Gündem Yeter 24. son bölümde heyecan doruktaydı! İzle

Yeter 24. son bölümde heyecan doruktaydı! İzle

15.06.2016 - 09:50 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında yayınlanan dizi Yeter 24. son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. İlgi ile takip edilen Yeter izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sevilen dizi Yeter yayınlanan son bölümünde Aylin, Yekta ile mücadelesine devam etti. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Yeter 24. son bölümde heyecan doruktaydı İzle

Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Korel Cezayirli, Wilma Elles'in yer aldığı Yeter yeni bölümde heyecan dorukta. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği Yeter heyecan dolu bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Yeter 24. son bölüm ve gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

YETER 24. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YETER 24. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Pelin Karahan
Yurdaer Okur
Doğan Can Sarıkaya
Eliz Neşe Çağın-Duru
Eliz Neşe Çağın
Korel Cezayirli
Selen Domaç
Fatih Koyunoğlu
Ayşin Yeşim Çapanoğlu
Tolga Evren
Tuğçe Kurşunoğlu
Osman Albayrak
Mustafa Mert Koç

Yeter dizisi sezon finali ne zaman olacak?

ATV’nin sevilen dizisi Yeter’in sezon finali tarihi belli oldu. Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği, başrollerini ise Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Korel Cezayirli, Wilma Elles, Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu, Tolga Evren, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Cenk Torun, Tuğçe Kurşunoğlu ve Rüçhan Çalışkur’ın paylaştığı yapım, Ramazan sonuna kadar ekranlarda olmaya devam edecek ve 26. bölümüyle sezonu noktalayacak.

Haberin Devamı

Pelin Karahan: Çok şanslı bir kadın oyuncuyum!

Yeter 24. son bölümde heyecan doruktaydı İzle

‘Yeter’ dizisinde ‘Aylin’ karakterini canlandıran Pelin Karahan, “Çalışma saatlerim sektöre göre çok iyi. O yüzden şanslıyım. Oğluma vakit ayırabiliyorum. Bu, bir kadın oyuncu için çok büyük bir lüks” diyor. Atv'de yayınlanan 'Yeter' dizisinin başrol oyuncusu Pelin Karahan; önceki gün Ceyda Düvenci, Nur Fettahoğlu, Ayşe Tolga ve Özlem Kaymaz'la birlikte Ortaköy'deki Feriye Lokantası'ndaydı. Ünlü isimler, Migros ile P&G Türkiye ve Özel Olimpiyatlar Türkiye desteğiyle hayata geçen Minik Sporcular projesindeki özel çocuklarla bir araya geldi.

'ANNE OLUNCA ANLIYORSUNUZ'
Etkinlikte çocuklarla oyunlar oynayan Pelin Karahan, 2 yaşındaki oğlu Ali Demir'den sonra çocuklara ve hayata bakışının değiştiğini anlattı. "Anne olunca anlarsın derlerdi, hakikaten her şeyi anne olunca daha iyi anlıyorsunuz" diyen oyuncu şöyle konuştu: "Çalışma saatlerim sektöre göre çok iyi. O yüzden şanslıyım. Oğluma vakit ayırabiliyorum. Havanın ve dizi setinin durumuna göre çekimlere de geliyor; çok ayrı kalmıyoruz. Bu, bir kadın oyuncu için çok büyük bir lüks. O yüzden bana bu kolaylığı yaşattıkları için yapımcıma, yönetmenime ve tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

'DİZİNİN MESAJI ULAŞMIŞ'
Yorucu bir sezon geçirdiklerini, dizinin kadına şiddete yönelik konusu itibariyle çok büyük farkındalık yarattığını ifade eden Karahan, şöyle konuştu: "Çekim yaparken bazı kadınlar çocuklarıyla birlikte yanıma gelip 'Aynı benim eşime benziyor' diyorlar. 'Seyrederken kendimi görüyorum, çok etkileniyorum' diyen bir sürü kadın da var. Demek ki dizinin amacı ve mesajı yerine ulaşmış. Reytinglerimiz de çok iyi gidiyor." Güzel oyuncu, iki hafta sonra dizinin sezon finali yapacağını ve önümüzdeki sezon da devam edeceğini sözlerine ekledi.