Alfredo Di Blasio

Alfredo Di Blasio

Son dakika Alfredo Di Blasio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alfredo Di Blasio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alfredo Di Blasio haber sayfamızda...

Alfredo Di Blasio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 alfredo di blasio haberi bulunmuştur.
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı! 'Yine yapacaktım yapacağımı'
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı! 'Yine yapacaktım yapacağımı' 'Zehra' karakterine hayat verdiği 'Hatıran Yeter' filmi ile gündemde olan Belçim Bilgin (41), 2006–2018 yılları arasında evli kaldığı, 15 yaşındaki oğlu Rodin'in babası Yılmaz Erdoğan’la (56) ilgili sözleriyle dikkat çakti.
2.03.2024 Cadde
Belçim Bilgin'nden eski eşi Yılmaz Erdoğan'a övgü
Belçim Bilgin'nden eski eşi Yılmaz Erdoğan'a övgü Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Cadde
Belçim Bilgin'den 'evlilik' cevabı! 'Hissedersem teklif ederim'
Belçim Bilgin'den 'evlilik' cevabı! 'Hissedersem teklif ederim' Londra'da yaşayan Belçim Bilgin, İtalyan asıllı Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio'yu İstanbul turuna çıkardı. Sevgilisiyle Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, "Bir kadın olarak siz evlilik teklif eder misiniz?” sorusuna yanıt verdi.
7.02.2024 Cadde
‘Evlilik teklif edebilirim’
‘Evlilik teklif edebilirim’ Belçim Bilgin, 3.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Alfredo Di Blasio’ya evlilik teklifi edebileceğini söyledi.
7.02.2024 Cadde
Belçim Bilgin'den evlilik cevabı!
Belçim Bilgin'den evlilik cevabı! Yılmaz Erdoğan ile boşanmasının ardından Alfredo Di Blasio ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz akşam bir yılbaşı partisine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Bilgin, geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazasıyla ilgili konuşurken; evlilik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
29.12.2022 Cadde
Aceleci Belçim Bilgin!
Aceleci Belçim Bilgin! Belçim Bilgin, geçtiğimiz hafta bir parti çıkışı görüntülenmiş ve "Kalbimin sahibinin anahtarı var, bu anahtarın da sahibi var. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor" şeklindeki açıklamasıyla adından söz ettirmişti. Önceki gün bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ve ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, aceleci haliyle dikkat çekti.
7.04.2022 Cadde
‘Bu anahtarın sahibi var’
‘Bu anahtarın sahibi var’ Belçim Bilgin, önceki akşam W Otel’de düzenlenen bir partiye katıldı.
1.04.2022 Cadde
Belçim Bilgin: Kalbimin sahibinin anahtarı
Belçim Bilgin: Kalbimin sahibinin anahtarı Ünlü isimler, son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte yapılan yaz partileri ve özel gecelerde boy gösteriyor. Önceki gün Akatlar'da bulunan bir otelde gerçekleşen yaz partisinde katılan isimler arasında Derin Mermerci, Murat Aslan, Müge Boz, Caner Erdeniz, Dilan Çiçek Deniz, Belcim Bilgin, Tuba Ünsal ve Gülcan Aslan da vardı.
31.03.2022 Cadde
Belçim Bilgin: Evlilik gündemimizde yok
Belçim Bilgin: Evlilik gündemimizde yok Oyuncu Belçim Bilgin, oğlu Rodin'in babası, 12 yıllık eşi Yılmaz Erdoğan'dan 2018'de boşanmıştı. 2019'da da Kanada'da yaşayan Alfredo Di Blasio ile Londra'da tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı.
3.11.2021 Cadde
Belçim Bilgin: Aşk daima kazanır
Belçim Bilgin: Aşk daima kazanır Belçim Bilgin, 2018’de 12 yıllık eşi Yılmaz Erdoğan’dan boşanmıştı. Geçtiğimiz yıl da İtalyan-Kanadalı yapımcı Alfredo Di Blasio ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
29.06.2021 Cadde
Sevgiliyle baş başa
Sevgiliyle baş başa Oyuncu Belçim Bilgin, yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Zorlu AVM'deydi.
21.04.2021 Cadde
Belçim Bilgin'in acı günü: İçimden bir şey koptu
Belçim Bilgin'in acı günü: İçimden bir şey koptu Belçim Bilgin anneannesini kaybetti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabında duyurdu.
25.08.2020 Cadde
Belçim Bilgin-Alfredo Di Blasio el ele alışveriş turunda
Belçim Bilgin-Alfredo Di Blasio el ele alışveriş turunda Oyuncu Belçim Bilgin, önceki gün yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
17.08.2020 Cadde
Tedbirli çift
Tedbirli çift Belçim Bilgin, İtalyan sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme tatilinden sonra İstanbul’da bir AVM’de objektiflere takıldı.
5.08.2020 Cadde
Belçim Bilgin sevgilisi Alfredo Di Blasio ile alışverişte
Belçim Bilgin sevgilisi Alfredo Di Blasio ile alışverişte Oyuncu Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. İkili, neşeli ve eğlenceli halleri ile dikkat çekti.
4.08.2020 Cadde
Belçim Bilgin-Alfredo Di Blasio, Çeşme tatilinde
Belçim Bilgin-Alfredo Di Blasio, Çeşme tatilinde Oyuncu Belçim Bilgin, yarı İtalyan yarı Kanadalı olan yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Çeşme'de görüntülendi.
1.08.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (1 Ağustos 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (1 Ağustos 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
1.08.2020 Magazin
Magazin Haberleri Bülteni (18 Haziran 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (18 Haziran 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
18.06.2020 Magazin
Belçim Bilgin sevgilisiyle alışverişte
Belçim Bilgin sevgilisiyle alışverişte Oyuncu Belçim Bilgin, yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Türkiye’de ilk kez objektiflere yansıdı.
18.06.2020 Cadde
'Nefes aldığın sürece aşk var. Benim için aşk, her an her yerde'
'Nefes aldığın sürece aşk var. Benim için aşk, her an her yerde' Sanatçı Yılmaz Erdoğan’la 13 yıl süren evliliğini noktayan Belçim Bilgin kendi yapım şirketini kurdu. Yakında ‘Şahmeran’ isimli oyunuyla sahnede, ‘Hekimoğlu’ dizisiyle ekranda olacak. Bilgin yeni aşkını, değişen hayatını ve ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte o röportaj...
1.03.2020 Cadde
‘Ruhuma dokundu’
‘Ruhuma dokundu’ Belçim Bilgin, 12 sene evli kalıp, 1.5 yıl önce boşandığı Yılmaz Erdoğan’ın kendisine şiir yazmasından, mutluluk duyduğunu söyledi.
19.02.2020 Cadde
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı Belçim Bilgin, Pelin Kaya'nın Youtube kanalına konuk oldu. Ünlü oyuncudan yıllar sonra gelen evlilik itirafı şaşırttı.
19.12.2019 Cadde
Aşık ve mutlu
Aşık ve mutlu Yılmaz Erdoğan’la 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran Belçim Bilgin, yeni sevgilisi Alfredo Di Blasio hakkında ilk defa konuştu.
28.11.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Alfredo Di Blasio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.