Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Manchester City'den İlkay Gündoğan hamlesi! Yerine gelecek isim belli oldu
Manchester City'den İlkay Gündoğan hamlesi! Yerine gelecek isim belli oldu Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İlkay Gündoğan hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Premier Lig devinin İlkay Gündoğan'ın alternatifini belirlediği ortaya çıktı.
Adrien Rabiot'un 2020-21 sezonunda Juventus formasıyla attığı ilk gol!
Adrien Rabiot'un 2020-21 sezonunda Juventus formasıyla attığı ilk gol! Kasım 2020'de oynanan Spezia maçında Rabiot 2020-21 sezonunun ilk golünü atarak 4-1'lik galibiyete katkıda bulunuyor.
16.11.2020 Futbol
Adrien Rabiot'un Milan'a attığı müthiş gol
Adrien Rabiot'un Milan'a attığı müthiş gol Adrien Rabiot, Temmuz 2020'de Juventus forması ile AC Milan'a karşı inanılmaz bir gol attı. Rabiot, kendi yarı sahasında topu aldı ve ceza sahasına girmeden topu filelerle. buluşturdu. Gelin göz atalım.
16.07.2020 Futbol
Juventus'tan Adrien Rabiot paylaşımı!
Juventus'tan Adrien Rabiot paylaşımı! Juventus, yeni transferi Fransız yıldız Adrien Rabiot'un forma lansmanını böyle paylaştı.
2.07.2019 Futbol
Hem anne hem menajer: Rabiot'un annesi Barcelona'dan dünyaları istedi
Hem anne hem menajer: Rabiot'un annesi Barcelona'dan dünyaları istedi PSG'nin 23 yaşındaki genç yıldızı Adrien Rabiot'un menajerliğini annesi Veronique Rabiot yapıyor. Uzun süredir oğlunun kariyer planlarını ve transfer işlerini yürüten çilekeş ama profesyonel anne Veronique, oğlunun dünyanın en iyi takımlarının peşinde koştuğu bir oyuncu haline gelmesinde etkili. Barcelona'nın çok istediği Adrien Rabiot için annesi Veronique 10 milyon euro prim, 15 milyon euro da imza parası istiyor.
3.01.2019 Spor
Hakemin gözüne perde inerse!
Hakemin gözüne perde inerse! Fransa'da oynanan PSG - Lyon Fransa kupası maçının 17. dakikasında Adrien Rabiot'un attığı golde oyun sahasının dışına çıkan topu hakem adeta görmezden geldi.
14.01.2016 Futbol
Çanlar Salih Uçan için çalıyor!
Çanlar Salih Uçan için çalıyor! Son dönemde Roma’dan ayrılacağı yönünde haberler ortaya çıkan Salih Uçan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
1.07.2020 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri