Asker Sayısı

Asker Sayısı

Son dakika asker sayısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asker sayısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asker sayısı haber sayfamızda...

Asker Sayısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.143 asker sayısı haberi bulunmuştur.
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşının üçüncü yılı: İki ülke şimdiye kadar kaç asker kaybetti?
Ukrayna-Rusya savaşının üçüncü yılı: İki ülke şimdiye kadar kaç asker kaybetti? Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna'ya işgal başlattığı 24 Şubat 2022'den beri 31.000 Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıkladı. Kremlin Sarayı, Ukrayna savaşında ölen Rus askerlerinin sayısını ise açıklamaktan şimdiye kadar kaçındı.
26.02.2024 Dünya
İsrail ordusu, Gazze'de 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü
İsrail ordusu, Gazze'de 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki işgalde 'dost ateşi'yle öldürülen asker sayısının 29'a yükseldiğini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
Yeni evreyi mi konuştular?
Yeni evreyi mi konuştular? Sivillerin daha az zarar görmesi adına İsrail yönetimine baskı uygulayan ABD’nin, savaşta yeni evreye geçilmesi konusunda İsrailli yetkililerle Washington’da bir görüşme gerçekleştirdiği ifade ediliyor.
28.12.2023 Dünya
Netanyahu'ya tepkiler sürüyor! 'Başbakan olmaya devam edemez'
Netanyahu'ya tepkiler sürüyor! 'Başbakan olmaya devam edemez' İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini belirterek, “Savaş sırasında seçimler yapılabilir” açıklamasında bulundu.
17.12.2023 Dünya
Putin'den kritik imza! Asker sayısı 2 milyon'a çıkıyor
Putin'den kritik imza! Asker sayısı 2 milyon'a çıkıyor Rusya Devlet Başkanı Putin'in imzaladığı yeni kararnameye göre, Rus ordusundaki askeri personel sayısı yüzde 15’lik artış ile 2 milyon 209 bin 130'a çıkarılacak.
1.12.2023 Dünya
BM: İsrail savaş suçu işliyor olabilir
BM: İsrail savaş suçu işliyor olabilir İsrail, peş peşe üç gün boyunca Cibaliye mülteci kampını vururken, aynı zamanda Bureyc ve Magazi kampları da bombalandı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'ye kara harekatı başlıyor mu? Fulya Öztürk son bilgileri aktardı
Gazze'ye kara harekatı başlıyor mu? Fulya Öztürk son bilgileri aktardı İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını 9. gününde sabahın erken saatlerinden itibaren sürdürüyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Gazze sınırından son bilgileri aktardı.
15.10.2023 Haberler
Gazze'ye kara harekatı başlıyor mu? Fulya Öztürk son bilgileri aktardı
Gazze'ye kara harekatı başlıyor mu? Fulya Öztürk son bilgileri aktardı İsrail, abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını 9. gününde sabahın erken saatlerinden itibaren sürdürüyor. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Gazze sınırından son bilgileri aktardı.
15.10.2023 Gündem
Büyük panik! İsrail tam taarruza geçti
Büyük panik! İsrail tam taarruza geçti Tam taarruza geçen İsrail kara harekatına hazırlanırken, Hamas yönetimi savaş bitene kadar esir değişimi için pazarlık yapmayacaklarını duyurdu.
11.10.2023 Dünya
ABD Sırpları uyardı Belgrad kısmen çekildi
ABD Sırpları uyardı Belgrad kısmen çekildi Sırbistan, ABD’nin uyarısı üzerine bazı askerlerini Kosova sınırından geri çekti. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile yaptığı görüşmede gerginliğin “derhal azaltılması”, aksi halde Sırbistan’a karşı yaptırımların olabileceğini söylediği bildirildi.
2.10.2023 Dünya
Putin: Azerbaycan ve Ermenistan masaya oturabilir
Putin: Azerbaycan ve Ermenistan masaya oturabilir Batılı ülkelerin Ukrayna'ya vereceği F-16'lara dair sürpriz bir çıkış yapan Rusya lideri, yanı sıra Erivan yönetiminin Dağlık Karabağ üstündeki Azerbaycan egemenliğini tanıdığını söyledi.
14.09.2023 Dünya
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde yerel basına konuşan eski ABD askerleri Afganistan'da görev yaparken aldıkları skandal emri kamuoyu ile paylaştı.
11.09.2023 Dünya
