29 Nisan

29 Nisan

Son dakika 29 nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 29 nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 29 nisan haber sayfamızda...

29 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.741 29 nisan haberi bulunmuştur.
Macar sinemasının 120 yılı
Macar sinemasının 120 yılı Macar sinemasının 120 yılını anlatan “Geniş Açı” başlıklı sergi 29 Nisan’da açılıyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye’den AB’ye misilleme
Türkiye’den AB’ye misilleme Avrupa Birliği Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi’nde Türkiye’ye yönelik alınan kararların ardından Ankara’dan misilleme adımı geldi.
26.04.2024 Gündem
X için bant daraltma yolda
X için bant daraltma yolda Son dönemde sosyal medya devleri Twitter ve Meta da önlem ve yaptırımlarla gündemde.
26.04.2024 Ekonomi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı!
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı! Atıcılık Plak Atışları Final Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Oğuzhan Tüzün, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
23.04.2024 Diğer
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Küçük hanımlar, beyler sahnede
Küçük hanımlar, beyler sahnede Küçük Hanımlar Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatrosu Festivali, Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na tiyatro sanatı ile katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 19’uncu kez düzenleniyor.
23.04.2024 Kültür Sanat
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler...
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler... Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda Tom Gormican oturuyor. 29 Nisan 2022 yılında vizyona giren film aksiyon ve komedi türünde çekildi. İşte Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor
Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor Türkiye’de Facebook, Instagram, WhatsApp veya diğer Meta hizmetleri ile diğer ülkelerde Threads kullanımı ise bundan etkilenmeyecek.
16.04.2024 Dünya
Threads’e geçici kapatma
Threads’e geçici kapatma Meta’nın sosyal medya platformu Threads, Rekabet Kurumu’nun kararı uyarınca 29 Nisan’dan itibaren Türkiye’de geçici olarak kapatılacak.
16.04.2024 Ekonomi
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, finale yükseldi. Rakip takımın kaptanının Ebrar'a yaptığı skandal hareket gündem oldu.
15.04.2024 Voleybol
Parlayan yıldızlar sezonu kapatıyor
Parlayan yıldızlar sezonu kapatıyor İş Sanat’ın genç müzisyenlere destek olmak amacıyla düzenlediği “Parlayan Yıldızlar” konserinin sonuncusu 29 Nisan Pazartesi günü İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek.
10.04.2024 Kültür Sanat
Hep birlikte dans ediyoruz
Hep birlikte dans ediyoruz İstanbul, 29 Nisan Dünya Dans Günü’nü yepyeni bir festivalle kutlayacak.
8.04.2024 Kültür Sanat
O zaman dans
O zaman dans Milliyet Sanat dergisi nisan sayısında 29 Nisan Dünya Dans Günü vesilesiyle kapağına Türkiye’de dansın tarihini taşıyor.
3.04.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür
Fenerbahçe'de tarihi Nisan! Yok böyle fikstür Fenerbahçe önümüzdeki nisan ayında, kulüp tarihinin en önemli anlarından bazılarını yaşayacak. Futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’da görüşülecek. Ardından da 7 Nisan’da Galatasaray ile Süper Kupa Finali oynanacak.
23.03.2024 Fenerbahçe
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı
Eşini keserle öldürdü! Kan donduran işkence ortaya çıktı Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ'ın (38) yargılandığı duruşmada tanık olarak dinlenen sağlık görevlisi E.D.D., " Maktulün kafa arka bölgesinde açık yara vardı. Müdahale etmek için göğsünü açtıklarında eski ve yeni ekimozlar ile sigara yanığına benzer yanıklar gördük. Genital bölgede de yanık izleri gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi
Aynı yerde defalarca TIR devrildi! Ölüm geçidi Azami yüksekliği 4 metre olan araçların geçebildiği Marmaray üst geçidine çarparak devrilen TIR 4 can aldı. Başka şoförün kullandığı aynı TIR’ın 5 yıl önce aynı yerde devrildiği ortaya çıktı. Son yıllarda onlarca benzer kazanın yaşandığı güzergâhı TIR’ların kullanması tartışma yarattı...
13.03.2024 Gündem
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum
Eşini öldürdü: Keserle sırtına ve diz kapağına vurdum Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle öldüren Ercan Akdağ (38), ilk duruşmada, "Koridorda bulunan keseri alarak sırtına ve diz kapağına vurdum. Dizinin üstüne düşünce kendisini sakinleştirmeye çalıştım” dedi.
6.03.2024 Gündem
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir Aslı Ayan'a verilen pomerian cinsi köpek, sahibi tarafından 1,5 yıl sonra kısa süreliğine geri alınarak teslim edilmedi. Geçen süreçte köpeğin tüm bakımlarını yaptıran ve köpeğe kimlik çıkaran Ayan ise mahkemeye başvurdu. Mahkeme Ayan'ı haklı bularak köpeğin kendisine teslim edilmesini istedi.
23.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

29 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.