23 Mart

23 Mart

Son dakika 23 Mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 23 Mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 23 Mart haber sayfamızda...

23 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.172 23 mart haberi bulunmuştur.
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak
Gazze suçlularının varlıkları dondurulacak İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT), Gambiya’nın başkenti Banjul’daki zirvesinde, Türkiye’nin önerisi üzerine “Gazze’deki suçlardan sorumlu özel ve tüzel kişilerin varlıklarının dondurulması” yönünde tedbir kararı alındı. Zirveye, Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılırken, sonuç bildirisi de dün yayınlandı.
6.05.2024 Dünya
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı Başakşehir'de, boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım" dedi.
5.04.2024 Haberler
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık Başakşehir'de boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar "Mucize kadın" ismini verdiği Karlı yaşadığı cehennemi anlattı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Pakistan Ulusal Günü' dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı
Bakan Güler 'Pakistan Ulusal Günü' dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pakistan'ın bölgesinde ve dünyada stratejik önemi yüksek bir ülke olduğunu belirterek, "Özellikle son yıllarda her alanda gelişip güçlenen Pakistan, bölgesinde ve dünyada barış, istikrar ve güvenin inşasında bölgesinde ve dünyada önemli bir rol üstleniyor" dedi.
4.04.2024 Gündem
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı
Çin’de AVM’nin zemini aniden çöktü: 2 yaralı Çin’in Jiangsu eyaletinde bir alışveriş merkezinin zemininin aniden çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
1.04.2024 Haberler
100 yaşında tenisin zirvesinde!
100 yaşında tenisin zirvesinde! Manavgat’taki ITF World Tennis Masters Tour Dünya Şampiyonası’nda raket sallayan ve tüm ilgiyi üzerine toplayan 100 yaşındaki Avustralyalı Henry Young "Bu yaşımda bu işin zirvesindeyim. Kortlarda olmanın yaşı yok" diyor.
31.03.2024 Tenis
Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! 12 yaşındaki kızına TIR çekicisi kullandırdı
Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! 12 yaşındaki kızına TIR çekicisi kullandırdı İzmir'de, babası tarafından otoyolda çekici kullandırılan 12 yaşındaki kız çocuğunun sosyal medyadaki görüntüleri tepkiye neden oldu.
29.03.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı
İstanbul'da dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı İstanbul Fatih’te iddiaya göre bir kişi aralarında alacak verecek meselesi olan arkadaşıyla sokakta karşılaştı. İki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
29.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı
Türk Hava Yolları, Libya seferlerine yeniden başladı Türk Hava Yolları(THY), uzun süre önce ara verdiği Libya uçuşlarına yeniden başladı. THY’nin Libya’nın Trablus kentine başlattığı seferle Afrika kıtasında 62 noktaya uçuş gerçekleştiriyor.
29.03.2024 Ekonomi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’
Kız çocuğunun sırtına vurup yere düşürdü! 'Benim önümden kimse geçemez’ Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı.
27.03.2024 Gündem
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
26.03.2024 Uzmanpara
Karabük Üniversitesi Rektörlüğü: Hukuki süreç başlatıldı
Karabük Üniversitesi Rektörlüğü: Hukuki süreç başlatıldı Karabük Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, üniversiteside eğitim gören Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, “Son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçekle ilgisi olmayıp tamamen asılsız ve uydurmadır. Söz konusu paylaşımların içeriklerinin, üniversitemiz öğrencileri ve Karabüklü vatandaşlarımızı rencide edici duruma ulaşması kabul edilemez bir durumdur” denildi.
25.03.2024 Gündem
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Seçim broşürü dağıtan AK Partili'ye darp iddiası! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtanların darbedildiği ve bir kişinin yaralandığı iddia edilen olayın ardından 6 şüpheliden 1’i tutuklandı. Tutuklanan şüphelinin ifadesine ulaşıldı.
25.03.2024 Gündem
YENİ SON DEPREMLER 📌 AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler listesi 25 Mart 2024
YENİ SON DEPREMLER 📌 AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler listesi 25 Mart 2024 Son dakika son depremler haberi yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı anlık deprem bilgileri yoğun ilgi görüyor. Peki yakın bir zamanda deprem mi oldu, hangi illerde hissedildi? AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden son dakika son depremler listesi 25 Mart 2024 Pazar
25.03.2024 Bilgi Rehberi
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-16' operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı.
24.03.2024 Haberler
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı
8 ilde DEAŞ'a yönelik 'Bozdoğan-16' operasyonu: 40 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 8 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-16' operasyonlarında 40 şüpheli yakalandı.
24.03.2024 Gündem
HAFTANIN İLK GİTME ADAYI! 🏃‍♂️Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 23 Mart Survivor ilk eleme adayı kim oldu?
HAFTANIN İLK GİTME ADAYI! 🏃‍♂️Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 23 Mart Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Mavi ve kırmızı takımlar yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışına çıktı. Kazanan ödülle beraber dokunulmazlığı elde etti. Kaybeden takımdan bir isim eleme potasında yerini alıyor. Adaya son veda eden isim kırmızı takımdan Bozok olmuştu. Peki, 23 Mart Survivor'da kim kazandı? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
23.03.2024 Bilgi Rehberi
23 Mart Sayısal Loto çekiliş SONUÇLARI SORGULA! Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
23 Mart Sayısal Loto çekiliş SONUÇLARI SORGULA! Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar... Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş günü! Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. 23 Mart Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye 215.595.380 TL!
23.03.2024 Ekonomi
Acı haber! Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu
Acı haber! Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen Tnk. Söz. Er Abdulkadir Akıncı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
23.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ: Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldi? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ: Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldi? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi Son depremler listesi bireyler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. En son olan depremlerin büyüklüğü, yeri ve saat olmak üzere detayları AFAD ve Kandilli Rasathanesi paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 23 Mart son depremler listesi canlı takip ekranı...
23.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek
Bakan Uraloğlu açıkladı: Denizcilik sektörüne büyük destek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hurdaya ayrılan Türk bayraklı gemilerin yerlerine yeni gemi inşa edilmesi için sağlanan teşviklere ilişkin yönetmelikte değişikliğe gittiklerini açıklayarak 25 bin GT (Grostonaj) ile sınırlı olan hurda teşvik başvurularını iki kat artırarak 50 Bin GT’na çıkardıklarını bildirdi.
23.03.2024 Ekonomi
23 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
23 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Ani değişiklikler gündeme gelebilir ! 23 Mart 2024 Cumartesi burç yorumu
22.03.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

23 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.