4.Tur

4.Tur

Son dakika 4.tur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 4.tur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 4.tur haber sayfamızda...

4.Tur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.855 4.tur haberi bulunmuştur.
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi Marmara Denizi'nde beklenen olası depremle ilgilii Prof. Dr. Osman Bektaş önemli mesajlar verdi. Beklenen büyüklüğü paylaşan Bektaş, Kuzey Marmara Fayı'nı San Andreas Fayı'na benzetti.
27.03.2024 Gündem
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı, projelerini anlattı. Altınok emekliler için ücretsiz ulaşım ve destek vaatlerini açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Chelsea, Aston Villa'yı 3 golle yıktı!
Chelsea, Aston Villa'yı 3 golle yıktı! FA Cup 4. Tur müsabakasında Chelsea, Aston Villa engelini 3-1'lik skorla geçti.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı!
Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı! Fenerbahçe’den, Premier Lig ekiplerinden Manchester United’a giden Altay Bayındır’ın ilk kez forma giymesi onuruna Türk bayrağı göndere çekildi.
Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi!
Manchester United'da Altay Bayındır, İngilizleri memnun etmedi! FA Cup 4. tur maçında deplasmanda Newport County ile karşılaşan Manchester United'da Altay Bayındır'ın performansı İngilizleri memnun etmedi.
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor
Fenerbahçe'nin kupada konuğu Adanaspor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında yarın evinde Adanaspor ile mücadele edecek. İki takım kupada 7. kez rakip olacak.
16.01.2024 Türkiye Kupası
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir?
Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024: Gelmiş Geçmiş Dünyanın En Pahalı Telefonları Hangileridir? İnsan yaşamının merkezi haline gelen cep telefonları hiç de ucuz değiller. 10-15 bin TL’ye kadar olan telefonlar pahalı gibi görünüyor. Telefon özelliklerine göre değişiklik gösteren fiyatlar tasarımına göre milyon dolarları bulunuyor. 10-15 bin TL ne kadar pahalı gözükse de değeri 48 milyon doları bulan telefonlar da mevcut. Ancak bu kadar değerli olmalarının sebebi ise genellikle tasarımları. Dünyanın en pahalı cep telefonu sıralaması ve fiyatlarını merak ediyorsanız “Dünyanın En Pahalı Telefonu 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Teknoloji
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat  Farkı
Macaristan Hakkında Bilgiler; Macaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Macaristan, 93.030 kilometrekare yüz ölçümüne sahip bir Orta Avrupa ülkesidir. 2004 yılında Avrupa Birliğine üye olan ülkede turizm ve imalat sektörü gelişmiştir. Macaristan'ın AB dışında OECD ve NATO üyeliği de bulunuyor. Macaristan'ın para birimi nedir, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İtalya, dünya üzerinde adı bilinen ve tanınan bir ülkedir. Özellikle dünya kupasını almaları ve Seri A futbol ligleri sayesinde futbolseverlerin yakından takip ettiği bir ülkedir. Roma İmparatorluğuna ev sahipliği yapmış İtalya’nın çok zengin bir tarihi geçmişi vardır. İtalya hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
3.01.2024 Dünya
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Surinam Hakkında Bilgiler; Surinam Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Surinam –resmi adıyla Surinam Cumhuriyeti- Güney Amerika’da bulunan bağımsız bir devlettir. Yüzölçümü bakımından kıtanın en küçük ülkesidir. Bir ada ülkesi olmamasına rağmen Karayip Cemiyeti (CARİCOM) üyesidir. Surinam hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Dış ticaret istatistikleri belli oldu
Dış ticaret istatistikleri belli oldu Kasım ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %5,2 arttı, ithalat %5,7 azaldı.
29.12.2023 Ekonomi
Dış ticaret istatistikleri açıklandı
Dış ticaret istatistikleri açıklandı Kasım ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %5,2 arttı, ithalat %5,7 azaldı.
29.12.2023 Uzmanpara
