Arı Saldırısı

Arı Saldırısı

Son dakika arı saldırısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arı saldırısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arı saldırısı haber sayfamızda...

Arı Saldırısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72 arı saldırısı haberi bulunmuştur.
Engelli adam kabusu yaşadı! Vücudundan 250 iğne çıktı
Engelli adam kabusu yaşadı! Vücudundan 250 iğne çıktı ABD'de engelli bir kişi arı saldırısına uğradı. Olayın detayları ülkede infial yaratırken, hastaneye kaldırılan talihsiz adamın açıklamaları yürekleri burktu.
25.05.2023 Dünya
Kaza sonrası can pazarı! Katil arılar 6 kişiyi olay yerinde öldürdü
Kaza sonrası can pazarı! Katil arılar 6 kişiyi olay yerinde öldürdü Nikaragua'da yaşanan trafik kazasında 60 kişiyi taşıyan bir otobüs kaza yaptı. Kaza sonrası bataklık arıları tarafından saldırıya uğrayan yaralılar dehşeti yaşadı.
9.05.2023 Dünya
Arılar, nesli tükenmekte olan 63 pengueni telef etti
Arılar, nesli tükenmekte olan 63 pengueni telef etti Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town bölgesinde, nesli tükenmekte olan 63 Afrika pengueninin, arı saldırısı sonucu telef olduğu bildirildi.
20.09.2021 Dünya
Son dakika... Şanlıurfa'da arılar saldırdı! 10 kişilik aile kabusu yaşadı
Son dakika... Şanlıurfa'da arılar saldırdı! 10 kişilik aile kabusu yaşadı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arıların saldırısına uğrayan 10 kişilik aile güçlükle kurtarıldı. Saldırıda bir itfaiye personeli de arı sokması sonucu yaralandı.
12.08.2021 Gündem
Arı dehşeti! Sadece başından 150 arı iğnesi çıkarıldı
Arı dehşeti! Sadece başından 150 arı iğnesi çıkarıldı Düzce'de bir kovan arının saldırısına uğrayan kişi, suya ve çamura atlayarak canını kurtarmayı başardı.
21.07.2020 Gündem
Kuzey Yıldızı 2. bölüm fragmanı... Yıldız'ın gözü döndü
Kuzey Yıldızı 2. bölüm fragmanı... Yıldız'ın gözü döndü Kuzey Yıldızı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Mollaoğlu ailesi ile Kadıoğlu ailesi birbirine giriyor. Yıldız'ın öfkesi dinmezken pompalı tüfekle yaptığı atış, Kuzey ve kızlarına arı saldırmasına neden oluyor.
14.09.2019 Gündem
Kilis'te akıl almaz ölüm! Bahçeye dolaşmaya çıkan kadına arılar saldırdı
Kilis'te akıl almaz ölüm! Bahçeye dolaşmaya çıkan kadına arılar saldırdı Kilis'in Elbeyli ilçesinde evinin bahçesinde bal arıları tarafından sokulan kadın hayatını kaybetti.
27.08.2018 Gündem
Arı saldırısı uçağa rötar yaptırdı
Arı saldırısı uçağa rötar yaptırdı Hindistan'ın Pune şehrine inecek olan uçağın bir arı sürüsünün saldırısına uğraması sebebiyle bir saat rötar yaptığı duyuruldu. 65 yolcu taşıyan uçak, tüm yolcuların uçağa binmesine rağmen, uçağın ön camını tamamen kaplayan arılar yüzünden sefere başlayamadı. 'Birlikten kuvvet doğar' atasözünü doğrularcasına uçağın kalkışını engelleyen arı sürüsü ancak bir saat sonra dağılarak uçağın yola çıkmasına izin verdi. Yolculardan birinin cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde arı sürüsünün uçağın yakıt tankı etrafında kümelendiği görülüyor. Havaalanı yetkilileri arı sürüsünün uçağın etrafını sardığını sardığı haberini aldığında uçağın kalkışını erteleyerek yolcuların güvenliğini garanti altına aldı. Air India havayoları şirketinin sözcüsü Dhanajay Kumar, "Güvenlik her zaman önceliğimiz. Bu nedenle pilot durumu yetkililere bildirerek gerekli önlemi aldı." dedi.
11.09.2019 Haberler
Feci ölüm! Yüzlerce arının saldırısına uğradı
Feci ölüm! Yüzlerce arının saldırısına uğradı Aydın'da Talat Tezcan ve oğulları Ö. Tezcan ile B. Tezcan kovanları kontrol ederken arıların saldırısına uğradı. Yüzlerce arı tarafından sokulan baba Talat Tezcan (56) hayatını kaybetti
1.07.2017 Gündem
Yeşil sahayı arılar bastı!
