Al Shabab

Al Shabab

Son dakika Al Shabab haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Al Shabab gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Al Shabab haber sayfamızda...

Al Shabab

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 al shabab haberi bulunmuştur.
Al Taee ve Al Shabab puanları paylaştı!
Al Taee ve Al Shabab puanları paylaştı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 27'nci haftasında Al Taee ile Al Shabab golsüz berabere kaldı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Barcelona'dan Estevao Willian'a transfer kancası!
Barcelona'dan Estevao Willian'a transfer kancası! Barcelona'nın Palmeiras forması giyen 16 yaşındaki Estevao Willian'ı transfer etmek istediği öne sürüldü.
30.03.2024 İspanya La Liga
Cristiano Ronaldo şov yaptı! Al Nassr 5 attı
Cristiano Ronaldo şov yaptı! Al Nassr 5 attı Suudi Arabistan Pro Lig'in 25'inci haftasında Al Nassr, Al Taee'yi 5-1 mağlup etti.
30.03.2024 Dünyadan Futbol
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı!
Al Hilal, Al Shabab engeline de takılmadı! Suudi Arabistan Pro Lig'in 25'inci haftasında Al Hilal, Al Shabab deplasmanından 4-3 galip ayıldı.
30.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Süper Lig'in eski yıldızı için harekete geçeceği belirtildi.
30.03.2024 Galatasaray
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok'
Vitor Pereira'dan Arda Güler yorumu! 'Hiç şüphem yok' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Shabab'ı çalıştıran Vitor Pereira suskunluğunu bozdu. Fenerbahçe dönemini anlatan Portekizli teknik direktörün Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Ronaldo'nun cezası belli oldu! Hareketi Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırmıştı
Ronaldo'nun cezası belli oldu! Hareketi Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırmıştı Al Nassr'ın Al Shabab ile oynadığı maçta rakip takım taraftarlarına yaptığı hareket nedeniyle Suudi Arabistan Ligi Etik ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Cristiano Ronaldo'nun cezası belli oldu.
29.02.2024 Dünyadan Futbol
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza Suudi Arabistan Pro Ligi'den Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr Al Shabab'a konuk oldu. Portekizli oyuncunun tribünlere yaptığı ahlak dışı hareket, Suudi Arabistan'da büyük tepkiyle karşılandı.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık'
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık' Suudi Arabistan temsilcisi Al Shabab'ın başkan yardımcısı Mohammed Al-Nasser, Galatasaray'dan Hakim Ziyech'i transfer etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını açıkladı.
7.02.2024 Galatasaray
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Ivan Rakitic için Suudi Arabistan iddiası!
Ivan Rakitic için Suudi Arabistan iddiası! Sevilla'nın tecrübeli futbolcusu Ivan Rakitic'in Suudi Arabistan ekibiyle anlaştığı öne sürüldü.
27.01.2024 İspanya La Liga
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı
Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılık sürecini anlattı! Marsilya itirafı Beşiktaş'tan sezon başında ayrılan ve şu anda Al Shabab'da forma giyen Romain Saiss, Afrika basınına açıklamalarda bulundu.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu
Milan'dan Krunic için transfer açıklaması! Fenerbahçe'ye şart koştu Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de listyenin ilk sırasında Rade Krunic yer alıyordu. Tecrübeli futbolcunun transferi için Milan'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
7.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Krunic'te rakip çıktı! Suudi Arabistan'dan teklif
Fenerbahçe'ye Krunic'te rakip çıktı! Suudi Arabistan'dan teklif Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve Milan'la yapılan gmrüşmelerde büyük mesafe alınan Krunic'e Suudi Arabistan'ın Al-Shabab takımı talip oldu.
7.01.2024 Fenerbahçe
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor
Roberto Firmino bombası! Suudi Arabistan'a vedaya hazırlanıyor Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de forma giyen Roberto Firmino'ya Türkiye'den kulüplerin ilgi gösterdiği iddia edildi. Brezilyalı santrforun, Suudi Arabistan'dan ayrılmaya hazırlandığı aktarıldı.
30.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'ın Spinazzola transferindeki rakibi Suudi Arabistan'dan!
Galatasaray'ın Spinazzola transferindeki rakibi Suudi Arabistan'dan! Galatasaray, Roma'nın tecrübeli sol beki Leonardo Spinazzola'yı kadrosuna katmak istiyor. Oyuncu ile ayrıca Arabistan ekipleri de ilgileniyor.
30.12.2023 Galatasaray
Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı
Mbaye Diagne'yi şoke eden olay! Lüks arabası çalındı Suudi Arabistan 2. Lig ekibi Al Qadsiah forması giyen Mbaye Diagne'nin lüks arabasının çalındığı öğrenildi.
8.12.2023 Magazin
Sergio Ramos kendi kalesine attı! Barcelona kazandı
Sergio Ramos kendi kalesine attı! Barcelona kazandı İspanya La Liga'nın 8'inci haftasında Barcelona, Sevilla'yı 1-0 mağlup etti.
29.09.2023 İspanya La Liga
Al Hilal, Al Shabab'ı 2-0 mağlup etti!
Al Hilal, Al Shabab'ı 2-0 mağlup etti! Suudi Arabistan Pro Lig'in 8'inci haftasında Al Hilal, Al Shabab engelini 2-0'lık galibiyetle geçti.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Al Hilal - Al Shabab maçından kareler
Al Hilal - Al Shabab maçından kareler Suudi Arabistan Pro Lig'in 8'inci haftasında Al Hilal ile Al Shabab karşı karşıya geldi.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Dünya yıldızları kulüpsüz kaldı! Şaşıracağınız 10 futbolcu
Dünya yıldızları kulüpsüz kaldı! Şaşıracağınız 10 futbolcu Yaz transfer sezonu sona ererken bazı dünya yıldızları kulüpsüz kaldı. İşte takım bulamamasına şaşıracağınız piyasa değeri yüksek 10 futbolcu...
16.09.2023 Futbol
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı
Beşiktaş'ın yıldızına Katar'dan talip! Transfer için temaslar başladı Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan tecrübeli futbolcuya Katar ekibinin talip olduğu iddia edildi.
15.09.2023 Beşiktaş
Sumudica, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı
Sumudica, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı Geçtiğimiz sezonlarda Türkiye'de çeşitli takımlarda çalışan Rumen teknik direktör Marius Sumudica, Süper Lig'e dönmenin hazırlığını yapıyor. İşte detaylar...
6.09.2023 Gaziantep FK
Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss yeni takımında tutunamadı! Bu kez de kiralık gitti
Beşiktaş'tan ayrılan Romain Saiss yeni takımında tutunamadı! Bu kez de kiralık gitti Beşiktaş'tan ayrılarak Al-Sadd'a transfer olan Romain Saiss, yeni takımında tutunamadı. Tecrübeli stoperin Suudi Arabistan ekibine kiralandığı açıklandı.
6.09.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Al Shabab ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.