Anvers

Anvers

Son dakika Anvers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anvers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anvers haber sayfamızda...

Anvers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 anvers haberi bulunmuştur.
Belçika'daki olaylarda PKK/KCK izi ortaya çıktı! İsimler tek tek belirlendi
Belçika'daki olaylarda PKK/KCK izi ortaya çıktı! İsimler tek tek belirlendi Belçika'nın Hasselt kentine bağlı Heusden-Zolder ilçesinde 24 Mart'ta Nevruz kutlamaları sonrasında Türk ve Kürt gruplar arasında çıkan olayların başlaması ve yayılmasında PKK/KCK izi tespit edildi. Örgüt, sosyal medya üzerinden manipülatif haberler yayarak olayların daha da büyümesine neden oldu.
27.04.2024 Gündem
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Kolombiya ordusu 27 milyon dolarlık kokain denizaltısı ele geçirdi
Kolombiya ordusu 27 milyon dolarlık kokain denizaltısı ele geçirdi Kolombiya donanması, 800 kilogram kokain taşırken yakalanan bir denizaltının fotoğraflarını paylaştı.
23.01.2024 Dünya
31 yıl sonra çözülen gizem! Belçika'da öldürülen kadının kimliği belirlendi
31 yıl sonra çözülen gizem! Belçika'da öldürülen kadının kimliği belirlendi Belçika’da öldürülen İngiliz kadının kimliği 31 yıl sonra akılalmaz bir yolla ortaya çıkartıldı.
14.11.2023 Dünya
Hollanda, Belçika ve Lüksemburg polisi 3 ülkede takip ve tutuklama yapabilecek
Hollanda, Belçika ve Lüksemburg polisi 3 ülkede takip ve tutuklama yapabilecek Hollanda, Belçika ve Lüksemburg, yasa dışı göç ve uyuşturucu sorunuyla mücadele amacıyla, Pazar gününden itibaren polisler için sınırları tamamen kaldırıyor.
29.09.2023 Dünya
Belçika'da Paskalya tavşanı çikolatalarının içinde uyuşturucu ele geçirildi
Belçika'da Paskalya tavşanı çikolatalarının içinde uyuşturucu ele geçirildi Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Zaventem Havalimanı’nda, ekstazi hapının hammaddesi olan MDMA’dan yapılmış Paskalya tavşanı şeklinde çikolatalara el kondu.
8.04.2023 Dünya
Belçika'da gardiyanlar kapıları kapadı! Hapishaneye yeni mahkum alınmıyor
Belçika'da gardiyanlar kapıları kapadı! Hapishaneye yeni mahkum alınmıyor Belçika’nın ikinci büyük kenti Anvers’te (Antwerp) gardiyanlar, cezaevindeki koşulların insanlık dışı olduğu gerekçesiyle kapıları kapatarak yeni mahkum kabul etmeme kararı aldı.
28.03.2023 Dünya
Fotoğrafı İsrail ordusu paylaştı! Dünyanın gözü Türkiye'de
Fotoğrafı İsrail ordusu paylaştı! Dünyanın gözü Türkiye'de Tüm dünya Türkiye için seferber oldu, Güney Kore depremin birinci haftasında eşi benzeri olmayan bir adım attı. İsrail'den bugün Türkiye'ye üst düzey bir ziyaret var.
14.02.2023 Dünya
Dünyadan destek devam ediyor
Dünyadan destek devam ediyor Blinken’dan taziye ziyareti ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ne taziye ziyaretinde bulundu...
11.02.2023 Gündem
Kubat kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Kubat şarkıları...
Kubat kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Kubat şarkıları... Kubat, MasterChef Türkiye'nin özel bölümünde boy gösterecek. Ünlü şarkıcı takımıyla birlikte el lezzetini göstermeye çalışacak. Kubat hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar şimdi biyografisini merak ediyor. İşte bilgiler...
14.01.2023 Bilgi Rehberi
Ülke kasasındaki paradan daha fazlaydı! 'Pes' dedirten hırsızları kimse bulamadı
Ülke kasasındaki paradan daha fazlaydı! 'Pes' dedirten hırsızları kimse bulamadı 2013 yılında vizyona giren ABD yapımı suç ve gerilim filmi 'Sihirbazlar Çetesi' ya da kısa sürede fenomene dönüşen İspanya yapımı soygun ve suç dizisi 'La Casa De Papel'de yaşananlar aslında bir hayal ürünü olmaktan son derece uzak. Gerçek hayatta yaşanmış öyle soygunlar var ki her detayıyla filmlerdekine taş çıkartıyor. İşte her biri birbirinden tuhaf 5 soygunun tarihe geçen hikâyesi.
31.12.2022 Dünya
Faslıların yarısı Avrupa yolcusu!
Faslıların yarısı Avrupa yolcusu! Fas’ın Belçika’yı 2-0 yenmesi üzerine Esenyurt’taki sevinç gösterileriyle gündem olan o Faslılar Milliyet’e konuştu. Faslıların bir kısmı, Türkiye’ye Avrupa’ya gitmek için, bir kısmı ise turistik gezi için geldiğini söyledi.
29.11.2022 Gündem
Belçika ele geçirilen tonlarca kokaini yakacak fırın bulamıyor
