Bahçesaray

Bahçesaray

Son dakika Bahçesaray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahçesaray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahçesaray haber sayfamızda...

Bahçesaray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 552 bahçesaray haberi bulunmuştur.
Çığ altında 4 ay! Havalar ısındı, minibüs ortaya çıktı
Çığ altında 4 ay! Havalar ısındı, minibüs ortaya çıktı Van-Bahçesaray kara yolu çığ ve kar riski nedeniyle yaklaşık 4 aydır ulaşıma kapalı durumda bulunuyor. Ekipler yolu açmak için yoğun mesai yürütürken çığ altında kalan minibüs ortaya çıktı.
2.05.2024 Gündem
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.
13.04.2024 Gündem
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim
Van'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan isim Van’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Abdullah Zeydan kazandı. 12 ilçede DEM Parti, 1 ilçede ise AK Parti başkan çıkardı.
31.03.2024 Gündem
2024 BAHÇESARAY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Bahçesaray Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BAHÇESARAY SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Van Bahçesaray Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Van Bahçesaray Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Bahçesaray ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Van Bahçesaray Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Van'da, 152 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı
Van'da, 152 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı! Kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 152 yerleşim yeri ulaşıma kapandı. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde 35 santimetreye ulaştı.
10.03.2024 Gündem
57 saniyede arabayı soydular! Anbean kaydedildi
57 saniyede arabayı soydular! Anbean kaydedildi Aksaray’da arabayla bir aracın yanına gelerek 57 saniyede otomobili soyup soğana çeviren hırsızlar, önce güvenlik kamerasına, ardından polise yakalandı.
23.02.2024 Gündem
Nesef kesen an! Önce paletli ambulans, sonra ambulans helikopter
Nesef kesen an! Önce paletli ambulans, sonra ambulans helikopter Van’da yolu kardan kapanan Bahçesaray ilçesine bağlı Altıntas Mahallesi'ndeki evinde kız çocuğu dünyaya getiren Miyeser Şahin (47) için havalanan ambulans helikopter, hava şartlarından dolayı hazırlanan piste iniş yapamayınca, paletli ambulans devreye girdi. Şahin, bebeği ile birlikte paletli ambulansla ilçe merkezine, burada hazır bekletilen ambulans helikopterle de Van'a sevk edildi.
28.01.2024 Gündem
Van'da kar esareti! 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı
Van'da kar esareti! 451 yerleşim yeri yolunun 148'i açıldı Van’da kar yağışı nedeniyle kapanan 451 yerleşim yerinden 148'i, ekiplerin çalışması ile açıldı.
28.01.2024 Gündem
Bahçesaray ilçesinde çığ böyle geldi
Bahçesaray ilçesinde çığ böyle geldi Van’ın Bahçesaray ilçesinde gelen çığ, vatandaşlar tarafında böyle kaydedildi. Görüntü çeken vatandaş ise üzerine gelen çığdan son anda kurtuldu.
27.01.2024 Haberler
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı
Van'da kar esareti! Onlarca yol kapandı, doğum sancısı tutan kadına sağlık ekibi iş makinesiyle taşındı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 429 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların açılması için çalışma başlattı. Erciş ilçesinde yolu kar yağışı nedeniyle kapanan Kadirasker Mahallesi'nde doğum sancısı tutan Hazar Yıldız'ı (23) almaya giden sağlıkçıları taşıyan ambulans kara saplandı. Karla mücadele ekiplerinin kurtardığı ambulans, tepedeki eve çıkamayınca sağlık ekipleri iş makinesiyle Yıldız'ın evine ulaştı.
24.01.2024 Gündem
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı
Van'da kar ve çığ esareti! Hasta çocuk, paletli ambulansla alındı Van’ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı ve düşen çığ sonrası yolu kapanan kırsal mahallede rahatsızlanan Kava Sami (15) için ekipler devreye girdi. Ekipler hastayı paletli ambulansla hastaneye kaldırdı.