Yeşil sahayı arılar bastı! Ekvador'da River Ecuador ile Aucas arasında oynanan maçta yaşanan arı saldırısı maçın bir süre durmasına neden oldu.
19.07.2016 Futbol
Arının yuvasını kurcalayınca...
Arının yuvasını kurcalayınca... Evinin verandasına yuva yapan arıyı rahatsız eden adam, arının saldırısına uğradı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Arı kovanına çarpınca feci şekilde öldü
Arı kovanına çarpınca feci şekilde öldü Brezilya’nın güneyindeki Rosario do Sul kentinde otomobiliyle arı kovanlarına çarpan bir kadın sürücü arılar tarafından tam 500 defa sokularak korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.
5.02.2013 Dünya
Kahraman taksici kurtardı
Kahraman taksici kurtardı Kovanından kaçan arılar Zonguldak'ta panik yarattı ama taksicinin öyle bir yöntemi vardı ki...
13.07.2012 Gündem
Arılar şehri bastı, insanlar evden çıkamadı
Arılar şehri bastı, insanlar evden çıkamadı Bursa’da bir gece önce Uludağ’a çıkartılan arılar ertesi gün şehre döndü. Ana arıyı eski yerinde bulamayınca çılgına dönen arılar insanlara saldırdı.
22.06.2012 Gündem
Arıdan kaçtı, keneden öldü
Arıdan kaçtı, keneden öldü Sivas’ın Şarkışla ilçesinde arı saldırısı sonucu komaya giren Mustafa Kurtyiğit’in (71) hastanede göbeğine kene yapıştığı fark edildi
3.06.2012 Gündem
Serbest bırakılan binlerce arı polise saldırdı
Serbest bırakılan binlerce arı polise saldırdı Sigara kaçakçılıği ihbarı ihbarı üzerine durdurulan bir kamyonda bulunan arılar serbest bırakılınca polise zor anlar yaşattılar. Olay, en çok okunan haber sitesi Huffington Post'da "Kaçakçıların üzerine saldığı arılar Türk polisini soktu" başlığıyla ilk sırada yer aldı.
10.10.2011 Gündem
Devrilen TIR'daki kovanlarda bulunan arılar 20 kişiyi soktu
Devrilen TIR'daki kovanlarda bulunan arılar 20 kişiyi soktu Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
28.09.2009 Gündem
Devrilen TIR'daki kovanlarda bulunan arılar 20 kişiyi soktu
Devrilen TIR'daki kovanlarda bulunan arılar 20 kişiyi soktu Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı
28.09.2009 Gündem
Muğla'da arı saldırısı
Muğla'da arı saldırısı Muğla’da arı kovanı yüklü kamyoneti taşıyan tırın devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı...
28.09.2009 Gündem
Askerlere arı saldırısı
Askerlere arı saldırısı Vatanİ görevini Kocaeli Seymen Tank Taburu’nda yapan Er Mustafa Altınbaş, arı sokması sonucu şehit oldu
19.08.2009 Gündem
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Ayı saldırısına uğrayan vatandaş: “Beni öldü zannetti”
Ayı saldırısına uğrayan vatandaş: “Beni öldü zannetti” Bartın’da ayı saldırısından yaralı olarak kurtulan vatandaş korku dolu o anları anlatırken, "Böbreğimden ısırınca böbreklerimi söktü dedim. Isırdı bıraktı, ısırdı bıraktı 3 defa. Devamlı bağırdım. Yere yattım boya boy. Büyük ihtimal ondan bıraktı. Öldü zannetti herhalde beni" dedi.
31.05.2022 Gündem
Bartın’da ayı saldırısı! Köy halkı korku içinde
Bartın’da ayı saldırısı! Köy halkı korku içinde Bartın’ın Abdipaşa beldesine bağlı Ulupınar köyü ve Kadıoğlu mahallelerinde kış uykusundan uyandığı ve yiyecek aradığı tahmin edilen ayı bir vatandaşa saldırdı. Otlamaya salınan büyükbaş hayvanların yanı sıra bahçelerindeki ürünler ve bal kovanlarına da zarar veren ayı nedeniyle korku içinde yaşayan köylüler ne yapacaklarını şaşırdı.
29.05.2022 Gündem
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular Tokat'ın Erbaa ilçesinde iki kardeş, gözü gibi baktıkları baba yadigarı arı kovanlarına ayı saldırması sonucu büyük üzüntü yaşadı.
30.03.2022 Haberler
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular Tokat'ın Erbaa ilçesinde iki kardeş, gözü gibi baktıkları baba yadigarı arı kovanlarına ayı saldırması sonucu büyük üzüntü yaşadı.
30.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arı Saldırısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.