Alya

Alya

Son dakika Alya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alya haber sayfamızda...

Alya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 alya haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Okuma yazmayı öğrendiler! İlk mektubu Bakan Tekin’e oldu
Okuma yazmayı öğrendiler! İlk mektubu Bakan Tekin’e oldu Yozgat’ta okuma yazma öğrenen ilkokul birinci sınıf öğrencileri, ilk kez mektup yazdı. Öğrenciler, duygu ve düşüncelerini kaleme aldıkları mektubu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e gönderdi.
12.03.2024 Eğitim
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı
Tesadüfün böylesi! Zeynep bebeklerin yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Zeynep Çelik ile aynı yaştaki Zeynep Alya Sakarya, 'karaciğer yetmezliği' tanısı sonrası, babalarından aldıkları karaciğer ile yaşama tutundu. İsimleri, yaşları, hastalıkları ve kaderleri aynı olan Zeynep bebekler, 6'şar saat süren operasyonlarla sağlıklarına kavuştu.
10.03.2024 Gündem
Alya’nın cenazesi bir yıl sonra bulundu
Alya’nın cenazesi bir yıl sonra bulundu Kahramanmaraş Elbistan’da 6 Şubat depreminde yıkılan Ebrar Sitesi’nde yaşayan Piyade Uzman Çavuş Serdar Kılınç, eşi ve beş yaşındaki kızları hayatını kaybetmişti. 2.5 yaşındaki Alya Kılınç ise bulunamamıştı. Üç gün önce, cenazenin Elazığ’da olduğu ortaya çıktı.
27.02.2024 Gündem
Scooter kazasında ağır yaralanan Şimal ilk kez dinlendi! 'Araç hızla bize çarptı'
Scooter kazasında ağır yaralanan Şimal ilk kez dinlendi! 'Araç hızla bize çarptı' Gaziantep'te scooter'daki Ezgi Alya Yiğit'in ölümü, arkadaşı İrem Şimal Toprak'ın ise ağır yaralanmasıyla sonuçlanan ehliyetsiz sürücü Osman S.'nin yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü. Duruşmada dinlenen yaralı Şimal Toprak, "Yola kontrollü bir şekilde çıktık. Biraz ilerlerken araç arkadan gelerek bize çarptı" dedi.
12.02.2024 Gündem
Ölüm müteahhitleri kayıplara karıştı
Ölüm müteahhitleri kayıplara karıştı Adıyaman’daki İsias Oteli’nin sahipleri yargı önünde hesap verirken, depreme dayanıksız ve güvensiz binalar inşa eden birçok müteahhit ise kayıplara karıştı. Firariler arasında internet sitelerinden suçlarını örtbas etmeye çalışanlar da var.
6.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan'ın vefatından günler önce çektiği video yürek burktu
Usta oyuncu Ayla Algan'ın vefatından günler önce çektiği video yürek burktu Türk sanatının duayen ismi, tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan; hayatını kaybetti. Yarın son yolculuğuna uğurlanacak olan Algan'ın 2024 yılı için çektiği video ortaya çıktı. Ünlü ismin vefatından günler önce yayınlanan videosu yürek burktu.
5.01.2024 Cadde
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf!
Ayla Algan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu: Evinin duvarında asılıydı bu fotoğraf! Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, 86 yaşında beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetti. Algan'ın vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim art arda başsağlığı mesajları yayınladı. İşte ünlülerin Ayla Algan paylaşımları...
5.01.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alya Algan için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alya Algan için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden tiyatro ve sinema sanatçısı, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Ayla Algan için başsağlığı mesajı paylaştı.
4.01.2024 Gündem
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Usta oyuncu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
4.01.2024 Cadde
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
‘Aşkı rafa kaldırdım’
‘Aşkı rafa kaldırdım’ Alya, KKTC’deki Merit Crystal Cove Hotel’de izleyici karşısına çıktı.
1.01.2024 Cadde
19 Ocak’ta vizyonda
19 Ocak’ta vizyonda Afacanların yeni macerasını konu alan TRT ortak yapımı ‘Afacanlar Kampta’ 19 Ocak’ta vizyona giriyor.
6.12.2023 Cadde
