19 Gün

19 Gün

Son dakika 19 gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 19 gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 19 gün haber sayfamızda...

19 Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.906 19 gün haberi bulunmuştur.
Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et
Baba Aci: Çocuğunu getir, adalete teslim et İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda 1 Mart Cuma gecesi yaşanan kaza ve sonrasında ehliyetsiz sürücü T.C’nin annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD’ye kaçırılması gündemdeki yerini koruyor. Kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, aile dostları aracılığıyla T.C’nin babası Bülent Cihantimur ile görüştüklerini açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kazada 'kan parası' iddiası! Acılı baba: Görüşmede tek bir şey istedim
Türkiye'nin konuştuğu kazada 'kan parası' iddiası! Acılı baba: Görüşmede tek bir şey istedim İstanbul Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı.
20.03.2024 Gündem
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
MARDİN İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 🤲 Mardin'de bugün iftar/sahur saat kaçta, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Ramazan imsakiyesi Diyanet tarafından İslam alemi ile paylaşılıyor. İmsakiye ile Mardin imsak ve iftar vakitleri de netlik kazandı. Şehir halkı, takvimde yer alan ezan saatlerine göre sahura kalkıyor, imsak saati niyet ederek oruç tutmaya başlıyor. Yine Mardin iftar vakti okunan dualarla oruçlar açılıyor. Mardin halkı, ''Mardin'de ezan saat kaçta okunacak, oruç ne zaman açılacak?'' sorularını yöneltiyor.
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Mustafa Bozbey: 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz
Mustafa Bozbey: 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin her ilçesinden vatandaşların kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayarak, “Onların gitmeye çekindiği çarşı ve pazarda, esnaf ile birlikte vatandaşlarımız bizleri büyük bir ilgiyle kucaklıyor. Buradan belirtiyorum; kazanıyoruz. Hiç merak etmeyin. 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz.” dedi.
12.03.2024 Gündem
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız'
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız." açıklamasını yaptı.
20.02.2024 Gündem
19 gündür aranan İpek bulundu
19 gündür aranan İpek bulundu Samsun'da sevgi evlerinde kalan 17 yaşındaki kızdan 19 gündür haber alınamıyordu, iyi haber geldi.
3.02.2024 Gündem
Güney Kore'de ana muhalefet lideri Lee saldırıya uğradı! Kameralar önünde dehşet
Güney Kore'de ana muhalefet lideri Lee saldırıya uğradı! Kameralar önünde dehşet Liman kenti Busan'da gazetecilere açıklama yapan ana muhalefet Demokratik Parti'nin lideri Lee, boynundan bıçaklandı. Lee'nin adının yazılı olduğu bir şapka giyen saldırganın siyasetçiye imza almak için yaklaştığı görüldü.
2.01.2024 Dünya
İran ABD helikopterini indirtti! Dünyanın gündemine oturan videoda Kasım Süleymani de var
İran ABD helikopterini indirtti! Dünyanın gündemine oturan videoda Kasım Süleymani de var İran ile ABD donanması arasında geçen konuşma dünya medyasında ilk sıraya oturdu. Söz konusu konuşmanın detaylarını yayınlayan Tahran, Washington tarafına dediğini yaptırdı.
16.12.2023 Haberler
Fenerbahçe'de Lincoln sevinci! 8 ay sonra geri döndü
Fenerbahçe'de Lincoln sevinci! 8 ay sonra geri döndü Geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık geçiren ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Lincoln Henrique'den Fenerbahçe'ye sevindirici haber geldi.
28.11.2023 Fenerbahçe
Genç kadından sevgilisine korkunç pusu! Önce yaktı sonra seyretti
Genç kadından sevgilisine korkunç pusu! Önce yaktı sonra seyretti İzmir'in Bayraklı ilçesinde çıkan ve iki kişinin hayatını kaybettiği eğlence mekanındaki yangınla ilgili bir kadın, emniyete giderek kan donduran itirafta bulundu.
11.10.2023 Gündem
Anne karnında öldürdü! Olayı görenlere şahitlik yapmaları için seslendi
Anne karnında öldürdü! Olayı görenlere şahitlik yapmaları için seslendi Sultangazi'de trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden kadın, paylaştığı videoda kazaya tanık olanlara kendilerine şahitlik yapmaları için çağrıda bulundu.
14.09.2023 Gündem
Serhan Çetinsaya açıkladı: Sergio Ramos'la 1+1 yıllık anlaşmıştık
Serhan Çetinsaya açıkladı: Sergio Ramos'la 1+1 yıllık anlaşmıştık Beşiktaş'ta yönetim kurulundaki görevinden istifa eden Serhan Çetinsaya, 6 kulüple görüşen İspanyol savunmacıyla her konuda anlaştıklarını açıkladı. Çetinsaya ayrıca Sevilla'ya imza atan Ramos'la yaptıkları anlaşmanın detaylarını da aktardı.
