ABD uçağı Tayvan'da
ABD uçağı Tayvan'da ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin uçağı Tayvan'a vardı. Tayvan medyası, "Çin, Tayvan Boğazı üzerindeki hava sahasını tüm sivil uçuşlara kapattı" açıklamasında bulundu. Çin medyası ise savaş uçaklarının Tayvan Boğazı'nı geçtiğini bildirdi. Çin Dışişleri Bakanlığı söz konusu ziyarete ilişkin, "Çin-ABD ilişkilerinin siyasi temeli üzerinde ciddi bir etkisi var ve Çin'in egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ciddi şekilde ihlal ediyor. Tayvan Boğazı'ndaki barış ve istikrarı ciddi şekilde baltalıyor" açıklamasını yaptı.
3.08.2022 Haberler
Kamera kayıtları ortaya çıktı... Bu görüntülere tepki yağdı!
Kamera kayıtları ortaya çıktı... Bu görüntülere tepki yağdı! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, San Francisco’da bulunan bir kuaförde maskesiz görüntülendi. Kuralları ihlal ettiği ifade edilen Pelosi, tepki topladı.
2.09.2020 Haberler
Pelosi'de Trump'a protestoculara karşı 'tonunu yumuşatma' çağrısı
Pelosi'de Trump'a protestoculara karşı 'tonunu yumuşatma' çağrısı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi, elinde İncil'le düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump'a, ülkedeki protestoculara karşı tonunu yumuşatma çağrısı yaptı.
2.06.2020 Dünya