Ayew

Ayew

Son dakika ayew haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayew gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayew haber sayfamızda...

Ayew

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 755 ayew haberi bulunmuştur.
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos'un bilinmeyenlerini anlattı, İstanbul-Moskova karşılaştırması yaptı. Süper Lig'de top koşturmanın zor olduğu itirafında bulunarak Galatasaray'ın yıldızlarından bahsetti.
3.03.2024 Beşiktaş
Andre Ayew: Fenerbahçe için beni Gomis aradı
Andre Ayew: Fenerbahçe için beni Gomis aradı Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ganalı futbolcu Andre Ayew transfer süreciyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.03.2024 Fenerbahçe
Everton ve Crystal Palace puanları paylaştı!
Everton ve Crystal Palace puanları paylaştı! Premier Lig'in 25'inci haftasında Everton ile Crystal Palace arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Gana elendi, Djiku dönüyor
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Gana elendi, Djiku dönüyor Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nda üçüncü maçlar oynandı. Adını üst tura yazdırmayı başaran takımlar belli olurken Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi.
23.01.2024 Fenerbahçe
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
20.01.2024 Futbol
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı! Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı Afrika Uluslar Kupası başladı. Özellikle 1980’li yıllardan itibaren giderek gelişti Afrika futbolu. Avrupa’da doğan bazı Afrika kökenli oyuncuların atalarının ülkelerini seçmesiyle dengeler değişti. Gözler hazır Afrika’ya çevrilmişken kupa tarihinin en iyileri listesine göz atalım...
14.01.2024 Futbol
İsmail Kartal'ın jokeri Oosterwolde
İsmail Kartal'ın jokeri Oosterwolde Fenerbahçe’de Djiku’nun Afrika Kupası’na gidecek olması teknik heyeti yeni arayışlara itti. Sarı-lacivertli takımda yönetim yeni stoper için düğmeye basarken takviye yapılana kadar Hollandalı futbolcu defansta görev yapacak.
2.01.2024 Fenerbahçe
Gana Milli Takımı'nda Alexander Djiku ve Daniel Amartey kararı
Gana Milli Takımı'nda Alexander Djiku ve Daniel Amartey kararı Gana, Afrika Uluslar Kupası için aday kadrosunu açıkladı.
1.01.2024 Dünyadan Futbol
Eski Fenerbahçeli Andre Ayew'den şaşırtan tranfer kararı!
Eski Fenerbahçeli Andre Ayew'den şaşırtan tranfer kararı! Profesyonel kariyerinde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu anda bonservisini elinde bulunduran Andre Ayew'in Le Havre'ye transfer olmaya hazırlandığı iddia edildi.
11.11.2023 Fransa Ligue 1
Bu Heyecana Kalp Dayanmaz! 3 Maç Uzatmalarda Geldi Tam 72 Bin Lira Kazandı!
Bu Heyecana Kalp Dayanmaz! 3 Maç Uzatmalarda Geldi Tam 72 Bin Lira Kazandı! Misli kazandırmaya devam ediyor. Cuma bülteninden seçtiği karşılaşmalardan 6 maçlık kupon oluşturan Misli üyesi uzatma dakikalarında gelen gollerle tam 72 bin 636 liranın sahibi oldu.
29.10.2023 Diğer
Djiku ve Amartey Gana Milli Takım kadrosuna davet edildi
Djiku ve Amartey Gana Milli Takım kadrosuna davet edildi Fenerbahçeli stoper Alexandar Djiku ve Beşiktaş’ta forma giyen savunmacı Daniel Amartey, Gana Milli Takımı’nın, Meksika ve Amerika Birleşik Devletleri ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi.
5.10.2023 Dünyadan Futbol
Gana, Afrika Uluslar Kupası'nda! Fenerbahçeli Djiku forma giydi
Gana, Afrika Uluslar Kupası'nda! Fenerbahçeli Djiku forma giydi Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Orta Afrika Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup eden Gana turnuva biletini cebine koydu. Fenerbahçeli yıldız Alexander Djiku maçta forma giydi.
7.09.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı'
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı' Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Christian Atsu ve Taner Savut'un dairelerine ulaşıldı