11.09.2023 Beşiktaş
Yedi yıl sürecek dünya turu
Yedi yıl sürecek dünya turu On yıldır teknede yaşayan Özlem Ulubay Şahin ve Özkan Şahin çifti, mavi kaftanda Sadun Boro’nun açtığı rotadan ilerleyerek dünyayı dolaşmak için yıllar sürecek bir maceraya atıldı.
26.07.2023 Gündem
Yunanistan çaresiz! Kandili'ye acil tahliye emri
Yunanistan çaresiz! Kandili'ye acil tahliye emri ABD'den Çin'e bütün Kuzey Yarımküre'yi bordo ve kırmızı renge boyayan sıcak hava dalgası, Avrupa'nın güneyinde bir felakete dönüştü. Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında zamana karşı bir savaş veriliyor.
19.07.2023 Dünya
Kayıp ekonomist için 136 kilometrelik alan tarandı
Kayıp ekonomist için 136 kilometrelik alan tarandı Balıkesir'de 19 gün önce kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg için Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, kısa bir açıklama yaptı. Vali Şıldak, şu ana dek 136 kilometrekarelik bir alanın tarandığını ifade ederken, herhangi bir ize rastlanılmadığını söyledi.
5.07.2023 Gündem
Milli Savunma’da yeni bir gelenek
Milli Savunma’da yeni bir gelenek Milli Savunma Bakanlığı’na, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde ikinci kez genelkurmay başkanlığı görevinden atama yapıldı.
5.06.2023 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: HDP'ye ne vadettin?
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: HDP'ye ne vadettin? Niğde mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP'nin yedek lastiği Yeşil Sol Parti, Kılıçdaroğlu ile aynı çizgidedir. Buradan açıkça soruyorum. HDP'ye ne vadettin, PKK'ya ne vadettin hangi açık çekleri verdin. FETÖ'yü nasıl ikna ettin." ifadelerini kullandı.
25.04.2023 Gündem
Kan donduran cinayet! 'Timsahın ağzında bulduk'
Kan donduran cinayet! 'Timsahın ağzında bulduk' ABD'de yaşanan ve dünyada ses getiren gelişmede anne ve 2 yaşındaki çocuğunun ölümü yer aldı. Olayın detayları kan dondururken polis soruşturmayı sürdürüyor.
1.04.2023 Dünya
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de
İlk Evim İstanbul'da kura heyecanı sürüyor! Sıra Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesi kapsamında İstanbul kuraları devam ediyor. Bugün 3 ilçe için kuralar çekilecek.
1.04.2023 Ekonomi
Şevval Nur 19 gündür kayıp! 'Başım belada bana 8 bin lira lazım'
Şevval Nur 19 gündür kayıp! 'Başım belada bana 8 bin lira lazım' İstanbul’da yaşayan 16 yaşındaki kız çocuğundan ailesi 19 gündür haber alamazken, aile kızının Adana’ya gelmiş olabileceğinden şüpheleniyor.
8.03.2023 Gündem
Avrupa, Beşiktaş taraftarının sahaya 'peluş oyuncak' atmasını konuşuyor
Avrupa, Beşiktaş taraftarının sahaya 'peluş oyuncak' atmasını konuşuyor Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında dakikalar 04:17'yi gösterdiğinde siyah-beyazlı taraftarlar depremden etkilenen çocuklar için sahaya 'peluş oyuncaklar' attı. Duygu yüklü anların yaşandığı görüntüler Avrupa basında da geniş yankı buldu.
27.02.2023 Beşiktaş
Çocuk her yerde umudu yeşertiyor
Çocuk her yerde umudu yeşertiyor Barınma sorununa kalıcı bir çözüm bulunana kadar depremzedeler çadır kentlerde. Acılar arasında umudu yeşerten her yerde olduğu gibi burada da çocuklar. Ve kısık sesle söylenen Suriyeli mülteciler ile yerli halkın arasındaki uyuşmazlık.
25.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan önemli açıklamalar
Bakan Karaismailoğlu'ndan önemli açıklamalar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi Adıyaman'da önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2023 Ekonomi
Enkaz taşıyan hafriyat kamyonlarının oluşturduğu kuyruk görüntülendi
Enkaz taşıyan hafriyat kamyonlarının oluşturduğu kuyruk görüntülendi Hatay’da meydana gelen depremlerin ardından yıkılan binaların enkazını taşıyan hafriyat kamyonları metrelerce kuyruk oluşturdu. Yüzlerce harfiyat kamyonunun boş alana mekik dokuduğu o anlar drone ile görüntülendi.
23.02.2023 Haberler
Enkaz taşıyan hafriyat kamyonlarının oluşturduğu kuyruk görüntülendi
Enkaz taşıyan hafriyat kamyonlarının oluşturduğu kuyruk görüntülendi Hatay’da meydana gelen depremlerin ardından yıkılan binaların enkazını taşıyan hafriyat kamyonları metrelerce kuyruk oluşturdu. Yüzlerce harfiyat kamyonunun boş alana mekik dokuduğu o anlar drone ile görüntülendi.
23.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

19 Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.