Anthony Blinken

Anthony Blinken

Son dakika anthony blinken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anthony blinken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anthony blinken haber sayfamızda...

Anthony Blinken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90 anthony blinken haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması ve F-16 alım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması ve F-16 alım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası
Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Haberler
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası
Türkiye'ye gelen Blinken hakkından Erdoğan'dan ilk yorum: Blinken'ın en büyük hatası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'ın Türkiye ziyaretine değinen Erdoğan, çapıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.11.2023 Gündem
Biden, Hamas’a karşılık vermenin İsrail’in “görevi” olduğunu söyledi
Biden, Hamas’a karşılık vermenin İsrail’in “görevi” olduğunu söyledi Beyaz Saray’da kameralar karşısına geçen ABD Başkanı Joe Biden, Gazze yakınlarında çatışmalar devam ederken Hamas'ın "terörizmine" karşılık vermenin İsrail'in "görevi ve hakkı olduğunu" söyledi.
11.10.2023 Dünya
Son dakika... Rusya'dan sivillere yönelik füze saldırısı, 16 ölü
Son dakika... Rusya'dan sivillere yönelik füze saldırısı, 16 ölü Rus ordusu küçük bir sanayi kenti olan Konstantinovka'yı vurdu. Sivillerin yoğun olduğu bir çarşıya düşen füzede 16 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.
6.09.2023 Dünya
Ölüm arazisinde 'Taktiksel çekilme!' Ruslar alay konusu oldu
Ölüm arazisinde 'Taktiksel çekilme!' Ruslar alay konusu oldu Temmuz ayından beri ikinci karşı saldırısını sürdüren Ukrayna ordusu Rus savunma hatlarını kırarak ilerlemeye devam ediyor. Son olarak 3 kritik bölgenin tam ortasında bulunan Rabotino köyünden çekilen Ruslar dünya basınında gündem oldu.
11.09.2023 Dünya
Devlet televizyonu geçti, zafer artık hayal: 'F-16 konusunda umut bitti'
Devlet televizyonu geçti, zafer artık hayal: 'F-16 konusunda umut bitti' Rusya'ya karşı hava üstünlüğünü almak için ABD'den gelecek F-16'lara ihtiyacı olan Ukrayna, Washington'a karşı aslında bir süredir bu konu hakkında mücadele ediyor. Son olarak Ukrayna Hava Kuvvetleri Sözcüsü tarafından devlet televizyonuna verilen demeç dünya basınında kısa sürede manşet oldu.
18.08.2023 Dünya
İran, 5 ABD vatandaşını, 6 milyar dolar varlığının iadesi koşuluyla serbest bırakacak
İran, 5 ABD vatandaşını, 6 milyar dolar varlığının iadesi koşuluyla serbest bırakacak İran'ın, ABD ile, milyarlarca dolarlık ülke dışı varlıkları üzerindeki blokajın kaldırılması karşılığında vardığı anlaşmanın ilk adımı olarak beş Amerikan vatandaşını cezaevinden ev hapsine sevkettiği, Beyaz Saray, Tahran yönetimi ve aileler tarafından doğrulandı.
12.08.2023 Dünya
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı!
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı! CNN International şu anda tüm gözlerin bugün gerçekleşecek Erdoğan-Miçotakis buluşmasına çevrildiğini bildirdi, Amerikan medyası Erdoğan-Biden görüşmesine kadar yaşananların perde arkasını yazdı. Avrupa medyası ise 'çılgın günün hikayesi' diyor.
12.07.2023 Dünya
Yeni Dünya Düzeni: ‘Soğuk Barış’
Yeni Dünya Düzeni: ‘Soğuk Barış’ ABD’li profesör Michael Doyle’un yeni kitabına göre SSBC yıkılınca hegemonyasını genişletme çabasına giren ABD Çin ve Rusya ile gerginlikleri çözme fırsatını kaçırdı. Barış yine de mümkün ama tüm demokratik ülkeler birlikte hareket etmeli.
2.07.2023 Dünya
Son dakika... Sudan'da 24 saatlik ateşkes ilanı
Son dakika... Sudan'da 24 saatlik ateşkes ilanı İç savaşa sürüklenen ülkede çatışan taraflar ABD'nin arabuluculuğunda bir günlük ateşkese vardığını duyurdu. Başkent Hartum'un güneyinde silah sesleri kesilirken, şehrin orta kesimlerinde çatışmalar durmadı.
18.04.2023 Dünya
ABD yayınladı, F-16 satış raporu! Türkiye 4 ana şartı yerine getirdi
ABD yayınladı, F-16 satış raporu! Türkiye 4 ana şartı yerine getirdi ABD Kongresi Türkiye hakkında yayınladığı raporda F-16'ların teslim edilme konusunu ele aldı. Türkiye'nin gereken şartları yerine getirdiği belirtilen raporu yayınlayan Yunan medyası raporu keserek yazabildi.
4.04.2023 Dünya
AB Dağlık Karabağ’a gözlemci gönderiyor