Christian Atsu ve Taner Savut'un dairelerine ulaşıldı Türk futbolunun gözü hâlâ enkaz altında olan Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve Ganalı futbolcu Christian Atsu'da. Arama kurtarma çalışmalarında iki ismin de dairesine ulaşıldı, ancak kendilerinden hâlâ bir haber yok.
16.02.2023 Hatayspor
Zehra Güneş'ten yardım kampanyası! Depremzedelere çağrı
Zehra Güneş'ten yardım kampanyası! Depremzedelere çağrı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası voleybol dünyası yardım kampanyasına koştu. Milli voleybolcu Zehra Güneş yaptığı çağrı ile depremzedelere ulaşmak istediğini duyurdu.
14.02.2023 Voleybol
Sneijder duyurdu! Avrupa devi Türk bayraklı pazubandı takmadı
Sneijder duyurdu! Avrupa devi Türk bayraklı pazubandı takmadı Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası Hollanda'da geçtiğimiz hafta sonu oynanacak tüm futbol maçlarında Türkiye'de depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulmuş ve takımların kaptanları Türkiye ve Suriye bayraklı pazubandlarıyla maça çıkmıştı. Ancak bir takım pazubandı takmadı.
14.02.2023 Dünyadan Futbol
Sivas Belediyespor ligden çekilmek istiyor
Sivas Belediyespor ligden çekilmek istiyor TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yaşanan depremlerin ardından ligden çekilmek için TFF’ye başvurdu.
14.02.2023 2.Lig
Andre Ayew'den Atsu sözleri: Ne hissettiğimizi tarif edecek kelime yok
Andre Ayew'den Atsu sözleri: Ne hissettiğimizi tarif edecek kelime yok Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu enkaz altında kalmıştı. Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Andre Ayew, vatandaşı Atsu hakkında duygularını paylaştı.
14.02.2023 Dünyadan Futbol
Hataysporlu Christian Atsu’nun ailesi bekliyor
Hataysporlu Christian Atsu’nun ailesi bekliyor Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatayspor
Gana'da Christian Atsu çağrısı
Gana'da Christian Atsu çağrısı Depremde enkaz altında kalan Atakaş Hataysporlu Christian Atsu’nun durumu ülkesinde yakından izlenmeye devam ediyor.
12.02.2023 Diğer
Andre Ayew, Premier Lig'e dönüyor
Andre Ayew, Premier Lig'e dönüyor Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Andre Ayew, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ile anlaşma sağladı.
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası 2018-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan ve imza attırdığı oyunculardan, transfer maliyetlerine, kadro yapılanmasından, başarısızlığa kadar birçok konuda adeta yerden yere vurulan Damien Comolli, Fransa'da başarıyı yakaladı. Ülkesinde takdir gören Fransız futbol adamı, Toulouse'u bir başka seviyeye çıkardı. İşte Comolli'nin alkış alan adımları...
27.01.2023 Fransa Ligue 1
Dünya Kupası'nda gündem kaleci performansları! Şaşırtan penaltı istatistiği
Dünya Kupası'nda gündem kaleci performansları! Şaşırtan penaltı istatistiği Dünya Kupası'nda çeyrek final heyecanı yarın başlayacak. 20 Kasım'da başlayan dev serüvende nefes kesen karşılaşmalar oynandı, ilkler yaşandı, ilginç istatistikler ortaya çıktı. Katar 2022'de penaltı rüzgarları da eserken daha önceki Dünya Kupaları'na benzemeyen rakamlar dikkat çekti. İşte detaylar...
9.12.2022 Dünya Kupası
TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi
TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi TRT spikeri Hünkar Mutlu, 2022 Dünya Kupası'ndaki İngiltere-Senegal maçında Levent Özçelik'e gönderme yaptı.
5.12.2022 Dünya Kupası
Michniewicz'ten itiraf: Olağanüstü biri, bizi bitirdi!
Michniewicz'ten itiraf: Olağanüstü biri, bizi bitirdi! Polonya Teknik Direktörü Czeslaw Michniewicz, Fransa'ya 3-1 yenilerek 2022 FIFA Dünya Kupası'na veda ettikleri son 16 turu maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
5.12.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Ayew ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.