4 Aylık Bebek

4 Aylık Bebek

Son dakika 4 aylık bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4 aylık bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4 aylık bebek haber sayfamızda...

4 Aylık Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.559 4 aylık bebek haberi bulunmuştur.
Jandarmanın hayata döndürdüğü 4 aylık İkra bebekten acı haber
Jandarmanın hayata döndürdüğü 4 aylık İkra bebekten acı haber Adıyaman’da konteyner kentte kalbi duran ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürülen İkra Tatbaş isimli 4 aylık bebek 2 hafta süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.
2.01.2024 Gündem
Acı olay! Pusetten düşen bebek hayatını kaybetti
Acı olay! Pusetten düşen bebek hayatını kaybetti  Amasya'da bir AVM'nin otoparkında bebek arabasındaki pusetten düşen 4 aylık bebek Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
14.04.2023 Gündem
Gaziantep'te 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu
Gaziantep'te 2 aylık bebek bıçakla öldürülmüş halde bulundu Gaziantep'te iki aylık erkek bebek annesiyle bulunduğu evde bıçaklanarak öldürülürken, annesi ise yaralı halde bulundu. Cenaze evden çıkarılırken ayakta durmakta güçlük çeken baba göz yaşı döktü. Olayın zanlı yada zanlılarını bulmak için çalışma başlatıldı.
8.10.2022 Gündem
Annesinin emzirdikten sonra hareketsiz bulduğu 4 aylık bebek kurtarılamadı
Annesinin emzirdikten sonra hareketsiz bulduğu 4 aylık bebek kurtarılamadı Bursa’da, 4 ay önce dünyaya gelen Amine bebek, emzirildikten bir süre sonra annesi tarafından hareketsiz bulundu. Hastaneye kaldırılan bebek, kurtarılamadı.
16.09.2022 Gündem
Çok feci olay! 9 aylık bebek beşikten düşerek öldü
Çok feci olay! 9 aylık bebek beşikten düşerek öldü Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Deniz Taylan adlı 9 aylık bebek, beşikten düşerek hayatını kaybetti.
21.03.2022 Gündem
Sağlık ekipleri, 4 aylık Serhat bebek için karlı yolları aştı
Sağlık ekipleri, 4 aylık Serhat bebek için karlı yolları aştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır'da 4 aylık bebek için karla kaplı yolları açarak seferber olan sağlık ekiplerini paylaştı.
30.01.2022 Gündem
Koruma tedbiri olan baba, 4 aylık bebeğini annesinden kaçırdı
Koruma tedbiri olan baba, 4 aylık bebeğini annesinden kaçırdı Ankara’da, boşanma aşamasında olduğu eşine karşı koruma tedbiri kararı bulunan L.S. (36), 4 aylık bebeği Asya S.'yi görmesi için tanınan görüş saatinde, bebekle pencereden atlayıp, kaçtı. Anne kaçırılan bebeğinin bulunması için polise başvurdu.
18.04.2021 Haberler
4 Aylık Bebek Gelişimi Nasıl Olur? 4 Aylık Bebek Neler Yapar, Kaç Saat Uyur?
4 Aylık Bebek Gelişimi Nasıl Olur? 4 Aylık Bebek Neler Yapar, Kaç Saat Uyur? Bebeklerin dünyası, oldukça karmaşık bir dünyadır. Doğdukları günden itibaren gelişen bebeklerin, gelişimlerinin her geçen gün farklılaştığını belirtmek önemlidir. Bununla beraber her anne, bebeğinin gelişim dönemlerine göre hazır olmak ister. Peki 4 aylık bebek gelişimi nasıl olur? 4 aylık bebek neler yapar, kaç saat uyur? İşte tüm detaylar...
