Asılı

Asılı

Son dakika asılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asılı haber sayfamızda...

Asılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.402 asılı haberi bulunmuştur.
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu
Eşiyle boşanma aşamasındaydı! Doğalgaz borusuna asılı halde bulundu Bolu’da eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk babası şahsın cansız bedeni, doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Sur’daki çirkin olaya soruşturma
Sur’daki çirkin olaya soruşturma Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi’ndeki mazbata töreni sırasında, DEM Partililerin makam odasında asılı bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarına yönelik hakaretleri nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.
21.04.2024 Gündem
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı
Tokat'ta maganda dehşeti! Kırık şişe ile yolcu otobüsünü rehin aldı Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde kırdığı soda şişesiyle muavini rehin alan Sercan C. (35), polis operasyonu ile gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Van'da kaza yapan otomobil asılı kaldı: 3 yaralı
Van'da kaza yapan otomobil asılı kaldı: 3 yaralı Van-Erciş karayolunda bariyerlere çarpan otomobil dik şekilde asılı kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı
'Atatürk en büyük zaafım' dedi, hakaret edenle uzlaşmadı Tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Şahin uzlaşmayı reddederek açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgede devam eden tahliye çalışmalarına ilişkin son durumu paylaştı.
13.04.2024 Televizyon
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı
Teleferik faciasında son durum! Bakan Yerlikaya paylaştı Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgede devam eden tahliye çalışmalarına ilişkin son durumu paylaştı.
13.04.2024 Gündem
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasıyla ilgili bölgede incelemelerde bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş, şu ana kadar kurtarılan vatandaş sayısının 74 olduğunu açıkladı. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte basın mensuplarına son durum hakkında bilgi veren AFAD Başkanı Memiş "Bugün saat 17.25 civarında Antalya Konyaaltı’nda bulunan yaklaşık 600 rakıma kadar çıkan teleferikte meydana gelen kaza neticesinde kabinlerden biri maalesef yere çakıldı ve bu kaza neticesinde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 6 vatandaşımız yaralandı" dedi.
13.04.2024 Gündem
Bayrak kesenlere soruşturma
Bayrak kesenlere soruşturma Adıyaman’da depremde evlerini kaydeden vatandaşlar için teslim edilen yeni konutlarda, bazı şahıslar balkonlardaki asılı Türk bayraklarını kesip yere attı.
23.03.2024 Gündem
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı İstanbul Esenler'de partilerin bayrak ve flamalarını sökme çalışması yapıldığı sırada vinç devrildi.
22.03.2024 Gündem
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon 20 milyon kişi incelendi ve Kovid-19 aşılarının kalp hastalığı ile pıhtılaşmaya yol açmadığı ortaya kondu. Uzmanlara göre, pandemi ve sonrasında doktora gitme sıklığındaki düşüş, izolasyon şartları kalp hastalıkları ve ani ölüm tablosunu olumsuz etkiledi.
16.03.2024 Dünya
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü Manisa’nın Salihli ilçesinde çatıda mahsur kalan ineği gören telefona sarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ineği kurtardı.
15.03.2024 Gündem
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ Osman Hamdi Bey’in ikinci “Kaplumbağa Terbiyecisi” eseri Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin “Türk Resmini İzlemek” kalıcı sergisine katıldı. Sanatçının 1907 tarihli aynı temadaki bu ikinci eseri, Pera Müzesi’nde sergilenen ilk versiyonuna komşu oldu.
14.03.2024 Kültür Sanat
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar'
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar' Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' üçüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
14.03.2024 Cadde
100 liralık cinayet! Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı
100 liralık cinayet! Oğlunu öldüren babanın ifadesi ortaya çıktı Adana’da, uyuşturucu için para isteyen oğlu Hazım Evren'i (38) av tüfeğiyle öldüren Tamer Evren (66), tutuklandı. Evren'in, ifadesinde, "Para istedi, 200 lira verdim. 100 lira daha istedi. Veremeyeceğimi söyleyince, satırla saldırdı" dedi.
13.03.2024 Gündem
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri Bakırköy'de dün bir TIR'ın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmişti. Trafik uzmanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı kazada yaşanan hatalar zincirini değerlendirdi.
12.03.2024 Haberler
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri Bakırköy'de dün bir TIR'ın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmişti. Trafik uzmanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı kazada yaşanan hatalar zincirini değerlendirdi.
12.03.2024 Gündem
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu
İç ısıtan anlar! Türk bayrağının karşısına geçti, İstiklal Marşı okudu İzmir’de küçük bir çocuk dükkanın önünde asılı olan Türk bayrağının karşısına geçip İstiklal Marşı’nı okudu
3.03.2024 Gündem
Köprüde can pazarı
Köprüde can pazarı ABD’de George Rogers Clark Memorial Köprüsü’nde üç aracın karıştığı bir kaza meydana geldi.
3.03.2024 Dünya
Köprüde asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, film sahnesi gibi operasyonla kurtarıldı
Köprüde asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, film sahnesi gibi operasyonla kurtarıldı ABD’nin Kentucky eyaletinde trafik kazası sonucu köprüde baş aşağı asılı kalan TIR’ın kadın şoförü, itfaiyenin vinç yardımıyla gerçekleştirdiği operasyonla kurtarıldı. İtfaiye ekibi, film sahnesini andıran bir operasyonla TIR nehre düşmeden önce müdahale ettikleri için basında kahraman ilan edildi.
2.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Asılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.