Baba Evi

Baba Evi

Son dakika Baba Evi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Baba Evi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Baba Evi haber sayfamızda...

Baba Evi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.862 baba evi haberi bulunmuştur.
‘Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor’
‘Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor’ CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında CHP’ye katılan Memleket Partililere rozetlerini taktı ve ‘baba evi’ çağrısını yineledi.
28.02.2024 Gündem
Mersin'de Alper Gezeravcı heyacanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi”
Mersin'de Alper Gezeravcı heyacanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi” Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Haberler
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi'
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Gündem
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekat bölgesinde önceki akşam sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen altı kahraman asker tüm ülkeyi yasa boğdu.
24.12.2023 Gündem
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi Türkiye Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberle ağlarken dün bir kez daha yürekler yandı. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.
24.12.2023 Gündem
Son dakika: MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu
Son dakika: MSB acı haberi duyurdu: 6 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığını açıkladı. MSB ayrıca bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısının 13’ten 16’ya yükseldiğini duyurdu.
23.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda rehine alarmı! TIR sürücüsünü alıkoydu
Kuzey Marmara Otoyolu'nda rehine alarmı! TIR sürücüsünü alıkoydu  Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir kişi, TIR şoförünü rehin aldı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Göktaş'tan talimat! Şehit Yasin Karaca'nın baba evi yeniden inşa edilecek
Bakan Göktaş'tan talimat! Şehit Yasin Karaca'nın baba evi yeniden inşa edilecek Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Öte yandan şehidin evinin fiziki durumuna yönelik haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti
23.12.2023 Gündem
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes bir görevdir
Bahçeli'den terörle mücadele mesajı: Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes bir görevdir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından terörle mücadele mesajı vererek, 'Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.' dedi.
23.12.2023 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 5 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi.
23.12.2023 Gündem
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı
Şehit Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Çağatay Erenoğlu'nun acı haberi Sinop'taki ailesine ulaştı.
23.12.2023 Gündem
Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu
Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu Iırak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın (31) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aile apartmanında yaşayan eşi Seda Yazıcı (31) ve annesi Miyase Yazıcı ile 3 kardeşine ulaştı. Şehit Yazıcı'nın 4 ay önce evlendiği, eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba evi
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba evi Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı.
23.12.2023 Haberler
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba evi
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba evi Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı.
23.12.2023 Gündem
CHP'de üç isim çapraz sorgulamadan muaf! 100. yıl affı gündemde
CHP'de üç isim çapraz sorgulamadan muaf! 100. yıl affı gündemde Yerel seçim takvimini netleştiren CHP, belediye başkan adaylarını birkaç kademeden geçirerek belirleyecek.
22.11.2023 Gündem
CHP baba evidir hepinizi bekliyor
CHP baba evidir hepinizi bekliyor CHP’nin sadece CHP’lilerin değil, gidişattan memnun olmayan herkesin baba evi olduğunu belirten Özgür Özel, “Gelin baba evine, değiştirelim, güçlenelim, beraber zenginleşelim, ülkenin yüzünü güldürelim. Baba evi sizleri bekliyor” dedi.
15.11.2023 Gündem
CHP'li Özel'den değişim ve kurultay açıklaması
CHP'li Özel'den değişim ve kurultay açıklaması CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP’de değişimin gerekli olduğunu belirterek kurultayı işaret etti. Özel, “Kurultaydan sonraki pazartesi sabahı yepyeni bir partiye, yepyeni kadrolarla, yepyeni bir anlayışla yola çıkmazsak bu parti böyle kötü yönetilmeye devam ederse, biz daha çok ağlayacağız. Işıkları yine erken sönecek" ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
Özgür Özel: Bu takımı şampiyon yaparım
Özgür Özel: Bu takımı şampiyon yaparım CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, "Ben bu evin evladıyım. Örgüt gerekli görür, inanır, yetkilendirirse, geç takımın başına derse takımın başına geçerim, bu takımı da şampiyon yaparım. Söz veriyorum." dedi.
23.09.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel, genel başkanlık için adaylığını açıkladı
CHP'li Özgür Özel, genel başkanlık için adaylığını açıkladı Cumhuriyet Halk Partisi'nde Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını resmen ilan etti. Öte yandan İBB Başkanı İmamoğlu da Özel'in adaylığını açıklamasının ardından bir açıklama yaptı.
15.09.2023 Gündem
2 kardeş baba evini yıkmaya kıyamadı! Buldukları yöntem görenleri hayrete düşürdü
2 kardeş baba evini yıkmaya kıyamadı! Buldukları yöntem görenleri hayrete düşürdü Rize’nin Çayeli ilçesinde anne ve babasının oturduğu ahşap evin yerine iki katlı bina yapmak isteyen İlyas (47) ve İbrahim Çelik (53) kardeşler babaları yıkıma rıza vermeyince çözümü, yeni binayı babalarının eski ahşap evini de içine alacak şekilde inşa etmekte buldu.
4.08.2023 Gündem
Sıfır evini tek kuruş almadan açan madenci: 'Ölmeseydi Oruç ablayı getirecektim'
Sıfır evini tek kuruş almadan açan madenci: 'Ölmeseydi Oruç ablayı getirecektim' Mustafa Keten, 2008 yılında Amasya’da bir kömür madeninde çalışmaya başladı. Mustafa için madende çalışmak son seçenekti ancak başka çaresi de yoktu. Eşi ve 3 çocuğuyla Kerimoğlu Köyü’nde tek katlı baba yadigarı bir evde yaşayan Mustafa, 14 yıl boyunca maden ocağında çalışıp biriktirdiği tüm parayla iki yıl önce Amasya'nın Suluova ilçesinden sıfır bir daire aldı. Ailecek yeni evlerinde  oturmak için gün sayıyorlardı. Ta ki 6 Şubat’a kadar…
17.03.2023 Gündem
Kuzey Irak’tan acı haber: 3 asker şehit oldu
Kuzey Irak’tan acı haber: 3 asker şehit oldu Kuzey Irak’ta süren Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız (25) ve Sözleşmeli Er İsmail Ünal (21) şehit oldu, 1 asker de yaralandı.
25.11.2022 Gündem
Şehit ateşi Gaziantep'e düştü
Şehit ateşi Gaziantep'e düştü Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi ailesine verildi.
6.11.2022 Haberler
Kazada ölen uzman çavuş, askeri törenle toprağa verildi
Kazada ölen uzman çavuş, askeri törenle toprağa verildi Antalya’da şarampole yuvarlanan otomobilde yaşamını yitiren Uzman Çavuş Muhammet Mustafa Özdemir'in (28) cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'da askeri törenle toprağa verildi. Özdemir'in aynı kazada yaşamını yitiren 8 aylık bebeği İbrahim Meriç'in cenazesinin halen Antalya'da olduğu, eşi Zeliha Özdemir'in (28) ise tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü belirtildi.
27.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baba Evi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.