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Cadde
ALYA filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? 🎬🎥 İşte ALYA filmi ne anlatıyor? İşte güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi
ALYA filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? 🎬🎥 İşte ALYA filmi ne anlatıyor? İşte güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesi Sinema filmleri arasında yer alan Alya filmi ile ilgili meraklı arayış başladı. Film severlerin sabırsızlıkla araştırdığı Alya filminin oyuncuları kimler, Alya filminin konusu nedir soruları araştırılmaya başladı. Peki Alya filmi ne zaman ve nerede izlenebilecek?
17.11.2023 Bilgi Rehberi
Muhabbetin komedisi
Muhabbetin komedisi Podcast olarak beğeni toplayan, ardından sahne gösterisine de evrilen mizah programı “Meksika Açmazı” şimdi de sinema filmi olarak perdede…
17.11.2023 Kültür Sanat
Afişi yayınlandı
Afişi yayınlandı Edis, Jandae Percem, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir’in başrolünü üstlendiği ‘Alya’ filmin ilk fragmanı ve teaser afişi yayınlandı.
12.11.2023 Cadde
İki çocuk annesi Seray Sever'in kasım ayında deniz keyfi!
İki çocuk annesi Seray Sever'in kasım ayında deniz keyfi! Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Kasım ayında denize giren Sever, fit haliyle dikkat çekti.
10.11.2023 Cadde
Ezgi'nin ölümüyle ilgili davada kamera görüntüsü talebi!
Ezgi'nin ölümüyle ilgili davada kamera görüntüsü talebi! Gaziantep'te skuterdeki lise öğrencilerine çarpıp Ezgi Alya Yiğit'in ölümüne, Şimal Toprak'ın da yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü Osman S.’nin yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.
16.10.2023 Gündem
Burcu Biricik: Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim!
Burcu Biricik: Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim! Burcu Biricik, 15 Haziran'da yayınlanan 82'nci bölümü ile ekran yolculuğunu noktalayan 'Camdaki Kız'da üç sezon boyunca 'Nalan' karakterine hayat verdi. Başarılı oyuncu, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin final yapmasının ardından yorgunluk atıyor.
10.10.2023 Cadde
Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler?
Enis Erıkan tartışmanın fitilini ateşledi: 'Kavga ediyoruz' mu diyecekler? Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D'nin unutulmaz dizisi 'Camdaki Kız'ın oyuncuları, önceki gece Kadıköy'de bir mekanda rol arkadaşları Tuğrul Tülek'in doğum gününde bir araya geldi. "birbirimizi çok seviyoruz" diyen Arıkan, oyunculuk sektöründeki arkadaşlıklara dair çarpıcı sözler sarf etti.
1.10.2023 Cadde
8 soru, 8 cevap! Karabağ'da bundan sonra ne olacak?
8 soru, 8 cevap! Karabağ'da bundan sonra ne olacak? Analistlere göre Azerbaycan tarihinin en acı sayfalarından biri kapanmak üzere. BBC, Karabağ'da yeni bir sayfanın açıldığı dönemde merak edilen sorulara yanıt verdi: İktidar kimde olacak? Hankendi'ye dönüş yaşanacak mı?
29.09.2023 Dünya
Alya Ne Demek? Kısaca Alya İsminin Anlamı Nedir?
Alya Ne Demek? Kısaca Alya İsminin Anlamı Nedir? Alya günümüze kız ve erkek çocukları için en çok kullanılan ve yaygın isimlerden biridir. Özellikle telaffuzu ve hoş anlamı ile beraber öne çıkan bir isimdir. Birçok anne baba bu ismi minik yavruları için verebilmek adına internet üzerinden araştırma gerçekleştiriyor. Peki, Alya ne demek? Kısaca Alya isminin anlamı nedir? İşte detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Arya İsminin Anlamı Nedir? Arya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Arya İsminin Anlamı Nedir? Arya Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Arya son dönemlerin dikkat çekici ve okunuşu ile beğeni toplayan en güzel isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Çocuklar için isim arayan anne ve babalar internet üzerinden bu ismin anlamını öğrenmek için araştırma gerçekleştirmektedir. Peki, Arya isminin anlamı nedir? Arya ne demek, ne anlamına gelir? İşte detaylar.
25.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.