10.03.2021 Sağlık
Bir annenin yürek yakan feryadı! “Ne olur oğlum ölmesin”
Bir annenin yürek yakan feryadı! “Ne olur oğlum ölmesin” Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşayan Yüksel ailesinin 4 aylık bebeği Ramazan, uygun karaciğer bulunamaması halinde hayatını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacak. 3 ay içerisinde karaciğer nakli yapılmaması durumunda çocuklarını kaybedeceklerini söyleyen anne Hülya Yüksel, “Ne olur oğlum ölmesin” diyerek yardım istedi.
4.09.2020 Gündem
Kütahya’da 5 aylık bebek corona virüsü yendi!
Kütahya’da 5 aylık bebek corona virüsü yendi! Kütahya’da corona virüs teşhisi konulan A.S. isimli 4 aylık bebek, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 2 ay gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşarak, taburcu edildi. Hastane servisinden hemşirelerin kucağında çıkarılan bebek, sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde annesine verildi.
18.05.2020 Gündem
Bursa’da 4 aylık bebek, beşiğinde ölü bulundu!
Bursa’da 4 aylık bebek, beşiğinde ölü bulundu! Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Suriyeli çiftin 4 aylık kız bebekleri Cudi Ragıp, beşiğinde ölü bulundu. Bebeğin, nefes borusuna mama kaçması nedeniyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.
16.02.2020 Gündem
Başparmakları olmadan doğdu... 5 ameliyat onu bekliyor!
Başparmakları olmadan doğdu... 5 ameliyat onu bekliyor! Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir tür iskelet hastalığı nedeniyle başparmakları olmadan doğan 4 aylık bebek, yapılacak ameliyatlar için hayırseverlerin desteğini bekliyor.
28.09.2019 Gündem
İsrail 4 aylık bebek ile ailesini katletti
İsrail 4 aylık bebek ile ailesini katletti İsrail savaş uçakları Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, 4 aylık Mariya bebeğin bulunduğu 3 kişilik çekirdek aileyi hayalleriyle beraber yok etti.
8.05.2019 Dünya
Anneden komşuya şok mesaj! "Polisi arayın..."
Anneden komşuya şok mesaj! "Polisi arayın..." Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, cezaevinde olan eşinin ölümle tehdit ettiği öne sürülen T.K., 4 çocuğunu evde bırakarak kaçtı. T. K.'nin komşusuna cep telefonundan, 'Kocam beni öldürecek, bu yüzden evden kaçıyorum, polisleri arayın çocuklarıma sahip çıksınlar' mesajı attığı, bunun üzerine de durumun polise bildirildiği öğrenildi.
17.04.2019 Gündem
Anneden komşuya şok mesaj! "Polisi arayın..."
Anneden komşuya şok mesaj! "Polisi arayın..." Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, cezaevinde olan eşinin ölümle tehdit ettiği öne sürülen T.K., 4 çocuğunu evde bırakarak kaçtı. T. K.'nin komşusuna cep telefonundan, 'Kocam beni öldürecek, bu yüzden evden kaçıyorum, polisleri arayın çocuklarıma sahip çıksınlar' mesajı attığı, bunun üzerine de durumun polise bildirildiği öğrenildi.
17.04.2019 Gündem
4 aylık bebekten çok acı haber
4 aylık bebekten çok acı haber İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 4 aylık bebek, annesi tarafından yatağında cansız bulundu.
28.09.2018 Gündem
Myanmar'da 24 binden fazla Arakanlı Müslüman öldürüldü
Myanmar'da 24 binden fazla Arakanlı Müslüman öldürüldü Ontario Uluslararası Kalkınma Ajansı'nın araştırmasına göre, Myanmar'da 24 binden fazla Arakanlı Müslüman katledildi. Araştırma raporunda 4 aylık bir bebeğin bile ateşe verildiği belirtildi.
19.08.2018 Dünya
Annesi beşiğe gidince fark etti! 4 aylık bebek...
Annesi beşiğe gidince fark etti! 4 aylık bebek... Denizli'de, İran vatandaşı Zahra Najafi (23) isimli annenin 4 aylık erkek bebeği, beşiğinde ölü bulundu. Henüz kimliği bile çıkmayan ve 'Shorova' ismi verilen bebeğin ölümü şüpheli bulununca otopsi yapılmasına karar verildi.