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Bir ilk gerçekleşti: Bayraktar sahnede
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Bir ilk gerçekleşti: Bayraktar sahnede Polonya’da Silahlı Kuvvetler Bayramı ülke çapında törenlerle kutlandı. Polonya ordusunun gövde gösterisine dönüşen törende sürpriz bir gelişme yaşandı.
15.08.2023 Haberler
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Duda'dan 'Bayraktar TB2' vurgusu
Polonya ordusundan gövde gösterisi! Duda'dan 'Bayraktar TB2' vurgusu Polonya’da Silahlı Kuvvetler Bayramı ülke çapında törenlerle kutlandı. Polonya ordusunun gövde gösterisine dönüşen törende sürpriz bir gelişme yaşandı.
16.08.2023 Dünya
İsveç basınından öz eleştiri! 'Erdoğan onay verdi ama' diyerek duyurdular
İsveç basınından öz eleştiri! 'Erdoğan onay verdi ama' diyerek duyurdular Türkiye'nin NATO'ya üyeliğine izin verdiği İsveç bir süredir Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılarla gündeme geliyor. Bu konuyu detaylı bir şekilde inceleyen İsveç basını ise kendi hükümetlerini eleştiren detaylı bir analiz yayınladı.
6.08.2023 Dünya
Bayraktar TB2 bir ülkeyi kasıp kavurdu! Manşetten verdiler
Bayraktar TB2 bir ülkeyi kasıp kavurdu! Manşetten verdiler Küçük Balkan ülkesinin başbakanı sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaştı, medyadaki manşetler hızla değişti. Kosovalı subaylar, Türk SİHA'ları için verilen eğitimi tamamladı.
17.07.2023 Haberler
Bayraktar TB2 bir ülkeyi kasıp kavurdu! Manşetten verdiler
Bayraktar TB2 bir ülkeyi kasıp kavurdu! Manşetten verdiler Küçük Balkan ülkesinin başbakanı sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaştı, medyadaki manşetler hızla değişti. Kosovalı subaylar, Türk SİHA'ları için verilen eğitimi tamamladı.
17.07.2023 Ekonomi
General Armageddon kayıp! Rus ordusu karıştı
General Armageddon kayıp! Rus ordusu karıştı New York Times gazetesi, Wagner Grubu'nun ayaklanmasından bu yana ortalıkta gözükmeyen General Surovikin'in Prigojin'in planlarından haberi olduğunu yazdı.
6.07.2023 Dünya
Mert Aydın yazdı: ‘Maraton’un ilginç öyküsü
Mert Aydın yazdı: ‘Maraton’un ilginç öyküsü Milattan önce 490 yılında Persler ile savaşa tutuşan Yunan ordusu, Maraton Köyü’nde 20 bin düşman askerini dağıttı. General Miltiades, yaklaşık 40 kilometre ötede bulunan Atina’da halkın moralinin yerine gelmesini istiyordu. Yanına en güvendiği adamlardan birini çağırdı.
25.06.2023 Diğer
Kıyamet kopacak! 'Özel kuvvetler askerleri doğrulandı'
Kıyamet kopacak! 'Özel kuvvetler askerleri doğrulandı' Pentagon'dan sızan belgelerde Türkiye'den İsrail'e, Rusya'dan Ukrayna'ya, Çin'den Mısır'a, Güney Kore'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne birçok ülkenin ismi geçiyor. Belgeler içindeki en hassas bilgilerden biri ise, Moskova'yı çılgına çevirecek.
12.04.2023 Dünya
Finlandiya ordusu elit birliklere vejetaryen ve veganları almıyor
Finlandiya ordusu elit birliklere vejetaryen ve veganları almıyor Finlandiya ordusunun sınır hattında görev yapan elit birliklere, vejetaryen ve vegan askerleri almadığı ortaya çıktı.
1.04.2023 Dünya
Rusya zorunlu askerlikte uygulanan yaş üst sınırında değişikliğe hazırlanıyor
Rusya zorunlu askerlikte uygulanan yaş üst sınırında değişikliğe hazırlanıyor Rusya’da zorunlu askerlikte uygulanan 18-27 yaş aralığında üst sınırın 30’a yükseltilmesi planlanıyor.
12.01.2023 Dünya
Ruslardan aynı taktik: Dünyanın en pahalısı!
Ruslardan aynı taktik: Dünyanın en pahalısı! İşgalin başından beri ilk kez yurt dışına çıkan Ukrayna lideri Zelenskiy, Beyaz Saray ve ABD Kongresi'nde ağırlandı. Ardenler'i hatırlatıp İran konusunda uyarılarda bulunan Zelenskiy, beklendiği gibi bütün dünyada ilk haber. Rus medyası ise erişilmez performanslarına bir yenisini ekledi.
22.12.2022 Dünya
Belarus, Ukrayna’da savaşa katılabilir mi?
Belarus, Ukrayna’da savaşa katılabilir mi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, iki ülkenin ortak bir askeri kuvvet oluşturduklarını duyurdu.
24.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Asker Sayısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.