Ağacı

Ağacı

Son dakika Ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ağacı haber sayfamızda...

Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.019 ağacı haberi bulunmuştur.
Lekeden ve çilden eser bırakmıyor! İçecek olarak tüketildiğinde tam bir panzehir
Lekeden ve çilden eser bırakmıyor! İçecek olarak tüketildiğinde tam bir panzehir Günümüzde pek bilinmese de sarısabır ağacı cilt sağlığına faydalarıyla biliniyor. İşte su ve bal ile hazırlanan macun kıvamında da tüketilen sarısabır ağacının sağlığa faydaları.
24.04.2024 Genel Sağlık
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
26.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Yeniden bir seferberlik başlatıyoruz
Bakan Özhaseki: Yeniden bir seferberlik başlatıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Her tarafı yemyeşil, zümrüt gibi olan Anadolu coğrafyasını adeta talan ettik. Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı da kel hale getirdik. Şimdi yeniden bir seferberlik başlatıyoruz" dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi
Maltepe’de ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi Maltepe’de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle boş arazide bulunan dut ağacı, park halindeki otomobil ve servis minibüsünün üzerine devrildi.
20.04.2024 Haberler
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Gündem
Hepsini aynı anda düzeltiyor! Birkaç damlası mucize yaratıyor
Hepsini aynı anda düzeltiyor! Birkaç damlası mucize yaratıyor Sedir ağacı esansiyel yağı, rahatlatıcı ve sakinleştirici olan tatlı ve odunsu kokusuyla tanınır. Doğal olarak stres gidermeyi destekler. Sedir ağacının sivilce, solunum problemleri, öksürük, kepek, eklem iltihabı, saç dökülmesi, sivilce, kafa derisi bozuklukları, selülit, göğüs enfeksiyonları, anksiyete ve stresi tedavi ettiği bilinmektedir. İşte birkaç damlasının bile mucizeler yarattığı sedir ağacı yağı.
16.04.2024 Güzellik
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Belgesel tadında görüntüler
Belgesel tadında görüntüler Erzurumlu dağcı Bülent Erkan, Ölbe Vadisi'nde onlarca dağ keçisini görüntüledi.
12.04.2024 Yaşam
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
Hasta almaya gidiyordu! Ambulans ile otomobil çarpıştı
Hasta almaya gidiyordu! Ambulans ile otomobil çarpıştı Silivri'de feci kaza meydana geldi. Ambulans ile otomobil birbirine girdi. Kazada 5 kişi yaralandı.
9.04.2024 Gündem
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
Otomobil, karşı şeride uçtu! Sürücünün burnu bile kanamadı
Otomobil, karşı şeride uçtu! Sürücünün burnu bile kanamadı Bolu’da Karacasu yolunda kontrolden çıkan bir otomobil, iki ağacı kökünden sökerek karşı şeride uçtu. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü otomobil içerisinden burnu bile kanamadan çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
29.03.2024 Gündem
‘Banksy’nin ağacı’ koruma altında
‘Banksy’nin ağacı’ koruma altında Gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin Londra’da bir caddede, dört katlı binanın duvarına çizdiği eser, vandalların zarar vermesinin ardından koruma altına alındı.
29.03.2024 Kültür Sanat
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf!
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf! Kahramanmaraş'ta yaşayan Cennet Güzel'in (65), 1979 yılında, 20 yaşındayken ağaçlandırma çalışmalarına katıldığı alan, 45 yıl sonra ormana dönüştü.
27.03.2024 Gündem
Bodrum'da kesilen 30 zeytin ağaç için 30 bin lira ceza kesildi
Bodrum'da kesilen 30 zeytin ağaç için 30 bin lira ceza kesildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tarlasındaki 34 zeytin ağacından 30'unu kesen mülk sahibine 30 bin 150 lira ceza kesildi, hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
22.03.2024 Gündem
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtti. Prof. Dr. Yaşar, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı" dedi.
22.03.2024 Gündem
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyor
Lezzeti ile Ramazan ayında da revaçta! Tadını bilen akın ediyor Erzurum’a özgü önemli lezzetlerden birisi olan ve odun ateşinde pişirilen cağ kebap, Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu. Cağ kebabın lezzeti dünyada konuşulurken adı ile alakalı da devam eden bir tartışma bulunuyor.
20.03.2024 Gündem
Sofralarımızın baş köşesi büyüklerimizin
Sofralarımızın baş köşesi büyüklerimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevi sakinleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı.
20.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu: Kültürümüzde yaşlılığın müstesna bir değeri vardır
Emine Erdoğan huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu: Kültürümüzde yaşlılığın müstesna bir değeri vardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, güçlü bireylerden oluşan güçlü bir toplumun, hayatın bütün evreleriyle barışık bir yaşam biçimiyle mümkün olduğunu belirterek, "Böylesi bir toplum, gençliğin dinamizmi ile yaşlılığın bilgeliğini harmanlayabilen ülkelerin erişebileceği bir idealdir” dedi.
19.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu Beşiktaş'ta yaşanan feci kazada otomobilin çarptığı motokurye Anıl Abdullah Gül (27), ardından İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sürücü Tunca Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olayda hayatını kaybeden gencin ailesi ise karara itiraz etti.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.