Gündem Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir?

Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç kimdir?

04.02.2019 - 16:37 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz yarışmasında dış ses olarak görev yapan Tarkan Koç izlediğimiz birçok oyun ve filmde seslendirme yaptı. Tarkan Koç son olarak TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında dış ses olarak görev yapıyor. Peki Tarkan Koç kimdir?

Yemekteyizin dış sesi Tarkan Koç kimdir

Yemekteyiz yarışmasında dış ses olarak görev yapan Tarkan Koç kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında yarışmacıların alışverişe çıktıkları andan başlayarak o günün akşamına kadar yarılmacılara eşlik eden ve dış ses olarak bilinen Tarkan Koç bugüne kadar birçok tiyatro oyunu ve filmde seslendirme yaptı. Peki Tarkan Koç kimdir?

Haberin Devamı

TARKAN KOÇ KİMDİR?

Tarkan Koç, (d. 25 Haziran 1971,(Ankara), Türk tiyatro oyuncusu.

Tarkan Koç, 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Mimar Sinan GSÜ Devlet Konservatuvarı Opera-Şan bölümüne girdi. 1997 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Devlet Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda görev aldı.

Bu oyunlardan bazıları

"Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz", "Budala", "Machbet", "Abdülcambaz", "Olmayan Kadın", "Muamma"... Tiyatro Çisenti ile Yabancı'da Albert Camus, "Bir İstanbul Masalı", "Dilekçe", "Şimdi Yaşa Sonra Öde" gibi pek çok oyun ve müzikallerde görev aldı. En son Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosunda "Güldüren Şüphe" adlı oyunda görev aldı. Vural Yıldırımla yazdığı "Müzik Felsefesine Giriş" adlı kitabı vardır. Ayrıca "Ölü Şiirler Kitabı" adlı şiir kitabı bulunmaktadır. Özel olarak şan dersleri veren Tarkan Koç, Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini bitirdi, halen Yeditepe Üniversitesi, Fen Ededbiyet Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimini sürdürmektedir.

Haberin Devamı

Önemli seslendirmeleri


Dizi-Film Karakter

Bakugan (Drago)
Caillou (Büyükbaba)
Yemekteyiz (Dış ses)
Gumball (Bay Robinson)
Sürekli Dizi (Kas Adam)
Genator Rex (Beyaz Şövalye)
300 Spartalı (Leonidas)
Teen Titans Go(Cyborg)
A Takımı (B.A Baracüs)