Açılıyor

Açılıyor

Son dakika açılıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan açılıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan açılıyor haber sayfamızda...

Açılıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.110 açılıyor haberi bulunmuştur.
Bu yılın Bursluluk sınavı SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı
Bu yılın Bursluluk sınavı SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yılki bursluluk sınavı uygulandı. 2024 Bursluluk sınavına katılım sağlayanlar, sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. MEB konuya ilişkin tarihi duyurdu. Peki Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı nereden açılıyor?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Çalışan anneler için hak rehberi
Çalışan anneler için hak rehberi Çalışma hayatında cinsiyetler arasında yaşanan istihdam farkı, söz konusu anneler olduğunda uçuruma dönüşüyor.
13.05.2024 Ekonomi
Öğleden sonra kente bakış
Öğleden sonra kente bakış Antonio Cosentino’nun yeni üretimlerinden oluşan “Öğleden Sonra” adlı sergisi, 25 Mayıs’ta İMALAT-HANE’de açılıyor.
9.05.2024 Kültür Sanat
Taş Kağıt Makas'ta Alev gördüklerine, Rüya duyduklarına inanamadı! Rıza tekrardan yargılanacak
Taş Kağıt Makas'ta Alev gördüklerine, Rüya duyduklarına inanamadı! Rıza tekrardan yargılanacak Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' onuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
9.05.2024 Cadde
Cennet ve cehennemin kapıları İstanbul’da açılıyor
Cennet ve cehennemin kapıları İstanbul’da açılıyor Melih Esen Cengiz, yeni romanı “Ayasofya’da Bir Çığlık”ta okuru İkinci Dünya Savaşı yıllarına götürüyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Yapay zeka anne rahmini değerlendirdi
Yapay zeka anne rahmini değerlendirdi Tüp bebek uygulamalarında yapay zekâ ile en kaliteli ve genetik yapısı normale en yakın embriyo seçimi yapılabiliyor...
4.05.2024 Pazar
Son dakika: CNN Türk Isparta komando okulunda! Gerçek mermiler kullanıldı
Son dakika: CNN Türk Isparta komando okulunda! Gerçek mermiler kullanıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor Böreklerin vazgeçilmez lezzeti yufkanız yırtılıyor ve zor açılıyorsa bu yöntem tam size göre. Açtığınız yufkanıza az bir miktar eklemek yufkanın daha kolay açılmasına yardımcı oluyor.
2.05.2024 Püf Noktası
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu?
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili sorular gündemde. İşçi Bayamı olarak kutlanan 1 Mayıs bugün okullar ve üniversiteler tatil mi merak ediliyor. Bu sene hafta içi günlerinden birine denk gelen 1 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak. En çok merak edilen sorulardan biri de okullar ve üniversiteler ile ilgili oldu. Peki 1 Mayıs bugün okullar tatil mi? 1 Mayıs bugün üniversiteler resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı
Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası! Kesenin ağzı açıldı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...
30.04.2024 Galatasaray
Hareket Alanı’nda yüzleşme
Hareket Alanı’nda yüzleşme Huo Rf’nin dördüncü kişisel sergisi “Hareket Alanı”, 8 Mayıs’ta Versus Art Project’te açılıyor. Sanatçının son dönem çalışmalarını bir araya getiren seçki, Huo Rf’nin pratiğinin merkezinde yer alan empati ve utanç duyguları etrafında şekilleniyor.
30.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye-ABD ilişkisine bakış
Türkiye-ABD ilişkisine bakış Türk-Amerikan ilişkileri 1830’larda başladı ama kritik tarih 12 Temmuz 1947’dir. O tarihte hükümet ABD ile Ekonomik ve Teknik İş birliği Anlaşması imzalayarak yeni bir dönemi başlattı ve ABD’yi Türkiye’nin siyaset ve ekonomisinde baskın bir yere oturttu.
30.04.2024 Gündem
Türk eşi diyalize girince hayatı değişti! 'Güney Koreli tek uzmanım, 1 yıl randevular dolu'
Türk eşi diyalize girince hayatı değişti! 'Güney Koreli tek uzmanım, 1 yıl randevular dolu' Güzellik sektörüne ilgisi üniversitedeki hocasının sayesinde başladı. Güney Kore'de bir otelde masaj terapistliği yapan Anna Park, burada hayatının aşkı Türk eşiyle tanıştı. Yıllar içinde 3 ülkede açtığı güzellik merkezleriyle eşi ve çocuklarıyla mutlu mesut bir yaşam süren genç kadının hayatını tamamen değiştiren gelişme ise yaklaşık 1,5 yıl önce eşinin diyalize girmesiyle başladı.
30.04.2024 Yaşam
Düğüne saatler kala terk edildi, deha oldu! 9 tonluk kapı tek parmakla açılıyor
Düğüne saatler kala terk edildi, deha oldu! 9 tonluk kapı tek parmakla açılıyor Nişanlısı tarafından düğüne 1 gün kala terk edilince, tüm dünyaya hayatta kalabileceğini ve başarabileceğini göstermek için kollarını sıvadı. Hiçbir yardım almadan, tek bir iş makinesi bile kullanmadan inşa ettiği yapıda kullandığı yöntemleri ise hiçbir zaman açıklamadı. İşte Mercan Kalesi'nin sırrı.
30.04.2024 Yaşam
ALES/1 sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama...
ALES/1 sonuçları açıklandı mı? ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama... ALES/1 sınavı gerçekleşti ve sonuç bekleyişi başladı! ÖSYM tarafından düzenlenen ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonuçları da ösym.gov.tr'den erişime açılıyor olacak. 2024 ALES/1 sonuç sorgulama nasıl yapılır?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Macar sinemasının 120 yılı
Macar sinemasının 120 yılı Macar sinemasının 120 yılını anlatan “Geniş Açı” başlıklı sergi 29 Nisan’da açılıyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir Uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarıyor.
24.04.2024 Haberler
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir
Haftalık 15 bin lira vadediyorlar: Bu teklif başınızı yakabilir Uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarıyor.
24.04.2024 Gündem
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Kupada yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final perdesi açılıyor. Beşiktaş yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Türkiye Kupası
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki Irak ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Dünya
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından, İran ve İsrail arasında karşılıklı misillemeler ile bölgede gerilimin arttığı bir dönemde, yarın Irak’a kritik bir ziyaret gerçekleştirecek.
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açılıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.