Gündem Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneye giriyor!

Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneye giriyor!

26.05.2016 - 09:54 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Yeter şoke eden sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeter yeni bölümde ortalık iyice karışıyor ve Aylin hapishaneye giriyor. Merakla beklenen Yeter 22.bölüm fragmanı ve tüm gelişmeler haberimizde...

Yeter 22. bölüm fragmanında Aylin hapishaneye giriyor

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter 21. son bölümde heyecan doruktaydı. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

Haberin Devamı

YETER 22. BÖLÜM ÖZETİ

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

YETER 22. BÖLÜM FRAGMANI

Yeter dizisi hayranlarına kötü haber

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yeter'in bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek olması hayranlarını üzdü.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, başrollerinde Yurdaer Okur ve Pelin Karahan'ın bulunduğu dizinin yeni bölümü bu hafta değil, 2 Haziran Perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanmama sebebi ise 21.15'de 'Galatasaray ile Fenerbahçe' arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı. "Yeter" yeni bölümüyle 2 Haziran Perşembe günü 20.00'da ATV'de!

OYUNCULAR

Pelin Karahan
Yurdaer Okur
Doğan Can Sarıkaya
Eliz Neşe Çağın-Duru
Eliz Neşe Çağın
Korel Cezayirli
Selen Domaç
Fatih Koyunoğlu
Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Tolga Evren
Tuğçe Kurşunoğlu
Osman Albayrak
Mustafa Mert Koç
Cansu Kurgun

Korel Cezayirli kimdir?

Korel Cezayirli (d. 2 Nisan 1976, Ankara), Türk oyuncu.

İlk-orta-lise eğitimini yine Ankara’da tamamladı. 1985–1994 yılları arasında sırasıyla; yüzme basketbol ve artistik buz pateni dallarında lisanslı sporcu oldu.

1994–1996 yılları arasında modern dans ve caz dans üzerine dersler aldı. 1996’da Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Öğrenciliği süresince, başta Prof. Bozkurt Kuruç, Semih Sergen, Lale Oraloğlu ve Prof. Dr. Fuat Hacyev olmak üzere birçok değerli ustadan dersler aldı.

2000 yılında konservatuvardan mezun olan Cezayirli, aynı yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sınavını kazandı ve Şehir Tiyatroları’nın kurucu-oyuncusu olarak göreve başladı. 2005 yılında Şehir Tiyatroları bünyesinde Geleneksel Türk Tiyatrosu Birimi’ni kurarak; Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun canlandırılması, geliştirilmesi ve Çağdaş Türk Tiyatrosu Kuramı çalışmalarını başlattı. 2006 yılında Tolga Özeçel’ le birlikte Tiyatro Gazetesi’ni kurdu. Halen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Dedesi Vedi Cezayirli, Devlet Tiyatrolarının ilk dönem sanatçılarından olup, Adana Şehir Tiyatrolarının da kurucusudur. Ankara'daki ilk film stüdyosu Cezayirli Film'i kurmuştur.

Haberin Devamı

Filmografi
Yeter - 2015 (Uras)
Yılanların Öcü - 2015
Günahkar - 2014 (Kara Sado)
Düşler ve Umutlar - 2014
Lale Devri - 2011 (Ahmet)
Karadağlar - Kadir Karadağ
Son İstasyon - 2010 (Önder)
Maskeli Balo - 2010
Deli Deli Olma - 2009 (Metin Öğretmen)
Ayrılık - 2009 (Sidar)
Köprü - (Yüzbaşı Akın Zeybek)
Kod Adı Kaos - 2007 (Semih Aladağ)
Kod Adı - 2006 (Semih Aladağ)