Aleksey Navalnıy

Aleksey Navalnıy

Son dakika Aleksey Navalnıy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aleksey Navalnıy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aleksey Navalnıy haber sayfamızda...

Aleksey Navalnıy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 180 aleksey navalnıy haberi bulunmuştur.
Dünyanın yarısı sandığa gidiyor!
Dünyanın yarısı sandığa gidiyor! Bu yıl dünyanın farklı ülkelerinde gerçekleştirilecek seçimler, demokrasinin en önemli testi olarak görülüyor. 60’ın üzerinde ülkede, dünya nüfusunun yarısının sandıklara gideceği bu yıl, küresel siyaset açısından önemli bir dönemeç olacak.
7.01.2024 Dünya
Navalniy Kutup’tan çıktı
Navalniy Kutup’tan çıktı Yaklaşık iki haftadır duruşmalara çıkmadığı için sağlığından şüphe edilen tutuklu Rus muhalif lider Aleksey Navalniy’nin, Rusya’nın kuzeyindeki Kutup Bölgesi’nde bir hapishaneye nakledildiği bildirildi. 
26.12.2023 Dünya
Navalniy tekrar zehirlendi iddiası
Navalniy tekrar zehirlendi iddiası Rusya’nın bir süredir cezaevinde tuttuğu ve Kremlin yanlısı bir blogger’ın ölümüyle ilişkili olduğu iddia edilen muhalif lider Aleksey Navalniy’in sağlık durumunun kötüleştiği açıklandı.
14.04.2023 Dünya
Askerlerini 6 dakika boyunca tehdit etti! Öfkeden çıldıran Rus komutan: 'Hainsiniz, zayıfsınız, korkaksınız'
Askerlerini 6 dakika boyunca tehdit etti! Öfkeden çıldıran Rus komutan: 'Hainsiniz, zayıfsınız, korkaksınız' Ukrayna'da savaşmayı reddeden Rus güçleri, kendi komutanları tarafından 'korkak ve hain' olarak damgalandı. Sibirya İçişleri Bakanlığı komutanı savaşmayı reddeden askerlerine "Çocuklarınız, babalarının birer korkak olduğunu öğrenecek" ve "Hemşirelerden daha mı zayıfsınız?" diye bağırırken duyuluyor.
1.04.2022 Dünya
AB, kimyasal silah kullanımına yönelik yaptırımları uzattı
AB, kimyasal silah kullanımına yönelik yaptırımları uzattı Avrupa Birliği (AB), kimyasal silahların kullanımı ve yayılmasına yönelik yaptırımlarını bir yıl daha uzatma kararı aldı.
11.10.2021 Dünya
Son dakika haberleri: Gürcistan'da seçim günü! Döner dönmez tutuklandı...
Son dakika haberleri: Gürcistan'da seçim günü! Döner dönmez tutuklandı... Facebook hesabından yaptığı açıklamayla sadece Gürcistan'da değil tüm dünyada gündeme oturan Eski Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, yerel seçimler için ülkesine döneceğini açıklamıştı. Hakkında gıyabi tutuklama kararı olduğu için yıllardır ülkesine dönemeyen Saakaşvili, bugün için bilet aldığını duyurmuştu. Eski Devlet Başkanı ülkeye girer girmez tutuklandı. Rusya ve Avrasya Araştırmacısı Ümit Nazmi Hazır, "Saakaşvili’nin Gürcistan’a dönmesi de sorun, dönmemesi de sorun" derken, Ankara Kriz ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (ANKASAM) Dış Politika Uzmanı Emrah Kaya da, eski Devlet Başkanı'nın geri dönüşüyle birlikte yaşanabilecek iki olasılığa dikkat çekti.
2.10.2021 Dünya
Rusya'da Navalnıy hakkında 'aşırılık' soruşturması
Rusya'da Navalnıy hakkında 'aşırılık' soruşturması Rusya Soruşturma Komitesi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy hakkında "aşırılıkçı bir topluluk oluşturduğu ve yönettiği" gerekçesiyle soruşturma başlatıldığını bildirdi.
