Amal Clooney

Amal Clooney

Son dakika Amal Clooney haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amal Clooney gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amal Clooney haber sayfamızda...

Amal Clooney

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 amal clooney haberi bulunmuştur.
Çocuk evliliklerine karşı birleştiler
Çocuk evliliklerine karşı birleştiler Dünyanın en güçlü kadınları arasında gösterilen üç kadın; insan hakları savunucusu avukat Amal Clooney, Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in eski eşi, iş insanı ve hayırsever Melinda French Gates ve ABD eski Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, çocuk yaşta evlilikleri sonlandırmak üzere güçlerini birleştirdi.
26.03.2023 Pazar
George Clooney: Julia Roberts ile 80'inci denemede öpüşebildik!
George Clooney: Julia Roberts ile 80'inci denemede öpüşebildik! Daha önce birçok kez aynı yapımlarda rol alan Hollywood yıldızları Julia Roberts ve George Clooney, önümüzdeki günlerde gösterime girecek filmleri 'Cennete Bilet' için tekrar bir araya geldi. Filmle ilgili konuşan ikili, öpüşme sahnelerini tam 80 denemede çektiklerini söyleyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
8.09.2022 Cadde
80’inci provada öpüşebildiler
80’inci provada öpüşebildiler Hollywood yıldızları Julia Roberts ile George Clooney (61) şu sıralarda “Ticket to Paradise” (Cennete Bilet) adlı filmleriyle gündemde. Filmde boşanmış bir evli çifti candıran iki oyuncu, New York Times gazetesine röportaj verdi.
7.09.2022 Dünya
‘Genç Liderler’ listesine girdi
‘Genç Liderler’ listesine girdi Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Esra Eczacıbaşı Coşkun, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl belirlenen Genç Küresel Liderler (Young Global Leaders) arasında yer aldı.
27.04.2022 Ekonomi
Esra Eczacıbaşı Coşkun, “Genç Küresel Liderler” listesinde
Esra Eczacıbaşı Coşkun, “Genç Küresel Liderler” listesinde Eczacıbaşı Topluluğu Dijital Dönüşüm Koordinatörü ve Holding Yönetim Kurulu Üyesi Esra Eczacıbaşı Coşkun, Dünya Ekonomik Forumu tarafından her yıl belirlenen Genç Küresel Liderler (Young Global Leaders) arasında yer aldı.
20.04.2022 Vitrin
Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu!
Amal Clooney ayrılık iddialarına son noktayı koydu! Sekiz yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi George Clooney ile yollarını ayıracağı konuşulan avukat Amal Clooney, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Evlerinin aşk, sevgi ve kahkahalarla dolu olduğunu ifade eden Clooney, şu anda sahip olduğu aile hayatının hayal edebileceğinin bile ötesinde olduğunu da sözlerine ekledi.
6.03.2022 Cadde
George Clooney: O an tek istediğiniz oyuncak bebeğin kayıp ayakkabısını bulmaktı!
George Clooney: O an tek istediğiniz oyuncak bebeğin kayıp ayakkabısını bulmaktı! 2014 yılında dünyaevine giren Avukat Amal Clooney ile oyuncu George Clooney, 2017'de ikiz çocukları Alexander ve Ella'yı kucaklarına almıştı. ABD'li aktör, oğluna göre kızı için daha çok endişelendiğini açıkladı.
6.11.2021 Cadde
Clooney eşinin imdadına koştu
Clooney eşinin imdadına koştu ABD’li aktör George Clooney, başrolünde yer aldığı “The Tender Bar” filminin İngiltere’de düzenlenen Londra Film Festivali’ndeki tanıtımına eşi Amal Clooney ile katıldı.
12.10.2021 Dünya
George Clooney'den Amal Clooney'e 'Batman ve Robin' yasağı!
George Clooney'den Amal Clooney'e 'Batman ve Robin' yasağı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (60), 'en kötü süper kahraman filmi' yorumları yapılan 1997 yapımı 'Batman ve Robin'i, 43 yaşındaki avukat eşi Amal Clooney'e yasakladığını açıkladı.
7.10.2021 Cadde
George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi
George Clooney selden zarar gören komşularının evlerini temizledi İtalya’daki Como Gölü kıyısında yazlık villası bulunan George Clooney, geçen hafta meydana gelen selin ardından kalan izleri temizlemek için komşularına yardım ederken görüldü.
3.08.2021 Cadde
Üçüncü bebek mi geliyor?
Üçüncü bebek mi geliyor? Hollywood yıldızı George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney’nin bebek beklediği iddia edildi.
31.07.2021 Dünya
Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı
Clooney ve ailesi selin ortasında kaldı İtalya’nın ünlü Como Gölü çevresinde 72 saat yağan yağmur, aralarında Hollywood aktörü George Clooney’nin  de bulunduğu onlarca kişiyi olumsuz etkiledi.
30.07.2021 Dünya
George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı!
