1. Hafta

1. Hafta

Son dakika 1. hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1. hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1. hafta haber sayfamızda...

1. Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100.841 1. hafta haberi bulunmuştur.
‘Bu kız okuyamaz' dediler! İbretlik hayat hikayesiyle ortaya çıktı
‘Bu kız okuyamaz' dediler! İbretlik hayat hikayesiyle ortaya çıktı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Elif Naz Holoğlu (21), okuldaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 6 yaşındayken yakalandığı lösemi ile mücadelesini, üniversite kürsüsünde gözyaşları içinde anlattı.
7.05.2024 Gündem
Tarımı bitirecek kadar meyve düşmanı! Bir çifti tam 200 meyveye zarar veriyor
Tarımı bitirecek kadar meyve düşmanı! Bir çifti tam 200 meyveye zarar veriyor "Fındık kurdu"na karşı uyarı geldi. Bir çift fındık kurdu tam 200 meyveye zarar veriyor. Zararlılara karşı ilaçlamanın 1 hafta-10 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor. İşte detaylar...
6.05.2024 Gündem
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Haberler
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor'
Silahlı saldırıya uğrayan baba son yolculuğuna uğurlandı! 'Çocuğunun yanında öldürülüyor' Esenler'de, dün gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2024 Gündem
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Haberler
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Gündem
Mavi Vatan, Gezeravcı da müfredatta
Mavi Vatan, Gezeravcı da müfredatta Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” adıyla 1 hafta süreyle kamuoyunun görüş ve önerilerine sunduğu yeni müfredat taslağı eğitimciler tarafından inceleniyor.
3.05.2024 Eğitim
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var'
1 ay diye gitti, bir daha dönmedi! 'Tek Türk'üm, gün yüzüne çıkmamış altın yatakları var' Isparta’dan binlerce kilometreye uzanan bir yaşamın kahramanı... Güneydoğu Asya ülkesi olan Doğu Timor’a abisinin işletmesine yardım için 1 aylığına gidince tüm hayatı değişti. Daha öncesinde ülkeyle ilgili hiçbir bilgisi olmayan adadaki tek Türk Ayhan Kırkar, yaşadıklarını ve neden asla Türkiye'ye dönmeyeceğini anlattı.
2.05.2024 Yaşam
Bursa'da çalıntı otomobille gelip, motosiklet çaldılar
Bursa'da çalıntı otomobille gelip, motosiklet çaldılar Bursa’nın Karacabey ilçesinde, 1 hafta içerisinde 1 otomobil ile 2 motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin çaldıkları otomobille geldikleri iş yerinin önünden, motosikleti de alıp gittikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
1.05.2024 Haberler
Bursa'da çalıntı otomobille gelip, motosiklet çaldılar
Bursa'da çalıntı otomobille gelip, motosiklet çaldılar Bursa’nın Karacabey ilçesinde, 1 hafta içerisinde 1 otomobil ile 2 motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin çaldıkları otomobille geldikleri iş yerinin önünden, motosikleti de alıp gittikleri anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
1.05.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Meteoroloji yeni harita yayımladı! 14 il için sarı kodlu uyarı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımlayarak vatandaşları uyardı. 14 kent için sarı kodlu alarm verildi. İstanbul dahil birçok ilde 1 hafta dolu, sağanak ve gök gürültülü yağmur yağacak. İşte o detaylar...
29.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji ve Valilik’ten uyarı geldi! Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji ve Valilik’ten uyarı geldi! Bu saatlere dikkat Meteoroloji’nin ardından bir uyarı da Valilik’ten geldi. Yarın yine 14 kentte alarm verildi. İstanbul dahil 1 hafta sürecek olan dolu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için vatandaşlar uyarıldı. Dün Ankara'da dolu yağışı etkili olmuştu yarın için de harita yayınlandı İşte alarm verilen o iller…
29.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor Meteoroloji yeni hafta için haritayı yayınladı. Sıcak havalar yerini birden sağanak ve dolu yağışına bıraktı. Bugün için yeniden 13 kentte sarı alarm verildi. İstanbul dahil tam 1 hafta boyunca yurt genelinde dolu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise önümüzdeki günlerde yağışla birlikte mevsim normallerinin altına düşecek. İşte il il beklenen hava durumu detayları…
29.04.2024 Gündem
Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor
Meteoroloji’den yeni uyarı geldi! Bu haftaya dikkat, sıcaklıklar düşüyor Meteoroloji yeni hafta için haritayı yayınladı. Sıcak havalar yerini birden sağanak ve dolu yağışına bıraktı. Bugün için yeniden 15 kentte sarı alarm verildi. İstanbul dahil 1 hafta boyunca yurt genelinde dolu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise önümüzdeki günlerde yağışla birlikte mevsim normallerinin altına düşecek.
29.04.2024 Haberler
İstifa edip cebindeki son kuruşla yola çıktı! 'Bazen su bile alamadım'
İstifa edip cebindeki son kuruşla yola çıktı! 'Bazen su bile alamadım' Samsun doğumlu Uğur Kola, 4 sene satış danışmanlığı yaptığı işinden ani bir kararla istifa edip dünya turuna çıktı. Önce Türkiye’yi otostopla gezen ve bileklik satarak geçinen Uğur, şimdilerde paylaştığı videolarla kendini finanse ederek dünyayı geziyor.
27.04.2024 Yaşam
Gazze eylemleri daha da yayılıyor
Gazze eylemleri daha da yayılıyor ABD genelinde üniversitelere yayılan Gazze eylemlerinde polis, öğrenci-hoca demeden gözaltıları sıklaştırdı. Netanyahu ise olayların “1930’larda Almanya’da yaşananları anımsattığını” ifade etti.
27.04.2024 Dünya
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale
Üniversitelerdeki Gazze protestoları yayılıyor! Fransa'dan öğrencilere sert müdahale Fransa'nın prestijli üniversitelerinden Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde Filistin'e destek gösterisi için bir araya gelen öğrenciler, kampüsteki bir binaya girişleri engelleyerek, sivillere yönelik saldırıları protesto etti.
27.04.2024 Dünya
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde başlayan Filistin yanlısı protestolar, ülkedeki birçok saygın üniversiteye yayıldı. Polisin yaptığı müdahalelerde aralarında öğretim üyeleri ve öğrencilerin de bulunduğu en az 570 kişi gözaltına alındı.
26.04.2024 Haberler
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var
ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Çok sayıda gözaltı var ABD’deki üniversitelerde Gazze’ye destek protestoları her geçen gün artarken, Emory Üniversitesi'ndeki öğrencilere polis biber gazı ve elektroşok silahı ile müdahale etti.
26.04.2024 Dünya
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Kar maskeleri ile kahvehane basan iki kişi, 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu'nu öldürdü. Ekşioğlu ölmeden önce ifadesinde şüpheli olarak ismini verdiği Y.T.’nin de olduğu 7 kişi, polisin 4 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı.
25.04.2024 Gündem
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı?
2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? ÖSYM TUS tercih kılavuzunu yayımlandı mı? TUS kontenjanları açıklandı mı? Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) sonuçlarının açıklanmasının akabinde "2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl yapılır? TUS kontenjanları açıklandı mı?" sorusu adaylar tarafından merak konusu oldu. TUS sınav sonuçlarına göre tercihte bulunacak olan doktor adayları, TUS tercih tarihini sabırsızlıkla bekliyor. Peki, 2024 TUS tercihleri ne zaman yapılacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak Kız kulesini ziyarete gidecekler için uyarı geldi. Adanın bir hafta kapatılacağını açıklandı. İşte o tarihler...
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1. Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.