28.09.2021 Dünya
Rusya vatandaşları milletvekili seçimleri için sandık başına geçti
Rusya vatandaşları milletvekili seçimleri için sandık başına geçti Rusya’da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması, 39 federatif bölgenin parlamentosu ile bazı bölgelerdeki yönetici ve mahalli seçimler için oylama işlemi başladı.
17.09.2021 Dünya
ABD'den Navalnıy'ın zehirlenmesiyle ilgili kişi ve kuruluşlara yaptırım
ABD'den Navalnıy'ın zehirlenmesiyle ilgili kişi ve kuruluşlara yaptırım ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy’ın zehirlenmesi ve Rusya'nın kimyasal silah programıyla ilgili 9 kişi ve 2 kuruluşu yaptırım listesine aldı.
20.08.2021 Ekonomi
Putin'den Taliban açıklaması: Dikkatle takip edilmeli
Putin'den Taliban açıklaması: Dikkatle takip edilmeli Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Afganistan’da toplumsal düzeni sağlamaya başlayan Taliban’ın yerli halkın ve yabancı diplomatik misyonların güvenliğini garanti altına almak için verdiği sözü tutmasını umduğunu söyledi.
20.08.2021 Dünya
İngiltere'den flaş 'Navalnıy' hamlesi! 7 Rus ajan için karar verildi
İngiltere'den flaş 'Navalnıy' hamlesi! 7 Rus ajan için karar verildi İngiltere, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesinin yıl dönümünde 7 Rus istihbarat ajanı hakkında mal varlıklarının dondurulması ve seyahat yasağı kararı aldı.
20.08.2021 Dünya
Son dakika! Tarihi zirve sonrası Biden'dan flaş açıklama
Son dakika! Tarihi zirve sonrası Biden'dan flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; ABD Başkanı Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin’e insan hakları konusundaki endişelerini dile getirdiğini ve dile getirmeye devam edeceğini söylediğini belirtti.
16.06.2021 Dünya
Putin: Biden ile görüşme 'oldukça yapıcı' geçti
Putin: Biden ile görüşme 'oldukça yapıcı' geçti Dünyanın gözü Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Biden'ın yapacağı tarihi görüşmedeydi. Görüşme sonrası açıklama yapan ilk Lider Putin oldu. Rus lider görüşmelerinin "oldukça yapıcı" geçtiğini söyledi. Vladimir Putin, Biden ile görüşmesi sonrası ikili ilişkiler konusundaki beklentilerle ilgili Rus yazar Lev Tolstoy'un sözlerinden örnek vererek, Biden'a mesaj yolladı. İşte detaylar...
16.06.2021 Dünya
Dünya Biden-Putin zirvesini bekliyor
Dünya Biden-Putin zirvesini bekliyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden ile 16 Haziran'da görüşerek “soğuk savaş döneminde bile olmadığı kadar” gerilmiş ikili ilişkilerin yoluna girmesi için ne yapılması gerektiğini müzakere edecek.
15.06.2021 Dünya
Putin: İlişkimiz ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildi
Putin: İlişkimiz ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus-Amerikan ilişkilerinin son yıllarda ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildiğini söyledi.
14.06.2021 Dünya
Rusya ilan etti: Yasaklandı! Temas ettiği kim varsa...
Rusya ilan etti: Yasaklandı! Temas ettiği kim varsa... Rusya'da mahkeme, muhalif Aleksey Navalnıy ile bağlantılı kuruluşları aşırılık yanlısı ilan etti, bunların faaliyetlerini yasakladı. Bu kuruluşların her türlü bilgi yayması, mali operasyonlar yapması, seçimlere katılması, eylem ve gösteri organize etmesi gibi tüm faaliyetleri yasaklandı.
9.06.2021 Dünya
Son dakika... Rusya'dan 9 Kanadalı yetkiliye ülkeye giriş yasağı!