Belçika ele geçirilen tonlarca kokaini yakacak fırın bulamıyor Belçika’nın Anvers (Antwerp) limanında yapılan operasyonlarda rekor miktarda kokain ele geçirilmesi nedeniyle, uyuşturucu yakma tesisleri yetersiz hale geldi. Öte yandan savcılık, imha edilmek için gümrük depolarında bekleyen onlarca ton kokaini geri alabilmek için suç örgütlerinin baskın yapabileceği uyarısında bulundu.
19.11.2022 Dünya
Belçika’da saldırı hazırlığındaki aşırı sağcı gruba baskın! 1 kişi hayatını kaybetti
Belçika’da saldırı hazırlığındaki aşırı sağcı gruba baskın! 1 kişi hayatını kaybetti Belçika’nın Anvers kentinde 'terör amaçlı saldırı hazırlığında oldukları ve yasa dışı silah ticareti yaptıkları' gerekçesiyle aşırı sağcı bir gruba yönelik düzenlenen operasyonda bir kişi öldürüldü.
28.09.2022 Dünya
Genç pilotun acı sonu! Sivrisinek ısırığı hayatına mal oldu
Genç pilotun acı sonu! Sivrisinek ısırığı hayatına mal oldu Çocukluğundan bu yana pilot olmak isteyen 21 yaşındaki Oriana Pepper'ın başına gelenler herkesi şaşkına çevirdi. Bir sivrisinek ısırığı genç kızın hayatına mâl oldu.
7.07.2022 Dünya
12 ülkede 16 şehre ziyaret
12 ülkede 16 şehre ziyaret Cumhuriyetin ardından fındık, Türk kahvesi, tütün ve pamuk gibi tarım ürünleriyle sanayi ve dokuma ürünlerinin vapurla tanıtımı kararlaştırdı.Öneri için Karadeniz hemen yürürlüğe konuldu, Atatürk’ün bizzat denetlediği gemi 286 yolcusuyla yola çıktı 12 ülke 16 liman kentini dolaştı. Robert Koleji’nin kız öğrencileri de tercümanlık yaptı.
12.06.2022 Gündem
Türkiye'de yaşıyordu... 'Tombul'u ihbar edene 1 milyon 350 lira ödül!
Türkiye'de yaşıyordu... 'Tombul'u ihbar edene 1 milyon 350 lira ödül! Uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayet gibi suçlardan sabıkası bulunan ve Hollanda'nın "En Çok Aranan Suçlular Listesi"de bulunan 30 yaşındaki adamı ihbar edene ödül verilecek. Azılı suçlunun yakın zamana dek Türkiye'de yaşadığı düşünülüyor.
30.05.2022 Dünya
Festivaller, kalabalık organizasyonlara dikkat
Festivaller, kalabalık organizasyonlara dikkat Dünyada görülmeye başlanan ve paniğe sebep olan “Maymun Çiçeği” virüsü 12 ülkeye yayıldı.
22.05.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsü yedi ülkenin ardından Belçika'da da ortaya çıktı
Maymun çiçeği virüsü yedi ülkenin ardından Belçika'da da ortaya çıktı Maymun çiçeği virüsü İngiltere, İspanya, Portekiz, İtalya, İsveç, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nden sonra Belçika'da da bir kişinin hastalığı kaptığı belirlendi.
20.05.2022 Dünya
Zelenskiy Belçika parlamentosunda ayakta alkışlandı
Zelenskiy Belçika parlamentosunda ayakta alkışlandı Ukrayna Devlet Başkanı Vlodomir Zelenskiy, Belçika parlamentosuna yaptığı hitabında, "Rusya elmaslarının en değerlileri Anvers’te satılıyor. Rus gemilerinin bu limandaki gelirleri de büyük. Barış elmastan daha değerlidir’’ dedi
31.03.2022 Haberler
Zelenskiy Belçika parlamentosunda ayakta alkışlandı: Barış elmastan daha değerli
Zelenskiy Belçika parlamentosunda ayakta alkışlandı: Barış elmastan daha değerli Son dakika haberine göre; Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Belçika parlamentosuna yaptığı hitabında, "Rusya elmaslarının en değerlileri Anvers’te satılıyor. Rus gemilerinin bu limandaki gelirleri de büyük. Barış elmastan daha değerlidir’’ dedi
31.03.2022 Dünya
Son dakika... Putin ve Zelenskiy görüşecek mi? Ukrayna'dan açıklama geldi
Son dakika... Putin ve Zelenskiy görüşecek mi? Ukrayna'dan açıklama geldi Rusya'nın Ukrayna'da kaybettiği askerler kapsamlı şekilde araştırıldı, ortaya yepyeni bir Rusya haritası çıktı. Ukrayna ordusu birçok şehir ve kasabayı Rus işgalcilerden geri aldı.
30.03.2022 Dünya
Belçika hakkında bilmeniz gerekenler
Belçika hakkında bilmeniz gerekenler Belçika'yı yakından tanımak için bir fırsat! Bir gün yolunuz Belçika'ya düşerse diye sizler için hem bilgilendirici hem de ilgi çekici özellikleri sıraladık. İşte Belçika'ya dair bilinmeyenler! Belçika'ya Molatik oluyoruz.
8.03.2022 Dünya
Avrupa'nın petrol şirketlerine siber saldırı
Avrupa'nın petrol şirketlerine siber saldırı Avrupa ülkelerindeki petrol şirketlerine düzenlenen siber saldırıda Almanya’daki Oiltanking, Belçika’daki SEA-Invest ve Hollanda’daki Evos şirketlerinin BT sistemleri kesintiye uğradı.
4.02.2022 Dünya
Omicron ulaşımı vurdu!
Omicron ulaşımı vurdu! Tüm dünyaya yayılan Omicron varyantı, binlerce uçuşun iptal edilmesine ve havacılıkta bir kaosa neden oldu. Havayolları hastalık yüzünden personel bulmakta zorlanıyor
26.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anvers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.