Şikayet

Şikayet

Son dakika şikayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şikayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şikayet haber sayfamızda...

Şikayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.897 şikayet haberi bulunmuştur.
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü Adana'da Burak Acar hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisini öldürdü. Katil zanlısı için istenen ceza belli oldu.
13.05.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı
Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.
13.05.2024 Magazin
Şişli'de şoke eden anlar! Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı
Şişli'de şoke eden anlar! Ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın duvarını kepçe yıktı Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı.
13.05.2024 Cadde
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor
Uçakta rezalet! İngiltere şok sahneleri konuşuyor Londra'dan Dublin'e doğru havalanan uçaktaki bir çift herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi, görgü tanıklarından biri skandalı videoyla kayda aldı.
12.05.2024 Dünya
Sitedeki köpek tartışmasında kaymakamlığın kestiği 28 bin 864 liralık ceza iptal edildi!
Sitedeki köpek tartışmasında kaymakamlığın kestiği 28 bin 864 liralık ceza iptal edildi! Esenyurt'ta çocuklara saldırdığı öne sürülen 2 köpeği site dışına çıkardığı iddia edilen 2 site çalışanına, şikayet üzerine 28 bin 864 lira para cezası kesildi. İtirazlar üzerine İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından cezai işlemin eksik beyanlar nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.
12.05.2024 Gündem
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta"
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TRTHaber'de evlilik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" dedi.
10.05.2024 Gündem
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet
Başöğretmenin son videosu: Eğitimde şiddet Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde otomobilin çarptığı başöğretmen Orhan Gündoğdu (51), memleketi Kayseri'de toprağa verilirken, son videosu da ortaya çıktı.
10.05.2024 Gündem
Sıra Konak’taki binalara geldi!
Sıra Konak’taki binalara geldi! Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Aslı Öktener'e projelerini anlattı, “İzmir Büyükşehir’in bina tarama çalışmalarında sıra bize geldi” dedi.
10.05.2024 Ege
Trabzon'da servis kiralayan öğrenciler darp edilmişti... Görüntüler ortaya çıktı
Trabzon'da servis kiralayan öğrenciler darp edilmişti... Görüntüler ortaya çıktı Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, kiraladıkları okul servis aracını durduran minibüs şoförleri arasında çıkan ve 2 dolmuşçunun tutuklandığı kavganın mobese kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
Carlo Ancelotti: Kariyerim boyunca sahip olduğum en iyi kadro bu!
Carlo Ancelotti: Kariyerim boyunca sahip olduğum en iyi kadro bu! Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Bayern Münih maçından sonra konuştu.
8.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen Eğitim Meclisi Toplantısı'na katıldı.
8.05.2024 Gündem
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Nusret, FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti! Dünya Kupası krizi
Nusret, FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti! Dünya Kupası krizi Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda ünlü şef Nusret'in kupa töreninde sahaya girip Dünya Kupası'nı kaldırması infial yaratmıştı. İddiaya göre Nusret'in hareketi FIFA'nın Türk yöneticisini işinden etti
6.05.2024 Futbol
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı
İstanbul'un göbeğinde yarışmaya hazırlanan sporcuyu başıboş köpek ısırdı Kağıthane’de başıboş köpek, yürüyüş yapan triatlon sporcusu Mehmet Ayan'ı bacağından ısırdı. O esnada köpeğini gezdirmeye çıkaran bir kadın, köpeklerin videosunu çeken yaralı sporcuya tepki gösterdi.
6.05.2024 Gündem
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Bülent'i şikayet eden Rafet ifşa oldu. Osman, Zümrüt'ün eşi Hüsnü'yü nasıl öldüreceğine karar verdi. Laçin, Yekta'ya rest çekti. Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü
Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü Survivor başladığından beri yakınlıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik başladı. Samimi günleri son bulan ikiliden Aleyna, yeni yayınlanan bölümün fragmanında Yunus Emre hakkında konuştu. Bu sözler üzerine Beria Özden, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.
5.05.2024 Cadde
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok!
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok! Bakırköy’de çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağıran Gülay Erman, iddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi.
5.05.2024 Haberler
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok!
İnternette bulduğu ilk numarayı aradı; 7 bin liralık şok! Bakırköy’de çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağıran Gülay Erman, iddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi.
5.05.2024 Gündem
Filistin için ‘3. ülke’ formülü
Filistin için ‘3. ülke’ formülü İsrail ile ticareti tamamen durduran Türkiye, Filistin’e daha önce İsrail üzerinden yapılan sevkiyatlar için de 3. ülke üzerinden ihracat formülü üzerinde çalışıyor.
4.05.2024 Ekonomi
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme
Minibüs şoförleri, üniversitelilere saldırdı! Tepki çeken olayda yeni gelişme Trabzon'un Sürmene ilçesinde kiraladıkları okul servis aracı ilçede hat üzerinde çalışan minibüs şoförleri tarafından durdurulup, darbedilen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinin, 3 ay önce de kiraladıkları midibüsün ilçedeki dolmuşçular tarafından yolunun kesildiği ortaya çıktı.
3.05.2024 Gündem
Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı! Korkunç detaylar ortaya çıktı Antalya’da İzzettin Süğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu öne sürülen 3 kişiye bıçakla öldürdü. Olayda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) hayatını kaybetti, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralandı. Konu ile ilgili yeni detaylar ise kan dondurdu.
3.05.2024 Gündem
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin'
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin' Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba işlenen 'servis ücreti' işletmelerde yaygınlaşmaya başladı. Çok sayıda kişi kuver ücretine ek olarak adisyona eklenen servis ücretine tepkisini sosyal medyada paylaştı. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, "Hesap pusulasının altına bu tür değişik isimlerde birçok ilaveler yapıyorlar. Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor. Çok sayıda şikayet var. Tüketici, müşteri bunu ödemesin.
3.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia
Survivor All Star'da ipler koptu! Yunus Emre takım değiştirdi: Nagihan'dan çarpıcı iddia Survivor All Star'da son adaya veda eden yarışmacı Yasin Obuz olmuştu. Mavi takımda erkek yarışmacı sayısının düşüklüğüne dikkat çeken Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamaları sonrası söz alan Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Nagihan, Yunus Emre'nin "Benim eşim Aleyna ile asla yakın olmamı istemiyor" dediğini iddia etti.
3.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şikayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.