Son dakika... Rusya'dan 9 Kanadalı yetkiliye ülkeye giriş yasağı! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya karşıtı anlayışın oluşması ve uygulanmasına katıldıkları gerekçesiyle Adalet Bakanı David Lametti’nin de aralarında bulunduğu 9 Kanada devlet görevlisine ülkeye süresiz giriş yasağı konulduğunu açıkladı.
7.06.2021 Dünya
AB liderleri aylar sonra toplanıyor
AB liderleri aylar sonra toplanıyor Brüksel'deki yoğun gündemde koronavirüs salgını, Rusya ve Ortadoğu gibi başlıklar öne çıkıyor. Pazartesi başlayacak zirvede liderler aylar sonra ilk kez yüz yüze bir araya gelecek.
22.05.2021 Dünya
AB ülkelerinin dışişleri bakanları Brüksel'de toplandı
AB ülkelerinin dışişleri bakanları Brüksel'de toplandı Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin dışişleri bakanları, Filistin'de ertelenen seçimler, Batı Balkanlar ve Rusya gibi gündem maddeleriyle Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi.
10.05.2021 Dünya
AB ile Rusya arasında diplomatik gerginlik
AB ile Rusya arasında diplomatik gerginlik Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Rusya'nın Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı David Sassoli ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Vera Jourova dahil 8 Avrupalı yetkiliye giriş yasağı getirmesinin ardından Rusya'nın AB Daimi Temsilcisi'ni çağırarak yasağı kınama kararı aldı.
3.05.2021 Dünya
Son dakika... AB, Avrupalı yetkililere giriş yasağı koyan Rusya'yı kınadı
Son dakika... AB, Avrupalı yetkililere giriş yasağı koyan Rusya'yı kınadı Avrupa Birliği (AB), Rusya'nın Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı David Sassoli ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Vera Jourova dahil 8 Avrupa ülkesi yetkilisine giriş yasağı getirmesini "en güçlü şekilde" kınadı.
30.04.2021 Dünya
Rusya bir kez daha karıştı! 1400'den fazla gözaltı var
Rusya bir kez daha karıştı! 1400'den fazla gözaltı var Rusya'da bulunduğu hapishanede tıbbi yardım talebinin reddedilmesi gerekçesiyle açlık grevine başlayan Rus muhalif Aleksey Navalnıy’a destek amacıyla yapılan izinsiz gösteriler sona erdi.
21.04.2021 Dünya
Son dakika... ABD: Navalnıy ölürse, bunun Rusya için sonuçları olur!
Son dakika... ABD: Navalnıy ölürse, bunun Rusya için sonuçları olur! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya'da tutuklu muhalif Aleksey Navalnıy'ın sağlık durumuna ilişkin, "Navalnıy ölürse, bunun Rusya hükümeti için sonuçları olur." açıklamasında bulundu.
19.04.2021 Dünya
AB'den Ukrayna ile tam dayanışma mesajı!
AB'den Ukrayna ile tam dayanışma mesajı! AB ülkelerinin dışişleri bakanları, Rusya'nın Ukrayna sınırında ve Kırım'da askeri varlığını artırmasının ardından Kiev yönetimiyle tam dayanışma içinde olduklarını ancak bu nedenle Rusya'ya yeni yaptırım uygulanmayacağını bildirdi.
19.04.2021 Dünya
İngiltere, Rus muhalif Navalnıy’ın sağlık durumundan endişe ediyor
İngiltere, Rus muhalif Navalnıy’ın sağlık durumundan endişe ediyor İngiltere’nin cezaevindeki Rus muhalif Aleksey Navalnıy’ın sağlık durumunun kötüye gitmesinden derin endişe duyduğu bildirildi. İngiltere Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Rusya’ya “siyasi nedenlerle” tutuklu bulunan Navalnıy’ın derhal serbest bırakılması çağrısında bulunuldu.
18.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aleksey Navalnıy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.