George Clooney'nin lüks malikanesi sele kapıldı! İtalya'yı vuran ve çok sayıda kişiyi evsiz bırakan selden ünlü oyuncu George Clooney ile eşi Amal Clooney ve ikiz çocukları da etkilendi.
29.07.2021 Cadde
‘Dizi setinde gerçek aşkı yaşadık’
‘Dizi setinde gerçek aşkı yaşadık’ ABD’li oyuncular George Clooney ile Julianna Margulies ‘Acil Servis’ dizisindeki rolleriyle 90’ların tutkulu ekran çiftlerindendi. Julianna Margulies yıllar sonra yaptığı açıklamada, başarılarını George Clooney ile dizide gerçek aşkı yaşamalarına bağladı
23.04.2021 Dünya
George Clooney: Gün boyu bulaşık yıkıyorum!
George Clooney: Gün boyu bulaşık yıkıyorum! Avukat eşi Amal Clooney (43) ile yollarını ayıracağı konuşulan, iki çocuk babası 59 yaşındaki oyuncu George Clooney, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.
25.02.2021 Cadde
George Clooney geçirdiği kazayı anlattı: Kimse yardıma gelmedi
George Clooney geçirdiği kazayı anlattı: Kimse yardıma gelmedi Son dönemde eşi Amal Clooney Alamuddin ile boşanma iddialarıyla gündeme gelen ABD'li oyuncu George Clooney, geçtiğimiz yıllarda ufak sıyrıklarla atlattığı motosiklet kazasını anlattı.
1.02.2021 Cadde
Amal Clooney ile George Clooney boşanıyor mu?
Amal Clooney ile George Clooney boşanıyor mu? Dünyaca ünlü aktör George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney'nin altı yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı iddia edildi. Çiftin ayrılık nedeni olarak ise, çocuklarının eğitimleri hakkındaki fikir ayrılıkları gösterildi.
12.01.2021 Cadde
Evliliğini Boris Johnson’a borçlu
Evliliğini Boris Johnson’a borçlu ABD’li aktör George Clooney, avukat eşi Amal Clooney ile evliliğini İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a borçlu olduğunu açıkladı.
14.12.2020 Cadde
George Clooney: Evliliğim boyunca eşimle hiç tartışmadık
George Clooney: Evliliğim boyunca eşimle hiç tartışmadık Evliliği hakkında konuşan George Clooney, eşi Amal Clooney ile hiç tartışmadıklarını açıkladı. Ünlü oyuncunun, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kişiler bu evlilikte baskın tarafın Amal Clooney olduğunu öne sürerken, bazıları ise "Ne kadar çok kıskanç insan var" yorumunu yaptı.
3.12.2020 Cadde
George Clooney: Amal hayatımı tamamen değiştirdi
George Clooney: Amal hayatımı tamamen değiştirdi ABD'li oyuncu George Clooney (59), son röportajında, altı yıllık eşi Amal Clooney'den (42) bahsederken övgü dolu ifadeler kullandı.
1.12.2020 Cadde
George-Amal Clooney çifti Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı
George-Amal Clooney çifti Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı Avukat Amal Clooney ve ile oyuncu eşi George Clooney, Suriyeli çocukların eğitiminin aksamaması için LÜbnan'da okul yaptırdı. Çiftin bu hareketi takdir topladı.
6.06.2020 Cadde
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye!
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye! Hollywood'un gözde çiftlerinden George Clooney ile Amal Clooney, ikizleri Ella ve Alexander için kesenin ağzını açtı. Clooney çifti, 2 yaşındaki ikizleri için 176 milyon dolarlık yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik oyun evi yaptırıyor.
13.04.2020 Cadde
Salgın sonrası yoksul sayısı daha da artacak
Salgın sonrası yoksul sayısı daha da artacak Dünyada bulaşmadık köşe bırakmayan Kovid-19, 95 binden fazla insanın ölümüne neden oldu. 1.5 milyonu aşkın kişiye de bulaştı. ‘Aşırı yoksul’ sayısının 1 milyarı bulacağı belirtilirken BM, ‘600 milyon insan daha yoksullaşacak’ uyarısı yaptı.
10.04.2020 Dünya
George ve Amal Clooney, corona virüs için bağış yaptı
George ve Amal Clooney, corona virüs için bağış yaptı Oyuncu George Clooney ve avukat eşi Amal Clooney, corona virüs ile mücadele için 1 milyon doları aşkın bağışta bulundu.
9.04.2020 Cadde
Son dakika... Ve kabus sona eriyor! Avrupa'dan müjdeli haberler peş peşe
Son dakika... Ve kabus sona eriyor! Avrupa'dan müjdeli haberler peş peşe Son dakika haberlere göre, Avrupa'da Avusturya ve Çek Cumhuriyeti'nin ardından bugün de İtalya, Almanya ve Polonya'dan dünyanın beklediği haberler geldi. ABD'de bir günde 1940 ölüm gerçekleşti, ülkenin can kaybı sıralamasında birkaç gün içinde ilk sıraya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rusya'da salgın hızla yayılıyor, bu hafta üst üste dört gün rekor kırıldı ve vakalar 10 bini geçti. Dünya, testleri pozitif çıkan herkesin iyileştiği bölgeyi konuşuyor.
9.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amal Clooney ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.