4-1

4-1

Son dakika 4-1 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4-1 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4-1 haber sayfamızda...

4-1

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 272.581 4-1 haberi bulunmuştur.
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun
Mart ayının en güzel golü Okay Yokuşlu'nun West Bromwich Albion'da top koşturan milli futbolcunun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy!
Trabzonspor’un jokeri Batista Mendy! Trabzonspor’un sezon başında Fransa’nın Angres takımından transfer ettiği Batista Mendy, hem savunmada hem de orta sahada forma giyerek bordo-mavili takımın jokeri oldu.
26.04.2024 Trabzonspor
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer Üst üste ikinci kez Kadınlar EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan ve sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, WNBA'den transfer transfer yapıyor.
25.04.2024 Basketbol
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 Futbol
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı Avustralya'da hizmet maliyeti baskılarının inatla yüksek kalması nedeniyle tüketici enflasyonu ilk çeyrekte beklentilerin üzerinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ GÜNCEL (22 NİSAN) | Az önce deprem mi oldu, nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD son dakika depremler
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ GÜNCEL (22 NİSAN) | Az önce deprem mi oldu, nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD son dakika depremler Son dakika son depremler araştırılıyor. Ülkemizde meydana gelen en son depremler nerede ve kaç şiddetinde oldu? 22 Nisan 2024 bugüne ait deprem haberleri yakından takip ediliyor. İşte milliyet.com.tr'den harita üzerinde son dakika son depremler haritası...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli'
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli' Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Özdilek'in Mauro Icardi'yle ilgili sözleri dikkat çekti.
22.04.2024 Galatasaray
Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'un fişini ilk yarıda çekti!
Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'un fişini ilk yarıda çekti! Ligue 1'in 30'uncu haftasında Paris Saint Germain, Olimpik Lyon'u 4-1 mağlup etti.
21.04.2024 Fransa Ligue 1
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
İbrahim Üzülmez: Bizim adımıza tek eksik olan şey sonuçtu!
İbrahim Üzülmez: Bizim adımıza tek eksik olan şey sonuçtu! Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçının ardından konuştu.
21.04.2024 Pendikspor
Dries Mertens'ten Süper Lig'de 6'ncı gol!
Dries Mertens'ten Süper Lig'de 6'ncı gol! Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, bu sezon Süper Lig'de 6'ncı kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol!
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Lig'de 12'nci gol! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Pendikspor maçında attığı golle Süper Lig'de bu sezon 12'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti!
Galatasaray'ın Süper Lig'deki yenilmezlik serisi devam etti! Galatasaray, Pendikspor karşısında sahadan 4-1 galip ayrıldı ve Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 21 maça çıkardı.
21.04.2024 Galatasaray
Galatasaray evinde yenilgiyi unuttu!
Galatasaray evinde yenilgiyi unuttu! Pendikspor'u mağlup eden Galatasaray'ın iç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti.
21.04.2024 Galatasaray
Galatasaray galibiyet serisi rekorunu egale etti!
Galatasaray galibiyet serisi rekorunu egale etti! Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray, galibiyet serisi rekorunu egale etti.
21.04.2024 Galatasaray
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz'
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz' Tokat'ta merkez üssü Turhal ilçesi olan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar Millet Bahçesi'nde geceyi geçirmek için çadır kurdu.
21.04.2024 Haberler
Dries Mertens: Galatasaray'da devam etmek istiyorum!
Dries Mertens: Galatasaray'da devam etmek istiyorum! Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, Pendikspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Galatasaray
Abdülkerim Bardakcı'dan 4'üncü gol sevinci!
Abdülkerim Bardakcı'dan 4'üncü gol sevinci! Abdülkerim Bardakcı, Pendikspor'a attığı golle bu sezon Süper Lig'de 4'üncü kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Victor Nelsson: Şampiyonluk için hepsini kazanmalıyız!
Victor Nelsson: Şampiyonluk için hepsini kazanmalıyız! Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Abdülkerim Bardakcı: Kendime 8 gol hedefi koymuştum!
Abdülkerim Bardakcı: Kendime 8 gol hedefi koymuştum! Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

4-1 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.