Gündem Ünlü manken Dilara Kurşun'a cinsel saldırı şoku! 'Annen dahil herkes duyar'

Ünlü manken Dilara Kurşun'a cinsel saldırı şoku! 'Annen dahil herkes duyar'

08.11.2021 - 12:59 | Son Güncellenme:

Manken Dilara Kurşun’u darp edip, cinsel saldırıda bulunan eski erkek arkadaşı 28 yaşındaki Tufan Kılıç hakkında, “nitelikli cinsel saldırı”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 14 yıl 9 aya kadar hapis cezası talebi ile dava açıldı. Hazırlanan iddianamede Kılıç’ın Dilara Kurşun ile barışmak istediği, Kurşun’un bu teklifi kabul etmemesi üzerine boğazını sıkıp darp ederek cinsel saldırıya teşebbüs ettiği anlatıldı.

Ünlü manken Dilara Kurşuna cinsel saldırı şoku Annen dahil herkes duyar

Damla GÜLER / İSTANBUL - 2016 yılında Miss Turkey yarışmacısı model Dilara Kurşun, 16 Haziran akşamı karakola giderek eski sevgilisi Tufan Kılıç hakkında şikayetçi oldu. Kurşun, karakolda verdiği ifadede eski erkek arkadaşının ayrıldıkları günden beri kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Olay günü de Tufan Kılıç’ın buluşmak için kendisini tehdit ettiği için buluştuğunu ve aracına bindiğini anlatan Kurşun, eski sevgilisinin kendisini Kumköy mevkiindeki bir sahile götürdüğünü, burada saçlarından sürükleyerek darp ettiğini, sonrasında ise kıyafetlerini çıkararak tecavüz etmeye çalıştığını iddia etti.

Haberin Devamı

14 YIL 9 AY HAPSİ İSTENDİ

Dilara Kurşun, ağladığı için Kılıç’ın eyleminden vazgeçtiğini kendisinin de hemen karakola geldiğini söyledi. İfadenin ardından gözaltına alınan Tufan Kılıç ise suçlamaları reddetti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Tufan Kılıç hakkında başlatılan soruşturma önceki günlerde tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Kılıç’ın, “nitelikli cinsel saldırı”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 14 yıl 9 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

“ÇIKMAZSAN SİTEDE OLAY ÇIKARIRIM”

Hazırlanan iddianamede şüpheli Tufan Kılıç’ın 16 Haziran 2021 tarihinde Dilara Kurşun’u arayarak, yıl dönümlerini kutlamak ve beraber vakit geçirmek istediğini söylediği anlatıldı. Kurşun’un bu teklifi kabul etmemesi üzerine Kılıç’ın, “Çıkmazsan sitede olay çıkarırım. Annen dahil herkes duyar. Gel huzursuzluk çıkmasın” dediği belirtildi. Dilara Kurşun’un korktuğu için gittiği ve Kılıç’ın arabasına bindiği anlatılan iddianamede, ikilinin bir süre Kumköy’de bulunan sahilde vakit geçirdikleri, sonrasında Tufan Kılıç’ın barışmak istediği bu sebeple de ikili arasında tartışma çıktığı anlatıldı.

Haberin Devamı

BOĞAZINI SIKIP DARP ETTİ

Tartışmanın büyümesinin ardından Kılıç’ın, Dilara Kurşun’un boğazını sıkarak saçından tutup darp etmeye başladığı belirtilen iddianamede, “Şüpheli Tufan Kılıç’ın, müşteki Dilara Kurşun’un üzerindeki kıyafetleri çıkarmaya çalışıp öperek, ‘O…u Sen bana aitsin” diye hakarette bulunarak nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs ettiği” ifadeleri kullanıldı. İddianamede Dilara Kurt’un tepki gösterip ağlamaya başlaması üzerine Kılıç’ın eylemine son verdiği belirtildi. Şüpheli Tufan Kılıç’ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.