Gündem Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanında Vasili, tüm gerçeği öğreniyor!

Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanında Vasili, tüm gerçeği öğreniyor!

30.05.2017 - 11:43 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 30. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanında Vasili, tüm gerçeği öğreniyor.

Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanında Vasili, tüm gerçeği öğreniyor

Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Vatanım Sensin 30. yeni bölüm fragmanında Cevdet ve ailesinin geleceği ne olacak merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Vasili'nin Cevdet'e yaptığı oyun ile Cevdet'in Yunanların içerisine sızdığı anlaşılır. Cevdet'in odasında sakladığı çok özel belgeler bile Vasili'nin eline geçer. Bu belgelerde tüm gerçekler ve Cevdet'in vasiyeti yer alır. Vasili'nin tüm okudukları arasında en can alıcı açıklama ise Ali Kemal'in Vasili ve Veronika'nın oğlu olduğunu belirten cümle olur.

Vasili, Cevdet'ten ne istiyor? Leon, Hilal'i kurtarmak için bir çözüm yolu bulacak mı? Ali Kemal, gerçek anne ve babasının kimliğini öğrenecek mi?

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Maskesinin düşmesiyle vatan haini olduğu ortaya çıkan Tevfik, köşeye sıkışır. Yörüklere yapılan katliamı kuvvacılar üzerine atmak isteyen Tevfik, hakikatin ortaya çıkmasıyla linç edilmek istenir. Tevfik’in kurtuluş yolu, zevcesi Azize sayesinde olur. Azize’yi kullanarak kaçmayı başaran Tevfik, onun hayatını da tehlikeye atar. Azize’yi kurtarma görevi Cevdet’e düşer ve Tevfik’i yakalamak için büyük uğraş verir.

Haberin Devamı

Tevfik kurtulma yolunun, yurt dışına kaçmak olduğunu bilmektedir. Lakin kaçmadan evvel Cevdet hakkındaki gerçeği de Vasili’ye bizzat söylemek ister. Vasili öğrendiği bu bilgiyle büyük bir şaşkınlık yaşar. Cevdet ile yüzleşmesinde, tüm gerçekler su üstüne çıkar.

Leon ile Vasili’nin görüşmesi ise Leon için büyük bir yıkımla sonlanır. Babası Vasili’den, Hilal ve ailesinin İzmir’i terk edeceğini öğrenen Leon, neye uğradığını şaşırır. Leon’a asıl darbe ise Ali Kemal’den gelir. Ali Kemal ile büyük bir kavgaya tutuşan Leon, Hilal’in arada kalmasına yol açar. Hilal’in vereceği karar ise tarafını belli edecektir.