GündemYüzerek Yunanistan’a geçmeye çalıştı, sahil güvenlikten kaçamadı

Yüzerek Yunanistan’a geçmeye çalıştı, sahil güvenlikten kaçamadı

16.06.2023 - 20:53 | Son Güncellenme:

Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında yüzerek Sisam Adası’na geçmeye çalışan bir düzensiz göçmen yakalandı.

Yüzerek Yunanistan’a geçmeye çalıştı, sahil güvenlikten kaçamadı

Ege Denizi'nde yaşanan düzensiz göçmen hareketliliği havaların ısınmasıyla birlikte artmaya başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de denetim ve kontrollerini artırdı. Kuşadası açıklarında Sahil Güvenlik Gemisi tarafından düzensiz göçmen hareketliliği tespit edildi.

Haberin Devamı

Harekete geçen ekipler, yüzerek Yunanistan’ın Sisam Adası’na geçmeye çalışan bir düzensiz göçmeni yakaladı. Yakalanarak gemiye alınan kişi, sağlık kontrolünün ardından Aydın İl Göç İdaresine teslim edildi.

KEŞFETYENİ
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım
Berk Atan kaza geçirmişti! Günler sonra ilk paylaşım

Cadde | 04.05.2025 - 10:14

Berk Atan'ın da içinde bulunduğu araç geçtiğimiz günlerde kaza yapmıştı. Ünlü oyuncudan günler sonra ilk paylaşım geldi.

Yazarlar