30 Büyükşehir

30 Büyükşehir

Son dakika 30 büyükşehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 30 büyükşehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 30 büyükşehir haber sayfamızda...

30 Büyükşehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.746 30 büyükşehir haberi bulunmuştur.
YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024 YSK 🔴 Mahalli İdareler Seçimi il il ve ilçe ilçe seçim sonuçları, oy oranları...
YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024 YSK 🔴 Mahalli İdareler Seçimi il il ve ilçe ilçe seçim sonuçları, oy oranları... Mahalli İdareler Seçimi, 31 Mart günü ülke genelinde düzenlendi. 81 il, 973 ilçede düzenlenen yerel seçimlerde vatandaş, 5 yıl görev yapacak yeni yerel yönetimler için oy kullandı. Seçimin saat 17:00'de son bulmasıyla başlanan oy sayım ve dökümü neticesinde resmi olmayan yerel seçim sonuçları belli oldu. İşte, seçimi kazanan partiler ve adaylar...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
Son dakika: YSK'dan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama Seçim sonuçlarına ilişkin son bilgileri aktaran YSK Başkanı Ahmet Yener, katılım oranının yüzde 78.11 olarak gerçekleştiğini belirtti.
1.04.2024 Gündem
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
‘Ankara’nın borcu 18 şehre bedel’
‘Ankara’nın borcu 18 şehre bedel’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, büyükşehir belediyelerinin SGK’ya olan borçlarıyla ilgili “SGK’ya en fazla borcu olan 5 büyükşehir belediyesinin 5’i de CHP’li...
29.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çatalca Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak
Bakan Işıkhan: Yeni bir dönem başlayacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "30 büyükşehirden yalnızca 11'i CHP'li olmasına rağmen, toplam borcun yüzde 75'i tek başına CHP'ye ait. Ankara için durum daha da vahim. 30 büyükşehrin toplam borcun yüzde 25'i tek başına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Kadınlar sığınmasız!
Kadınlar sığınmasız! Nüfusu 100 bini aşan belediyelerin şiddete uğrayan kadınlar için sığınma evi açması gerekiyor ancak megakent İstanbul’daki birçok ilçe belediyesinde sığınma evi yok.
23.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
‘Kırsaldaki nüfus yüzde 23’e indi’
‘Kırsaldaki nüfus yüzde 23’e indi’ Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2014’te Türkiye nüfusunun yüzde 27’si kırsalda yaşarken, 2022’de bu oran yüzde 23’e geriledi” dedi.
16.03.2024 Ekonomi
30 büyükşehirin ‘eşitlik’ karnesi
30 büyükşehirin ‘eşitlik’ karnesi CEİD’in 30 büyükşehir belediyesinin hizmetlerini incelediği rapora göre, zorunlu olmasına rağmen 20 belediyede sığınmaevi, 12’sinde kreş yok. 13’ünde yaşlılara, 10’unda engellilere bakım hizmeti sunulmuyor...
10.03.2024 Gündem
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak'
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak' "Yıllardır su sorunu olan mahallelerde su sorununu çözdük. Bunları daha önce niye yapmadılar peki? Benim önceliğim; kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak." diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Eğer bir köyde kanalizasyon açıktan akıyor ve onun yanında çocuklar oynayıp da hasta olması tehlikesi varsa, orada nereye ne oy çıktığının ne önemi var" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Benim artık son dönemim
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Benim artık son dönemim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Benim artık son dönemim. Bu hizmetleri bir dönem daha yapıp, Türkiye'yi Mansur Yavaş belediyeciliğini öğretip bırakacağım" dedi.
3.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Yaptığımız birçok çalışma ödüllendirildi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Yaptığımız birçok çalışma ödüllendirildi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara'da ne Mansur Yavaşlar var. Yeter ki önünü açın. İnsanları korkutup, oy vermelerinin önüne geçmeyin. 'Yönetemez' dedikleri Mansur Yavaş, İngiltere'den 'Dünya Başkent Belediyeleri Belediye Başkan Ödülü' aldı. 'Dünya Şeffaflık Ödülü' aldı" dedi.
27.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart "Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte." ifadelerini kullandı.
23.01.2024 Haberler
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart
MHP lideri Bahçeli: Yeni hedefleri 31 Mart "Küresel bir komplonun hedefindeyiz" diyen MHP lideri Bahçeli, "Türk milletini birbirine kırmaya çalışan küresel düşmanlık, muhalefet eliyle mesafe kat etmekte." ifadelerini kullandı. Bahçeli, Kulp Kaymakamı Burak Akeller ile hutbeyi eksik okuyan imam arasında yaşanan olaya ilişkin de konuştu.
23.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi.
8.01.2024 Haberler
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı Seçim startını veren AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, iki önemli başlığa dikkat çekti.
8.01.2024 Gündem
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız'
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 26 kentteki belediye başkan adaylarını duyurdu. “İstanbul’umuzu muradına kavuşturacağız” diyen Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı. Öte yandan adaylığı açıklanan Murat Kurum'dan da dikkat çeken mesajlar geldi.
8.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.
7.01.2024 Haberler
AK Parti İstanbul adayı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu
AK Parti İstanbul adayı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde önemli açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde aralarında İstanbul'un da bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.
7.01.2024 Haberler
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehirler dışında kalan 51 ilin parti teşkilatlarıyla yaptığı görüşmede, “AK Parti ve MHP fark etmez. Çıkarılacak her aday ittifakın adayı, ona göre çalışın. İttifaka zarar vermeyin, seçimi kazanın” talimatını verdi.
30.12.2023 Gündem
‘Teröristi ininde imha ediyoruz’
‘Teröristi ininde imha ediyoruz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç günde 59 teröristin öldürüldüğünü belirterek, “Sınır ötesinde teröristleri, kendi üslerinde, kendi mağaralarında imha ediyoruz” dedi.
29.12.2023 Gündem
Uzman isim 'korktuğum 3 konu var' deyip açıkladı! 5 büyüklüğünde bir deprem 10 katı hissedilecek
Uzman isim 'korktuğum 3 konu var' deyip açıkladı! 5 büyüklüğünde bir deprem 10 katı hissedilecek Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğuna dikkat çekerek “Kuzey’de Avrasya levhası, Güney’de Arap levhası arasında sıkışan bir Türkiye’nin kırılmayacak hiçbir yeri yoktur. Her taraf kırılır. Bu yüzden Türkiye bir deprem bölgesi. Her yerde deprem tehlikesi vardır” dedi.
24.12.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'nda son durum: 30 büyükşehir 29 ilde ortak aday
Cumhur İttifakı'nda son durum: 30 büyükşehir 29 ilde ortak aday 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı kanadında iş birliği çalışmalarında sona gelindi.
24.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Büyükşehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.