Açıkgöz

Açıkgöz

Son dakika Açıkgöz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Açıkgöz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Açıkgöz haber sayfamızda...

Açıkgöz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.979 açıkgöz haberi bulunmuştur.
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum!
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum! Oyuncu, sunucu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, dekolteli sahne kostümleri giymesi nedeniyle eleştirel yorumlar alan Hadise'ye destek oldu. "Amaç soyunmak değil, amaç şov" diyen Yeşilmen, dikkat çeken ifadeler kullandı.
24.04.2024 Cadde
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede' Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.04.2024 Cadde
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın'
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı karelerde güneş altında uzun süre kalmaktan yandığı fark edilen ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor
Varikosel, kısırlık riskini artırıyor! Erkeklerin yüzde 25-40'ında görülüyor Varikoselin testis toplardamarlarının bacaklarda varis benzeri genişlemesine verilen klinik bir isim olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Açıkgöz, “Erkek kısırlığının en yaygın nedenlerinden varikosel, düzeltilebilir bir durumdur. Genel nüfusta erişkin yaşta yaklaşık yüzde 15-20 oranında görülürken, kısırlık nedeniyle araştırılan erkeklerin yüzde 25-40'ında varikosel saptanır” dedi.
15.04.2024 Genel Sağlık
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim'
Hadise yazı getirdi! 'Anne, zengin adam benim' Ünlü şarkıcı Hadise, yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı pozlarına mesaj olarak Cher'in "Anne, zengin adam benim!" sözlerini yazan Hadise'ye, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
14.04.2024 Cadde
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı!
Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı! Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, bayram kutlaması için annesinin yanına gitti. Ünlü isim annesiyle çekildiği karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.
11.04.2024 Cadde
Murda ve Hadise'den yeni düet!
Murda ve Hadise'den yeni düet! Rap müziğin popüler isimlerinden Murda, önceki gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Murda, bir restoranda yakın arkadaşları ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
5.04.2024 Cadde
Darülaceze sakinlerini unutmadı
Darülaceze sakinlerini unutmadı Tuğba Özay, Darülaceze sakinleri için iftar yemeği düzenledi.
23.03.2024 Cadde
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim'
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim' TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK'yı çalıştıran Yılmaz Vural, suskunluğunu bozdu. Süper Lig'deki gündemi değerlendiren Yılmaz Vural, şampiyonluk yarışındaki dev kulüple ilgili sert ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Hadise: 8 Mart kutlamıyorum!
Hadise: 8 Mart kutlamıyorum! Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, sosyal medyada yayınladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajıyla dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
Hadise önce paylaştı sonra sildi! 'Yüzüne ne olmuş?'
Hadise önce paylaştı sonra sildi! 'Yüzüne ne olmuş?' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Hadise, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Aynadan çektiği bir kareyi yayınlayıp, gelen kötü yorumlardan sonra silen ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
8.03.2024 Cadde
Yeniden yargılanan motokurye cinayeti sanıkları için flaş karar
Yeniden yargılanan motokurye cinayeti sanıkları için flaş karar Ankara’da trafikte ‘yol vermeme’ kavgasında motokurye Samet Özgül'ün (28) öldürülmesiyle ilgili davada müebbet hapse çarptırılan tutuklu sanık Halil İbrahim Demirci (20) ile 12 yıl hapis cezası verilen babası Mustafa Demirci (48) ve Bülent Açıkgöz (50), istinafın kararı bozmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
5.03.2024 Gündem
Mehmet Dinçerler avukatı ve eşiyle görüntülendi! 'Bizi çekiyorlar'
Mehmet Dinçerler avukatı ve eşiyle görüntülendi! 'Bizi çekiyorlar' Mehmet Dinçerler, önceki gece Bebek'te avukatı ve eşiyle birlikte görüntülendi. Avukat Dilara Recepoğlu , "Mehmet! Bizi çekiyorlar" diyerek arkadan yürüdü.
4.03.2024 Cadde
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Haberler
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı!
Yeniden Refah Partisi, İstanbul adaylarını tanıttı! Yeniden Refah Partisi, İstanbul'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımını yaptı.
3.03.2024 Gündem
Seramikte özgünlük yarıştı
Seramikte özgünlük yarıştı Türkiye’nin önemli seramik yarışmalarından Hanterra Seramik Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.
20.02.2024 Kültür Sanat
Kozan’ın eski belediye başkanı Mehmet Açıkgöz hayatını kaybetti
Kozan’ın eski belediye başkanı Mehmet Açıkgöz hayatını kaybetti Adana’nın Kozan ilçesinde eski belediye başkanlarından Mehmet Açıkgöz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem
Mercimek gelecek ama gidemeyecek!
Mercimek gelecek ama gidemeyecek! Yeşil mercimek ithalatında gümrük vergisi sıfıra indirilirken, ihracatına da kısıtlama getirildi. Alınan kararla birlikte tüketicinin yeşil mercimeğe daha ucuza ulaşabileceği belirtiliyor.
15.02.2024 Ekonomi
Saadet Partisi İstanbul'da 6 adayını açıkladı
Saadet Partisi İstanbul'da 6 adayını açıkladı Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.
12.02.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Açıkgöz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.