2020

2020

Son dakika 2020 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 haber sayfamızda...

2020

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66.009 2020 haberi bulunmuştur.
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin'
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin' Serie A ekiplerinden Lazio, Igor Tudor'un havaalanından bir görüntüsünü paylaştı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
Trakya'nın kuruyan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı
Trakya'nın kuruyan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı Trakya’dan İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan ve kuraklık nedeniyle dip seviyeyi gören Kazandere, Pabuçdere ve Istrancalar barajlarındaki doluluk oranı, kış yağışları ile yüzde 70'lere ulaştı.
18.03.2024 Gündem
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, 3 yıl aradan sonra Trabzon'da ilk kez kazandı!
Fenerbahçe, 3 yıl aradan sonra Trabzon'da ilk kez kazandı! Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin bordo-mavililere karşı deplasmandaki kazanamama serisi sona erdi.
17.03.2024 Fenerbahçe
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler… Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor. Kritik karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
17.03.2024 Trabzonspor
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz!
Emre Kutalmış Ateşli: Paris’e altın için gideceğiz! Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek en genç sporcularımızdan biri olan milli tekvandocu Emre Kutalmış Ateşli, “Tüm takım olarak Paris 2024’e en iddialı şekilde gideceğiz. Elbette bu zorlu maraton yorucu geçiyor, fakat altın madalya için tüm bunlara değer” dedi.
17.03.2024 Diğer
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak!
ÖZEL | Evin Demirhan: Eksik madalya tamamlanacak! Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Evin Demirhan, Paris Olimpiyatları için hazırlıklarını sürdürüyor. Milli güreşçi bu büyük organizasyon öncesi, “Olimpiyatların psikolojisi bambaşka. Eksik olan madalyamı tamamlayacağıma inanıyorum” dedi.
17.03.2024 Diğer
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı?
Bedavaya mutlu son! Tel tokayı takas ederek 1,5 yılda nasıl ev aldı? Genç kadının hayali vardı: Tek bir tel tokayla başladığı takasla hiç para ödemeden ev sahibi olmak. Bunun için her hedefin bir öncekinden daha büyük olmasını sağlamalıydı. Sosyal medyada paylaştığı hikâyesini izleyenler onu dolandırıcı olmakla bile suçladı! Ancak sonunda gelinen nokta, kuvvetli bir alkışı hak eder cinstendi.
17.03.2024 Yaşam
Pence Trump'a destek vermiyor
Pence Trump'a destek vermiyor ABD'de başkan adayları kesinleşirken Donald Trump'ın Beyaz Saray döneminde yardımcılığını yapan Mike Pence, verdiği kararının sürpriz olmadığını söyledi.
16.03.2024 Dünya
Prof. Dr. Sözbilir: Deprem erken uyarı sistemi 12 noktaya yerleştirilecek
Prof. Dr. Sözbilir: Deprem erken uyarı sistemi 12 noktaya yerleştirilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Haberler
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi: 16 saniye öncesinden öğrenebiliyoruz
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi: 16 saniye öncesinden öğrenebiliyoruz Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti.
16.03.2024 Gündem
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında!
Olimpiyat heyecanında Türkiye İş Bankası Team Türkiye'nin yanında! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris’te 100 yıl aradan sonra 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları için geri sayım başladı. Kota yarışmaları devam ederken, ülkemizi temsil edecek milli sporcularımızın antrenman programları yoğunlaştı. 2022 yılında Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi ile güç birliğine giden İş Bankası ise Team Türkiye’ye destek çalışmalarını sürdürüyor.
16.03.2024 Advertorial
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar ödenmesiyle patlayan skandalda, hakim yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla davayı bir ay erteledi. ABD'de bir kez daha başkan adaylığında yarışan Trump'ın ilk ceza davasında, 34 ayrı suçlama var.
16.03.2024 Dünya
Meghan Markle geri döndü
Meghan Markle geri döndü İngiliz Kraliyet Ailesi’nden 2020’de ayrılarak ABD’ye taşınan İngiltere Prensi Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle, 4 yıllık bir aradan sonra Instagram’a, yaşam tarzı markası American Riviera Orchard’ı piyasaya sürdüğünü duyurmak için döndü.
16.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı
Amerikan tankları Dedeağaç'ta! Yunanistan'a devasa yığınağın fotoğraflarını resmi site yayınladı Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu yazdı.
15.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza TCDD Taşımacılık’ın araç havuzuna 95 adet yerli ve milli “Eskişehir 5000” elektrikli anahat lokomotifinin dahil olacağını bildirerek, “TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü, TCDD Taşımacılık için 95 adet ‘Eskişehir 5000’ün üretimine başlayacak. Lokomotifimizin yerlilik oranı seri üretimde yüzde 85’e kadar çıkacak” dedi. Bakan Uraloğlu, bu alandaki ilklerin ve enlerin projesi olarak da kabul ettikleri Eskişehir-5000 projesinin 1280 kW gücüyle bugüne kadar Türkiye’de tasarlanan en yüksek güçlü CER motoru özelliğini taşıdığının altını çizdi.
15.03.2024 Ekonomi
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır
Barış Arduç'tan kızı Asya'ya: Anlatılmaz yaşanır Barış Arduç, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kızı Asya ile ilgili gelen sorulara yanıt veren Arduç, İspanyol paça pantolonu ve giyim tarzıyla dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Sonuç değil süreç merak ediliyor...
Sonuç değil süreç merak ediliyor... Rusya’da bugün başlayacak ve üç gün sürecek devlet başkanlığı seçimlerinde Putin’in ciddi bir rakibi bulunmuyor. Öte yandan seçime katılım ve protesto oylarının olup olmayacağı merak konusu.
15.03.2024 Dünya
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?'
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?' İstanbul’da 2004 yılında işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve yurt dışına kaçan Serhat Aslan’ın zaman aşımı dolunca döndüğü Türkiye’de evlendiği ortaya çıktı. Öldürülen Burak Şengöçen’in babası “Bu kişi bir gün olsun bile tutuklanmadı. Bunu hangi vicdan kabul eder?” dedi.
15.03.2024 Gündem
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2020 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.