Gündem TSE sözleşmeli bilişim personeli alımı! Sınav başvurusu nasıl yapılır?

TSE sözleşmeli bilişim personeli alımı! Sınav başvurusu nasıl yapılır?

19.06.2019 - 09:31 | Son Güncellenme:

Türk Standartları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvuruda bulunmak için fakültelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Peki TSE giriş sınavı başvuru nasıl yapılır?

TSE sözleşmeli bilişim personeli alımı Sınav başvurusu nasıl yapılır

Enstitümüz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, Enstitümüz tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 13 (onüç) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir tanesine başvurabileceklerdir. Genel Şartlar başlığında istenilen nitelikler zorunlu şartlardır. Mesleki tecrübe sürelerinde lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınır.

Haberin Devamı

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular, Türk Standardları Enstitüsü (www.tse.org.tr) web adresinde bulunan ilan metninde yer alan “Başvuru Sistemine” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak suretiyle elektronik ortamda 01/07/2019 tarihi saat 10:00 ile 13/07/2019 tarihi saat
23:59 arasında yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini ve diğer belgelerini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.

SONUÇLAR NASIL DUYURULACAK?

KPSS puanının yüzde yetmişi ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre sözlü sınava çağırılacak aday listesi, sözlü sınav tarihi ve yeri www.tse.org.tr sitesinde ilân edilecektir. Ayrıca yazılı bildirim veya
tebligat yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Haberin Devamı

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