AB Dağlık Karabağ’a gözlemci gönderiyor Avrupa Birliği (AB) Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki gerilimde barışın tesisi amacıyla Ermenistan’a 100 kadar sınır gözlemcisi gönderme kararı aldı.
25.01.2023 Dünya
ABD Dışişleri’nde ‘Calibri’ savaşı!
ABD Dışişleri’nde ‘Calibri’ savaşı! Washington Post’un haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, ülkesinin dünyanın dört bir yanındaki büyükelçiliklerine gönderdiği telgrafta, 2004’ten beri resmi evraklarda bilgisayar yazı karakteri olarak kullandıkları Times New Roman’ı artık bırakmalarını istedi.
22.01.2023 Dünya
Çin'den Tayvan Boğazı'nda saldırı tatbikatı: ABD ve Tayvan'ın askeri provakasyonlarına yanıt veriyoruz
Çin'den Tayvan Boğazı'nda saldırı tatbikatı: ABD ve Tayvan'ın askeri provakasyonlarına yanıt veriyoruz Çin, Tayvan çevresindeki denizlerde ve hava sahasında, büyük bir askeri tatbikata başladı. Tayvan Savunma Bakanlığı'nın verilerine göre, Çin bölgede gelmiş geçmiş en kapsamlı tatbikatlarından birini yapıyor.
26.12.2022 Dünya
Rusya ilhaka hazırlanıyor
Rusya ilhaka hazırlanıyor Dün Rus işgali altındaki bölgelerdeki tartışmalı referandum sona ererken, Rus basını büyük oranda ‘Evet’ oyu çıktığını duyurdu. Putin’in birkaç gün içinde ilhak için adım atması bekleniyor.
28.09.2022 Dünya
Rusya’ya katılım desteklendi! Dünyanın tartıştığı 'referandum'
Rusya’ya katılım desteklendi! Dünyanın tartıştığı 'referandum' Rusya'nın Ukrayna'dan ilhak ettiği topraklarda Rusya Federasyonu'na katılım için yapılan sözde referandumlarda sandık çıkış anketlerine göre tüm bölgelerde "evet" oyu çıktı. ABD ve NATO'dan peş peşe tepkiler geldi. Zelenskiy referandumla ilgili açıklama yaptı.
27.09.2022 Dünya
Guterres Türkiye'ye 'esir takasındaki' rolü için teşekkür etti
Guterres Türkiye'ye 'esir takasındaki' rolü için teşekkür etti BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya ve Ukrayna arasında 200'den fazla savaş esiri mübadelesindeki rolü nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
22.09.2022 Dünya
Savaş provası!
Savaş provası! Çin, Pelosi’nin ziyaretinin ardından Tayvan çevresinde gerçek mühimmatla tatbikata başladı. Balistik füzelerin ateşlendiği tatbikat, “yeniden birleşmenin provası” diye duyuruldu.
5.08.2022 Dünya
Son dakika... Finlandiya ve İsveç resmen NATO'ya başvurdu
Son dakika... Finlandiya ve İsveç resmen NATO'ya başvurdu Genel Sekreter Stoltenberg, başvuru belgeleriyle poz verip "Bu tarihi bir an" dedi. Stoltenberg, Türkiye'nin veto kararı için ise sorunun çözüleceğini düşündüğünü söyledi.
18.05.2022 Dünya
Griner, Rusya'da gözaltına alınmıştı! ABD Dışişleri Bakanlığı devrede
Griner, Rusya'da gözaltına alınmıştı! ABD Dışişleri Bakanlığı devrede Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'da forma giyen ABD'li yıldız, ülkesine dönüşü sırasında bagajında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle havalimanında gözaltına alındı. 7 kez all-star seçilen Griner için ABD Dışişleri Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...
7.03.2022 Basketbol
Rus askerleri Ukrayna’ya girdi
Rus askerleri Ukrayna’ya girdi Dünyanın kilitlendiği Rusya-Ukrayna krizinde korkulan oldu. Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhansk’ın bağımsızlığını tanıyan kararnameyi imzaladı. Rus askeri, Putin'in talimatıyla "barışı koruma" amacıyla Luhansk’a girdi.
22.02.2022 Dünya
Son dakika: Putin'in kritik Ukrayna kararına tepki yağdı! Biden'dan dikkat çeken hamle...
Son dakika: Putin'in kritik Ukrayna kararına tepki yağdı! Biden'dan dikkat çeken hamle... Gelen son dakika haberine göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı resmen alarma geçirirken, tepkiler de peş peşe geldi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, aralarında Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin'in de bulunduğu ulusal güvenlik ekibiyle Ukrayna-Rusya krizini görüştü.
22.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden, ulusal güvenlik ekibiyle Rusya-Ukrayna krizini görüştü
ABD Başkanı Biden, ulusal güvenlik ekibiyle Rusya-Ukrayna krizini görüştü ABD Başkanı Joe Biden, aralarında Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ve Savunma Bakanı Lloyd Austin'in de bulunduğu ulusal güvenlik ekibiyle Ukrayna-Rusya krizini görüştü.
21.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anthony Blinken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.