Apartmanı

Apartmanı

Son dakika apartmanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan apartmanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan apartmanı haber sayfamızda...

Apartmanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.205 apartmanı haberi bulunmuştur.
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimarı görüntüsünden ziyade sahip olduğu hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
4. kattan atladı, yoldan geçen adamın üzerine düştü
4. kattan atladı, yoldan geçen adamın üzerine düştü Hatay’ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. kattan atlayan şahsın cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 2 şahıs da hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.
20.04.2024 Haberler
4. kattan atladı, yoldan geçen adamın üzerine düştü
4. kattan atladı, yoldan geçen adamın üzerine düştü  Hatay’ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. kattan atlayan şahsın cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 2 şahıs da hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.
20.04.2024 Gündem
İntihar etmek için 4. kattan atladı... 1 kişinin üstüne düşerek ağır yaraladı
İntihar etmek için 4. kattan atladı... 1 kişinin üstüne düşerek ağır yaraladı Hatay’ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. Kattan atlayan şahıs, cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştü. Olayda, 2 şahısta hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.
19.04.2024 Gündem
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık'
Melisa Şenolsun'dan bikinili poz! 'Ortaya karışık' Atiye, Masumlar Apartmanı, Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde boy gösteren genç oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından bikinili pozunu yayınladı. Ünlü güzelin gönderilerine dakikalar içerisinde sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Cadde
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.
16.04.2024 Gündem
Şüpheli olay! 14 yaşındaki kız ailesiyle yaşadığı evin balkonundan düştü
Şüpheli olay! 14 yaşındaki kız ailesiyle yaşadığı evin balkonundan düştü Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ailesiyle birlikte yaşadığı evin balkonundan düşen 14 yaşındaki lise öğrencisi ağır yaralandı. Ekipler liseli kızın telefonuna el koydu.
14.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Dün elektriğimiz bağlandı. Bugün suyumuz, asansörlerimiz, yani apartmanla ilgili bütün yapılacak işler tamamlandığı için valilik tarafından da apartmana giriş izni verildi. Çok şükür bayramda evimizde olacağız." dedi.
10.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
10.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı'
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı' Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
9.04.2024 Gündem
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri
Şef tesellisi! Aslı Turanlı ile Somer Sivrioğlu'nun samimi halleri Oyuncu Aslı Turanlı ile 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, önceki gece Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. İkili, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
Beşiktaş'taki yangın faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Beşiktaş'taki yangın faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. İtfaiye ekipleri gelmeden kısa süre önce çekilen görüntülerde eğlence merkezinin girişinden yükselen alevlerin apartmanı da etkilediği çevredekilerin ise içerdekilere çaresizce yardım etmeye çalıştıkları görülüyor.
3.04.2024 Haberler
46 yıllık evlilikleri bir gecede bitti! Eşi, kızı ve torunu hayatını kaybetti
46 yıllık evlilikleri bir gecede bitti! Eşi, kızı ve torunu hayatını kaybetti Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremi yaşadıkları binada yakalanan yaşlı kadın, çok sevdiği eşi, kızı ve torunu ile her şeyini depremde kaybetti.
3.04.2024 Gündem
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik
Tarih farklı, facia aynı! 29 kişiye mezar olan gece kulübünde ölümcül eksik İstanbul Gayrettepe’de yaşanan yangın faciası tarihte bir ilk değildi. 1982’de yine İstanbul Ataköy'deki gece kulübünde benzer bir yangın kayıtlara geçmiş ve saniyeler içinde pek çok kişi alevler arasında kalarak hayatını kaybetmişti. 2002 yılına dikkat çeken Prof. Dr. Füsun Demirel, "Eksikler var. Dayanımı yüzde 50 düşüyor" diyerek yangın ile yangının çıktığı binaya dair ölümcül gerçeği anlattı.
3.04.2024 Gündem
Hırsızın korkunç sonu! Çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü
Hırsızın korkunç sonu! Çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü Adana’da bir apartmanın 8'inci katındaki daireye hırsızlık için giren Uğur Can Karacan (36), birbirine bağladığı çarşaflar ile balkondan inmek isterken düşüp, hayatını kaybetti.
1.04.2024 Haberler
Hırsızın korkunç sonu! Çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü
Hırsızın korkunç sonu! Çarşaflarla balkondan inerken düşüp öldü Adana’da bir apartmanın 8'inci katındaki daireye hırsızlık için giren Uğur Can Karacan (36), birbirine bağladığı çarşaflar ile balkondan inmek isterken düşüp, hayatını kaybetti.
1.04.2024 Gündem
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt!
Şükrü Özyıldız'dan 'aşk' sorularına yanıt! Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu Şükrü Özyıldız ve fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz gün Armutlu'da bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Neşesi yerinde olan ikiliden Özyıldız, 'aşk' sorusunu cevapladı.
1.04.2024 Cadde
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Haberler
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Gündem
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Deprem sonrası firari ölüm müteahhitleri
Deprem sonrası firari ölüm müteahhitleri Depremde binlerce kişiye mezar olan binaların bazılarının, sonradan kolonunun kesildiği, bazılarının yönetmeliğe uygun yapılmadığı, bazılarında malzeme çalındığı, bazılarının imar affından yararlandığı tespit edildi.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Apartmanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.