Ayşe Engin

Ayşe Engin

Son dakika Ayşe Engin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Engin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Engin haber sayfamızda...

Ayşe Engin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 889 ayşe engin haberi bulunmuştur.
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İkili, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla bebeklerinin cinsiyetini duyurdu.
14.07.2023 Cadde
Sinan Engin: Her şey yolunda
Sinan Engin: Her şey yolunda Sinan Engin, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi. Şimdilerde yorumculuk yapan 58 yaşındaki eski futbolcu, Dünyaca ünlü mağazaları gezerek yeni sezon ürünlerine göz gezdirdi.
30.01.2023 Cadde
Sinan Engin: Hanım duymasın!
Sinan Engin: Hanım duymasın! Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında yedinci evliliğini yapan Seda Sayan'la 1995'te boşanan Sinan Engin, iki yıl sonra Ayşe Engin ile dünyaevine girdi. Eski futbolcu, 25 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yeni kıyafetlere ve alışverişe çok meraklı olan iki çocuk babası Sinan Engin, "Hanım duymasın!" diyerek, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
1.10.2022 Cadde
Sinan Engin ve Ayşe Engin'in 25. yıl kutlaması
Sinan Engin ve Ayşe Engin'in 25. yıl kutlaması Şimdilerde yorumculuk yapan eski futbolcu Sinan Engin, 1990'da Seda Sayan ile dünyaevine girmiş, aynı yıl çocukları Oğulcan dünyaya gelmişti. 1995'te ünlü şarkıcıdan boşanan Engin, 25 Ağustos 1997 tarihinde Ayşe Engin ile nikâh masasına oturmuştu.
26.08.2022 Cadde
Sinan Engin'in kızı Elif Engin avukat oldu
Sinan Engin'in kızı Elif Engin avukat oldu Şimdilerde spor yorumculuğu yapan eski futbolcu Sinan Engin (57)'in kızı Elif Engin, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden geçtiğimiz yıl mezun olmuştu. Stajını tamamlayan Elif Engin, resmen avukat oldu.
18.11.2021 Cadde
Sinan-Ayşe Engin'in kızları Elif Engin avukat oldu
Sinan-Ayşe Engin'in kızları Elif Engin avukat oldu Eski futbolcu Sinan Engin ile Ayşe Engin'in geçtiğimiz temmuz ayında Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan kızları Elif, stajını tamamladı. Ünlü çift, resmen avukat olan kızlarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla tebrik etti.
13.10.2021 Cadde
Otomobil, römorka çarptı! Feci şekilde can verdi
Otomobil, römorka çarptı! Feci şekilde can verdi Edirne’de, otomobilin traktör römorkuna çarpması sonucu sürücü Selçuk Engin ile annesi Ayşe Engin yaralandı. Kazada eşi Simge Engin ise hayatını kaybetti.
6.07.2021 Gündem
Doğum günü kutlaması
Doğum günü kutlaması Spor dünyasının renkli yorumcusu Sinan Engin ve eşi Ayşe Engin, kızları Elif’in yeni yaşını aile arasında yapılan özel bir davetle kutladı.
6.04.2021 Cadde
Oğulcan Engin'in sevgilisi Ezgi Eyüboğlu, aile kutlamasında
Oğulcan Engin'in sevgilisi Ezgi Eyüboğlu, aile kutlamasında Futbol yorumcusu Sinan Engin ile Ayşe Engin’in kızları Elif Engin, 23 yaşına bastı. Kutlamaya Oğulcan Engin’in oyuncu sevgilisi Ezgi Eyüboğlu’nun da katılması dikkatten kaçmadı.
3.04.2021 Cadde
'Ezgi Eyüboğlu kaleyi içten fethetti'
'Ezgi Eyüboğlu kaleyi içten fethetti' Ezgi Eyüboğlu, Oğulcan Engin, Sinan-Ayşe Engin ve Elif Engin kahvaltıda bayramlaştılar. Haziran 2019'da oyuncu Kaan Yıldırım’dan boşanan Ezgi Eyüboğlu (32), bir süredir Oğulcan Engin’le (29) aşk yaşıyor.
1.08.2020 Cadde
Ayşe Engin: Sosyal mesafe lütfen
