Akçaabat

Akçaabat

Son dakika Akçaabat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akçaabat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akçaabat haber sayfamızda...

Akçaabat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.349 akçaabat haberi bulunmuştur.
Trabzon'da çalışmalar sürüyor: İlçeler birbirine tünelle bağlanacak
Trabzon'da çalışmalar sürüyor: İlçeler birbirine tünelle bağlanacak Trabzon'un şehir içi ve transit trafiğini düzenlemek amacıyla projelendirilen ve 1 Mayıs 2023 tarihinde temeli atılan Güney Çevre Yolu'nda çalışmalar sürüyor. Toplam 43,8 kilometre uzunluğu ile kentin mega projelerinden biri olan Güney Çevre Yolu üç kısım halinde hayata geçirilecek. İlk 4 kilometresinde kazı ve tünel çalışmaları süren projenin 35,8 kilometresinin 15 adet tünel ile 2,1 kilometresinin ise 14 adet viyadük ile geçilmesi planlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum Trabzon'da otobüs firması grup başkanı Murat Seymen'i (46) tabanca ile vurarak yaralayan Y.C.K. (23), yayla evinde yakalandı. Şüpheli, sorgusunda, "Ters bakıp, ileri geri, ters konuştuğu için ateş edip, vurdum" dedi.
25.04.2024 Gündem
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 AKÇAABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Akçaabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 AKÇAABAT SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Akçaabat Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Trabzon Akçaabat Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Akçaabat ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Trabzon Akçaabat Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Murat Kurum: İstanbul’da trafik çilesini bitireceğiz
Murat Kurum: İstanbul’da trafik çilesini bitireceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı Dünya STK Günü KASTOB Buluşması’nda seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Trabzon'da sıcak dakikalar! Ters dönmüş haldeki teknede bomba alarmı
Trabzon'da sıcak dakikalar! Ters dönmüş haldeki teknede bomba alarmı Trabzon’un Akçaabat ilçesi açıklarında bulunan ters dönmüş bir tekneden şüphelenen Sahil Güvenlik ekipleri bölgede inceleme başlattı. SAS komandolarının gerçekleştirdiği dalış sonrası şüpheli olarak görülen ve bomba olabileceği ihtimali üzerinde durulan cisim Trabzon açıklarında fünye ile patlatıldı.
21.02.2024 Gündem
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı midibüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2024 Haberler
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı
6 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz yıl 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı midibüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'un geleceğini şekillendirmek, daha sürdürülebilir ve yaşanabilir kent inşa etmek için projenin hayata geçirildiğini ve Türkiye'nin gelecek vizyonunu, dünyanın nabzını tutarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve daima entegrasyonu merkeze koyarak şekillendirdiklerini söyledi.
26.01.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargı kurumları arasında özellikle yorum farkının farklı sorunlara yol açtığına dikkat çekti.
29.12.2023 Gündem
Trabzon'da korkunç olay! Anaokulu öğretmeni hayatını kaybetti
Trabzon'da korkunç olay! Anaokulu öğretmeni hayatını kaybetti Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, 7 katlı binanın çatı katından atlayan anaokulu öğretmeni Merve Z. (28), hayatını kaybetti.
14.12.2023 Gündem
Ogün Samast adını değiştirmek istiyor
Ogün Samast adını değiştirmek istiyor AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastının tetikçisi Ogün Samast (33), Bolu F Tipi Cezaevi’nden koşullu salıverilme kapsamında 15 Kasım’da tahliye edildi.
13.12.2023 Gündem
Ogün Samast'tan tahliye sonrası çok konuşulacak başvuru
Ogün Samast'tan tahliye sonrası çok konuşulacak başvuru AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 16 yıl önce silahla vurarak öldüren Ogün Samast'tan çok konuşulacak bir başvuru geldi.
12.12.2023 Haberler
Ogün Samast'tan tahliye sonrası çok konuşulacak başvuru
Ogün Samast'tan tahliye sonrası çok konuşulacak başvuru AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 16 yıl önce silahla vurarak öldüren Ogün Samast'tan çok konuşulacak bir başvuru geldi.
12.12.2023 Gündem
Samast’a yurt dışı yasağı
Samast’a yurt dışı yasağı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast’ın tahliye edilmesinin ardından “FETÖ adına suç işlemek” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada dün hakim karşısına çıktı.
7.12.2023 Gündem
Ogün Samast’a yurt dışına çıkış yasağı! Duruşma Mart'a ertelendi
Ogün Samast’a yurt dışına çıkış yasağı! Duruşma Mart'a ertelendi Trabzon'dan SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılan Ogün Samast'a yurt dışı çıkış yasağı verildi.
6.12.2023 Gündem
Ogün Samast'ın yargılandığı davada yeni gelişme! İfadesi alınmadı
Ogün Samast'ın yargılandığı davada yeni gelişme! İfadesi alınmadı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast, tahliye edilmesinin ardından "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada avukatı Raşit Hodo, hazırlanan iddianamenin yeni tebliğ olduğunu belirterek, Samast'ın savunmasının bugün alınmamasını talep ederek ek süre istedi.
6.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akçaabat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.