Mesele sulu gözlülük değil, iyi insan olmak! Filme ağlayanlar yufka yürekliler
Mesele sulu gözlülük değil, iyi insan olmak! Filme ağlayanlar yufka yürekliler Film seyrederken duygulanıp ağlayanların iyi kalpli, merhametli insanlar olduğu tespit edildi.
11.12.2023 Dünya
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi!
Alp Ustaoğlu yazdı: Muhteşem kadınlar tenisi! Erkeklerde belirli isimler şampiyon olurken, kadınların sürprize açık olması ilgi çekiyor. Örneğin 2 ay sonraki Avustralya Açık’ı erkeklerde sürpriz olmazsa Djokovic kazanacak. Kadınlarda ise en az 8 şampiyon adayı sayabiliriz işin sırrı burada yatıyor.
10.12.2023 Tenis
Başakşehir’den Şampiyonlar Ligi müziği ile tepki!
Başakşehir’den Şampiyonlar Ligi müziği ile tepki! Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Şanlıurfaspor karşı karşıya gelen Başakşehir'den futbolcuların seremoniye çıktığı sırada tepki geldi.
8.12.2023 Basaksehir
Trabzonspor'da Enis Bardhi'den baskı itirafı!
Trabzonspor'da Enis Bardhi'den baskı itirafı! Trabzonspor'un Kuzey Makedonyalı yıldızı Enis Bardhi, Çorum FK'yı 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
6.12.2023 Trabzonspor
Trabzonsporlu Enis Destan: Hedefimiz Türkiye Kupası!
Trabzonsporlu Enis Destan: Hedefimiz Türkiye Kupası! Trabzonspor'un genç forveti Enis Destan, Çorum FK maçının ardından açıklamalarda bulundu.
6.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın hedefi Avrupa kupaları!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın hedefi Avrupa kupaları! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çorum FK'yı 3-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından konuştu.
6.12.2023 Trabzonspor
7.2'lik deprem senaryosu yapılan bölge peş peşe sallandı! '6.5 civarında deprem olabilir' uyarısı
7.2'lik deprem senaryosu yapılan bölge peş peşe sallandı! '6.5 civarında deprem olabilir' uyarısı AFAD’ın 7.2 deprem senaryosu hazırladığı bölgede peş peşe depremler meydana geldi. Prof. Dr. Vedat Deniz, kenti işaret ederek bölgede '6 ila 6.5 civarında depremin olabileceğini öngörüyorum' açıklamasını yaptı.
6.12.2023 Gündem
ZTK 4. ELEME TURU GÜNÜN MAÇLARI 📺 Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu bugün hangi maçlar oynanacak?
ZTK 4. ELEME TURU GÜNÜN MAÇLARI 📺 Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu bugün hangi maçlar oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu maçları bugün oynanacak müsabakalar ile devam edecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçların ardından kazanan takımları adını 5. eleme turuna yazdıracak. Peki Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün hangi maçlar oynanacak?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
Bu görüntü İstanbul'dan! Depremden böyle kaçtılar
Bu görüntü İstanbul'dan! Depremden böyle kaçtılar Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Depreme yakalanan vatandaşlar ise kendilerini can havliyle dışarı atarken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
4.12.2023 Gündem
Çarşamba günü kar geliyor! Meteoroloji ve Prof. Dr. Orhan Şen'den uyarı
Çarşamba günü kar geliyor! Meteoroloji ve Prof. Dr. Orhan Şen'den uyarı Soğuyan hava yurt genelinde etkisini hissettirirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 günün hava durumu tahminlerinin yer aldığı haritayı paylaştı. Yarın için de 4 kente sarı uyarı yapılırken çarşamba günü ise bazı bölgelerde kar yağışı bekleniyor.
4.12.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının hakemleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maçlarının hakemleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turunda oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı.
4.12.2023 Türkiye Kupası
Kandilli Rasathanesi'nden 5.1 ve 4.5'lik deprem açıklaması
Kandilli Rasathanesi'nden 5.1 ve 4.5'lik deprem açıklaması Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde gerçekleşen 5.1’lik ve 4.5’lik depremleri değerlendirdi.
4.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

4.Tur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.