Ayşe Engin: Sosyal mesafe lütfen Ayşe Engin, eşi Sinan Engin ile birlikte çekildiği koruyuculu ve maskeli bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
1.05.2020 Cadde
Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin: Siz akıllısınız da biz aptal mıyız?
Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin: Siz akıllısınız da biz aptal mıyız? Futbol yorumcusu Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin, corona virüs tedbirleri kapsamında 'evde kalın' çağrılarına karşın Boğaz hattının yürüyüş yapanlarla dolup taştığını gazetelerden görünce isyan etti.
23.03.2020 Cadde
Sürpriz doğum günü
Sürpriz doğum günü Ayşe Engin, aile dostu Denmas Tekstil ve Denmas Bistronomy sahibi Aslıhan Şentürk’e sürpriz bir doğum günü partisi organize etti.
19.02.2020 Cadde
Çifte  parti
Çifte parti Ali Sayar, işletmeciliğini yaptığı Ulus Chin Chin Restaurant’ta, müşterilerine nostalji ve eğlence dolu bir gece yaşattı.
21.01.2020 Cadde
Hem göze hem kulağa
Hem göze hem kulağa Ayla Çelik, Meftun İstanbul’da sahne aldı. Şarkıcı, hem göze hem de kulağa hitap etti.
14.12.2019 Cadde
Ayşe Engin'e bol sürprizli parti
Ayşe Engin'e bol sürprizli parti Futbol yorumcusu Sinan Engin kızı Elif’in annesi Ayşe Engin için Cahide Alaçatı’da parti verdi. Ama asıl sürprizi Sinan Engin’in Seda Sayan’dan olan oğlu Oğulcan yaptı.
3.08.2019 Cadde
Yılbaşını ailece geçirdiler
Yılbaşını ailece geçirdiler İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden futbol yorumcusu ve menajeri Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin, Akmerkez’de görüntülendi.
9.01.2019 Cadde
Sinan Engin'den o fotoğrafa ilk yorum
Sinan Engin'den o fotoğrafa ilk yorum Spor yorumcusu Sinan Engin Kıbrıs’taki Avrupa Lefke Üniversite’sinde katıldığı söyleşide eski eşi Seda Sayan ile son eşi Ayşe Engin’in dostlukları hakkında ilk kez konuştu.
18.05.2018 Cadde
Seda Sayan'dan ilginç paylaşım
Seda Sayan'dan ilginç paylaşım Seda Sayan, Anneler Günü'nde sosyal medya hesabından şaşırtan bir fotoğraf paylaştı.
18.05.2017 Cadde
Telefonunun kapağına fotoğraflarını yaptırdı
Telefonunun kapağına fotoğraflarını yaptırdı Spor yorumcusu Sinan Engin, Türkbükü Divan Palmira’nın restoranında eşi Ayşe Engin’le sohbet ederken görüntülendi.
16.08.2016 Cadde
Alaçatı'nın yeni gözdesi
Alaçatı'nın yeni gözdesi Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi
19.07.2016 Cadde
‘Babam bunu hep yapıyor’
‘Babam bunu hep yapıyor’ Spor yorumcusu Sinan Engin ve Ayşe Engin’in kızları Elif,  Karaköy Cano’da 18’inci yaş gününü kutladı.
2.04.2016 Cadde
Saba İle Oyuna Geldik 3. bölümde konuklar kim?
Saba İle Oyuna Geldik 3. bölümde konuklar kim? Saba Tümer'in yeni programı Saba ile Oyuna Geldik Çarşamba akşamları Tv8'de herkesi ekrana kilitliyor. Eğlenceli oyunlar ve sürpriz konuklar ile heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Saba İle Oyuna Geldik'te bu hafta kimler var? İşte ayrıntılar..
13.05.2015 Gündem
OĞLUYLA TATiLDE
OĞLUYLA TATiLDE Spor yazarı ve yorumcusu Sinan Engin uzun bir aradan sonra Bodrum’a tatile geldi.
16.07.2014 Cadde
Hız ve dikkatsizlik yine can aldı
Hız ve dikkatsizlik yine can aldı Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde İzmit-Kandıra yolu üzerinde meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Gelibolu’da da tali yoldan anayola çıkan otomobil ile kömür yüklü kamyon kavşakta çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti...
26.01.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Engin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.