Gündem Tülin Özen kimdir, kaç yaşında?

Tülin Özen kimdir, kaç yaşında?

06.11.2018 - 09:33 | Son Güncellenme:

Tülin Özen Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Arzu karakteri ile dikkatleri üzerinde çekmişti. Başarılı oyuncu diziden 40. bölüm ile bilikte ayrıldı. Bu ayrılığın ardından Tülin Özen kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Tülin Özen kimdir, kaç yaşında nerelidir?

Tülin Özen kimdir, kaç yaşında

Tülin Özen kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde hayat verdiği Arzu karakteri ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Tülin Özen son olarak dizinin 39. bölümünde gerçirdiği kaza sonrasında diziden ayrılacak mı iddiaları ile gündeme gelmişti. O iddialar gerçek oldu. Dizinin 40. bölümünde hayat verdiği Arzu karakterinin cenazesinin kaldırılıyor olması Tülin Özen'in diziden ayrıldığını ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

TÜLİN ÖZEN KİMDİR?

Tülin Özen Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.

Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1979 İskenderun’da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir. Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizide canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır. 12 Kasım 2015 tarihinde başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde I. Ahmet 'in annesi Handan Sultan'ı canlandırmıştır. Ocak 2016'da Eti Browni Intense reklamında oynamıştır ve 20 Ocak 2017'de Kötü Çocuk filminde oynamıştır.

Haberin Devamı

Rol aldığı tiyatro oyunları

Sersemler Evi (oyun)
Güzel Şeyler Bizim Tarafta (oyun)
Dil Kuşu (tek kişilik)
Vahşet Tanrısı