7.01.2024 Gündem
Van'da kar yağışı etkili oldu! 492 yerleşim yerine ulaşıma kapandı
Van'da kar yağışı etkili oldu! 492 yerleşim yerine ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 492 yerleşim yerinin yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! Birçok kentte kar etkili oldu
Meteoroloji uyarmıştı! Birçok kentte kar etkili oldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için birçok kenti kar yağışı konusunda uyarmıştı. Ardahan başta olmak üzere, Muş, Van, Tunceli, Bitlis gibi birçok kentte kar yağışı etkili oldu. Yetkililer Rize'nin ve Artvin'in yüksek ve dağlık kesimleri ile Şırnak'ın doğusu, Van'ın güneyi ve doğusu, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışının etkili olacağını duyurdu.
5.01.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı! Sibirya üzerinden geliyor, donacağız
Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı! Sibirya üzerinden geliyor, donacağız Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarıları peş peşe geldi. AKOM, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı kaydedildi. Sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşeceği ve 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde gerçekleşmesi beklendiği ifade edildi. İşte tüm detaylar…
5.01.2024 Haberler
Van'da eğitime 1 gün ara verildi
Van'da eğitime 1 gün ara verildi Van'ın 3 ilçesinde etkili olan kar nedeniyle, ilk ve orta dereceli eğitime 1 gün ara verildi.
4.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı! Sibirya üzerinden geliyor, donacağız
Son dakika... Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı! Sibirya üzerinden geliyor, donacağız Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için kar uyarıları peş peşe geldi. AKOM, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı kaydedildi. Sıcaklıkların 5 ila 8 derece düşeceği ve 9 Ocak Salı günü kentin yükseklerinde, 10 Ocak Çarşamba günü de kent genelinde gerçekleşmesi beklendiği ifade edildi. İşte tüm detaylar…
5.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den kar ve sağanak uyarısı! İstanbul dahil: Kar olasılığı yüzde 85
Son dakika... Meteoroloji’den kar ve sağanak uyarısı! İstanbul dahil: Kar olasılığı yüzde 85 Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. İstanbul'a kar geliyor. Orta Avrupa’dan sarkacak olan ve İstanbul dahil tüm Türkiye’yi esir alacak olan soğuk hava ve kar yağışı için 10-11 ocak işaret edilmişti. Ancak yetkililer 9 Ocak’ta kar yağışının birçok ilde başlayacağını duyurdu. istanbul için 10 Ocak işaret edildi. Bu sistemin gelme olasılığı ise yüzde 85. İşte tüm detaylar…
3.01.2024 Gündem
Son dakika... Yılın son günü hava nasıl olacak? Dikkat bugün itibarıyla başlıyor
Son dakika... Yılın son günü hava nasıl olacak? Dikkat bugün itibarıyla başlıyor Tüm yurdu sıcak hava dalgası esir aldı. Yaklaşık 1 haftadır devam eden yüksek sıcaklar sonrası Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı. Bu hafta için İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Yarın itibarıyla başlayacak olan yağışlar Çarşamba günü birçok kentte yerini kar yağışına bırakacak. İşte tüm detaylar…
31.12.2023 Gündem
Van- Bahçesaray kara yoluna çığ düştü! 2 Ocak'ta ulaşıma açılıyor
Van- Bahçesaray kara yoluna çığ düştü! 2 Ocak'ta ulaşıma açılıyor Van-Bahçesaray kara yolunun 5 ayrı noktasına düşen çığ kütleleri, ekiplerin yoğun çalışması ile temizlenirken; çığ riski nedeniyle kapatılan yol 2 Ocak'ta ulaşıma açılacak.
31.12.2023 Gündem
Van'da yoğun kar nedeniyle araçlar kayboldu! Kürekle araçlarını aradılar
Van'da yoğun kar nedeniyle araçlar kayboldu! Kürekle araçlarını aradılar Van- Bahçesaray karayolunda yoğun tipi ve kar nedeniyle terkedilmiş iki araç görünmez hale geldi. Araç sahipleri 4 gün sonra geldiklerinde araçlarının üzerine çığ düştüğünü ve görünmez hale geldiğini fark etti. Ellerinde kürekle aracı bulmaya çalıştılar. İşte detaylar...
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçesaray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.