15.06.2018 Gündem
Annesi beşiğe gidince fark etti! 4 aylık bebek...
Annesi beşiğe gidince fark etti! 4 aylık bebek... Denizli'de, İran vatandaşı Zahra Najafi (23) isimli annenin 4 aylık erkek bebeği, beşiğinde ölü bulundu. Henüz kimliği bile çıkmayan ve 'Shorova' ismi verilen bebeğin ölümü şüpheli bulununca otopsi yapılmasına karar verildi.
15.06.2018 Gündem
4 aylık bebek beslenmesinde önemli kriterler
4 aylık bebek beslenmesinde önemli kriterler Bebekler henüz çok küçük ve çok hassas oldukları 4. ayında yalnızca anne sütü ile beslenmelidir. Uzman doktorlar bebeklerin 17 haftadan önce ek bir besin almasını uygun görmemektedir. Anne sütünün yeterli olmadığı zamanlarda anne sütüne en yakın hazır mamalar bebeğe verilmelidir.
2.05.2018 Gündem
4 aylık bebeğin gelişim evreleri nelerdir?
4 aylık bebeğin gelişim evreleri nelerdir? Bebekler doğdukları andan itibaren her şeyi öğrenmeye başlarlar. Çevresinde yaşanan olayları gözlemleyerek algılama yetenekleri güçlenir. Bebeğiniz 4. ayına girdiğinde onunla konuşmaya başlayabilirsiniz.
1.05.2018 Gündem
4 Aylık Bebek Gelişimi
4 Aylık Bebek Gelişimi 4 aylık bebeğiniz gün geçtikçe etrafının daha farkında olmaya başlıyor. Bu yaştaki bebekler kendilerini gülümseyerek, gülerek ve bazen çığlık atarak ifade etmeyi çok severler. Ayrıca bu yaşta sağlıklı büyüyen bir bebeğin ilk doğduğundaki ağırlığını ikiye katlamış olması gerekmektedir.
23.04.2018 Gündem
4 aylık bebekler kaç kilo olmalı?
4 aylık bebekler kaç kilo olmalı? Bebekler ilk doğduklarında sahip oldukları kilo oranları sağlıklarını etkileyen önemli etkenler arasında yer almaktadır. Bebekler ilk doğduklarında ideal olan kilo durumları 3 ile 3,5 arasında değişmektedir. Bebekler normal oranlarından düşük kiloda ya da gereğinden fazla kiloda olurlarsa bu durum sağlıkları için sıkıntılı sonuçlar doğurabilmektedir.
20.04.2018 Gündem
4 aylık bebek kaç kilo olur?
4 aylık bebek kaç kilo olur? Doğumdan sonra zaman hızlı bir şekilde ilerledi ve bebeğinizin artık dördüncü ayına ulaştı. Geçen zamanda ve sonrasında ebeveynlerin en merak ettikleri konulardan biri de bebeklerinin kilosu ve diğer gelişim göstergeleridir. Dördüncü ay pek çok yeniliği de beraberinde getiren bir aydır. Katı gıdaya geçişe az kalmış olan ya da özel durumlarda geçilebilen bir dönemdir. Bizler de bu merak dolu olduğunuz yolda sizler için tavsiye niteliğinde bir yazı hazırladık.
13.04.2018 Gündem
2 kadından birini öldürüp, diğerini yaraladı, evi ateşe verip kaçtı
2 kadından birini öldürüp, diğerini yaraladı, evi ateşe verip kaçtı TOKAT'ın Turhal İlçesi'nde kimliği belirsiz bir kişi, girdiği evde 26 yaşındaki Dursuniye Tunç'u bıçaklayarak öldürüp, 50 yaşındaki Gülcihan Köçer'i de yaraladıktan sonra, evi ateşe verip kaçtı. Yaralı Gülcihan Köçer ve evde bulunan 4 aylık bebek, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

4 Aylık Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.