Ünlü markanın varisi açıkladı, dünya şokta! 'Servetimi bahçıvanıma bıraktım'
Ünlü markanın varisi açıkladı, dünya şokta! 'Servetimi bahçıvanıma bıraktım' Nicolas Puech dünyanın her yerinde binlerce liraya satılan parfüm, çanta ve aksesuarlarıyla moda ikonu haline gelen Hermes’in varisi. Servetini bırakacağı kişi çocukları diye düşünülse de dünyayı şaşkına çevirecek mirasçı, çocuğu olmayan Puech’in evinde bahçıvanlık yapan Faslı adam oldu. Üstelik Hermes için bu bir ilk değil!
16.12.2023 Yaşam
12 milyar dolarlık tasarruf mümkün
12 milyar dolarlık tasarruf mümkün Türkiye’deki binaları ısı yalıtımlı hale getirerek toplam enerji tüketimini yaklaşık yüzde 15 azaltmak mümkün. Sadece binaların enerji verimli hale getirilmesiyle her yıl 12 milyar dolar tasarruf potansiyeli var.
30.06.2023 Ekonomi
Körfez krizi bitti 1,2 milyar dolar tasarruf yaptı
Körfez krizi bitti 1,2 milyar dolar tasarruf yaptı Katar Havayollarının, Körfez krizinin sonlandırılmasıyla 1,2 milyar dolar tasarruf sağladığı açıklandı.
3.02.2021 Ekonomi
ABD, covid-19 aşısı için İngiliz ilaç firmasına 1,2 milyar dolar ödeyecek
ABD, covid-19 aşısı için İngiliz ilaç firmasına 1,2 milyar dolar ödeyecek Gelen son dakika haberine; ABD yönetiminin ekim ayının başlarında hazır olabileceği belirtilen yeni tip corona virüs (covid-19) aşısının temini için İngiltere merkezli ilaç firması AstraZeneca PLC'ye 1,2 milyar dolar ödeyeceği bildirildi.
21.05.2020 Dünya