Abd

Abd

Son dakika ABD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD haber sayfamızda...

Abd

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 253.230 abd haberi bulunmuştur.
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi
ABD'de haftalık çelik üretimi geriledi ABD'de ham çelik üretimi haftalık bazda düşüş gösterdi.
19.03.2024 Uzmanpara
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda Donald Trump, 'dolandırıcılık davasında' hüküm giydiği 454 milyon dolarlık cezayı ödemek veya mülklerine el konulmasını önlemek için teminat bulma çabalarında henüz başarılı olamadı. Avukatları, dört ayrı broker aracılığıyla 30 şirkete başvurup netice alamazken haczin kapıda olduğu belirtiliyor.
19.03.2024 Dünya
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor?
Kritik 3 başlık! Irak'tan PKK ile ilgili ne bekleniyor? Pençe-Kilit sınır hattında yapılan askeri toplantı ve o toplantıda nelerin görüşüldüğü gündemde...
19.03.2024 Gündem
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.29’un üzerinde başladı.
19.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin spot ETF'lerinden 154 milyon dolar çıktı
Bitcoin spot ETF'lerinden 154 milyon dolar çıktı 18 Mart'ta Bitcoin spot ETF'lerinin toplam net çıkışı 154 milyon ABD doları oldu ve 11 işlem günündeki ilk tek günlük net çıkış gerçekleşti.
19.03.2024 Uzmanpara
Gazze'deki savaşta son dakika... Beyaz Saray sekiz gün sonra doğruladı! İsa öldürüldü
Gazze'deki savaşta son dakika... Beyaz Saray sekiz gün sonra doğruladı! İsa öldürüldü Suriye'nin başkenti Şam gece yarısı patlamalarla sarsılırken, Biden ve Netanyahu görüşmesinin ardından gelen açıklama bir ilk niteliği taşıyor.
19.03.2024 Dünya
FED 2024 FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Mart ayı FED toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün, saat kaçta açıklanacak? FED faiz beklentisi ne yönde?
FED 2024 FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Mart ayı FED toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün, saat kaçta açıklanacak? FED faiz beklentisi ne yönde? FED faiz kararı için gözler ABD Merkez Bankası Mart ayı kararına çevrildi. ABD enflasyon rakamlarının beklentinin üzerinde gelmesi nedeniyle Mart ayında açıklanacak olan faiz kararı merak içerisinde beklenmeye başlandı. Peki Mart ayı FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Faiz beklentisi ne yönde?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden düşüşe geçen altın fiyatları oldukça dikkat çekmişti. Peki altın fiyatları yeni haftada nasıl seyrediyor? İşte detaylar...
19.03.2024 Uzmanpara
Türkler ilk savaşı kazandı
Türkler ilk savaşı kazandı Bulgar medyası ilk uçuşunu gerçekleştiren milli muharip uçak KAAN’ı yazdı.
19.03.2024 Gündem
Jandarma 'iç'e döndü! Artık asayiş ön planda
Jandarma 'iç'e döndü! Artık asayiş ön planda Bir zamanlar geniş bir alanda terörle mücadele eden jandarmanın faaliyetleri arasında terörle mücadele yükü büyük ölçüde azaldı. Sebebi ise Türkiye’nin terör örgütü ile mücadelesini ağırlıklı olarak Irak ve Suriye’nin kuzeyine kaydırması.
19.03.2024 Gündem
Ucuz ve temiz elektrik arayışı
Ucuz ve temiz elektrik arayışı İnsanlık on binlerce yıl boyunca elektriksiz yaşadı ama elektriği icat ettiğinden bu yana da onsuz yapamaz oldu. Aslında elektrik için icat demek doğru olmaz, daha çok binlerce yıl süren bir keşiftir. Birçok bilim adamının katkısı vardır. Elektrik enerjisi günlük hayatta ilk defa kullanılmaya başlandığı 1878’den beri vazgeçilmez olmuştur. Modern yaşamın temel unsurlarından biri haline gelmiştir.
19.03.2024 Ekonomi
Bilişim devine çifte ceza geldi
Bilişim devine çifte ceza geldi Rekabet Kurulu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın sahibi Amerikalı META’ya veri birleştirmeden 346.7 milyon lira para cezası verirken uygulama bağlama nedeniyle de tedbir kararı aldı.
19.03.2024 Ekonomi
‘Merkezler’ haftasında altın yön arıyor
‘Merkezler’ haftasında altın yön arıyor Küresel piyasaların gözü ABD, İngiltere ve Japonya merkez bankalarının bu hafta alacağı faiz kararlarına çevrilirken piyasalar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) alacağı para politikası kararlarını da yakından takip ediyor.
19.03.2024 Ekonomi
Babalarının günahını çocukları çekiyor
Babalarının günahını çocukları çekiyor Fransız ajansı AFP, Suriye’deki El Hol kampında yaşayan DAEŞ militanlarının çocuklarını yazdı.
19.03.2024 Dünya
İsrail yine Şifa’ya girdi
İsrail yine Şifa’ya girdi İsrail ordusu, Gazze Şehri’nde binlerce kişinin sığındığı El Şifa Hastanesi’ne baskın düzenlediğini belirtti.
19.03.2024 Dünya
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Rusya’da Putin, seçimi yüzde 87 oyla kazanırken, katılımın yüzde 74 olduğu belirtildi. Bu rakamlar Kremlin’i memnun ederken, Putin’in gelecek dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
19.03.2024 Dünya
Pembe takımın 60 yıllık inzivası
Pembe takımın 60 yıllık inzivası ABD’nin eski başkanı Kennedy 1963’te vurulduğunda kanları, eşi Jackie’nin pembe takımına bulaşmıştı. 60 yıldır temizlenmeyen pembe takım, asitsiz kasada saklanıyor.
19.03.2024 Dünya
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı Eski ABD Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadı.
19.03.2024 Dünya
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
18.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür Rusya lideri Putin, seçimlerin ardından pazartesi günü uluslararası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
18.03.2024 Dünya
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı Bulgar medyasında çıkan haberlerde KAAN, F-35 ve S-400'lere dair geniş çaplı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde KAAN'a yönelik övgü dolu sözler kullanılırken F-35 ve S-400 denkleminin de çözümüne yönelik detaylara yer verildi.
18.03.2024 Dünya
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım!
Shakira: Aşk için çok fazla fedakarlık yaptım! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda eski aşkı için kariyerini askıya aldığını itiraf etti.
19.03.2024 Cadde
ABD polisi: Ele geçirdiğimiz esrarı fareler yedi
ABD polisi: Ele geçirdiğimiz esrarı fareler yedi Amerika Birleşik Devletleri'nde polis merkezindeki fareler ele geçirilen esrarı yiyerek 'kafayı bulmuş'.
18.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abd ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.