Hatice: Yiğidim, aslanım asker oluyor
Hatice: Yiğidim, aslanım asker oluyor Şarkıcı Hatice, nişanlısı Ali Kemal Sarı’nın saçlarını kestiği anları paylaştı.
15.05.2021 Cadde
Hatice: Hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim
Hatice: Hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim Ali Kemal Sarı ile aşk yaşayan şarkıcı Hatice, hamile olabileceğinin sinyallerini vererek, "Eğer hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim" dedi.
25.03.2021 Cadde
Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice kimdir?
Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice kimdir? Şarkıcı Hatice, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katıldı. Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı'nın yaşamı magazin gündeminde merak ediliyor. Peki Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir?
2.03.2021 Cadde
Maskeli aşık Hatice
Maskeli aşık Hatice Şarkıcı Hatice ve sevgilisi Ali Kemal Sarı, önceki gün City’s Nişantaşı’nın önünde araçlarını beklerken görüntülendi.
17.09.2020 Cadde
Hatice: Evlilik teklifi aldım
Hatice: Evlilik teklifi aldım Kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı Hatice, 'evlilik' açıklaması yaptı.
9.09.2020 Cadde
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı Şarkıcı Hatice, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan evlilik teklifi aldı. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Hatice, eski sevgilisi mekanı basınca büyük şok yaşadı.
10.12.2019 Cadde