Arası

Arası

Son dakika arası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arası haber sayfamızda...

Arası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54.696 arası haberi bulunmuştur.
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail’in zulmü karşısında söylenecek sözlerin neredeyse tamamı söylenmiştir. Bundan sonra eylem zamanıdır” dedi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz, Romanya Başbakanı Ciolacu ile görüştü
Cevdet Yılmaz, Romanya Başbakanı Ciolacu ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Romanya’da Başbakan Marcel Ciolacu ile görüştü.
26.04.2024 Ekonomi
Dünya Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini bekliyor! 100 ülkede yayınlanacak
Dünya Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini bekliyor! 100 ülkede yayınlanacak Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. 27 Nisan Cumartesi saat 19.00’da başlayacak derbiyi 100 ülke canlı yayınlanacak.
26.04.2024 Fenerbahçe
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 28 Nisan Pazar günü 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.
26.04.2024 Gündem
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 Mavi takıma hangi yarışmacı geçti?
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 Mavi takıma hangi yarışmacı geçti? Survivor All Star'da haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümünde ise Acil Durum Konseyi toplandı. Yarışmada tüm dengeler değişirken iki takım ödül oyunu için parkurdaki yerini aldı. Acil durum konseyinde Kırmızı takımdan bir yarışmacı ise Mavi takıma geçti. Böylelikle takımlar arası denge sağlanmış oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Bir Zamanlar 60’larda balıkçı olmak...
Bir Zamanlar 60’larda balıkçı olmak... 1960’lı yıllarda başlayan balık ekmek geleneği aradan yıllar geçse de ilk günkü gibi ilgi görüyor.
26.04.2024 Gündem
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım...
Çalışan annelere destekte 2. evre! 325 euroluk yardım... AB’nin finansman desteği sağladığı Çalışan anneye bakıcı desteği projesinin ikinci fazı başlıyor. İlk etapta Ankara, İstanbul ve İzmir’de 12 ay boyunca 0-3 yaş arası çocuğu olan çalışan annelere 325 euro bakıcı desteği verilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL Ordu’da, aldıkları hibe desteği ile 6 dönümlük serada topraksız tarım uygulaması ile çilek üretimine başlayan çift, yıllık yaklaşık 5 milyon TL kazanmayı hedefliyor.
25.04.2024 Ekonomi
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!'
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!' Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Cadde
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Antalyaspor
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak?
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve konserlerinin nerelerde olduğu araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlik ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Dünya savunmada kesenin ağzını açtı
Dünya savunmada kesenin ağzını açtı Küresel askeri harcamalarla ilgili raporlar hazırlayan Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (SIPRI), 2023 yılına dair verileri açıkladı. Buna göre, dünya çapında askeri harcamaların toplamı bir önceki yıla göre yüzde 6.8 artışla 2 trilyon 443 milyar dolara ulaştı.
23.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Arası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.