Balığı

Balığı

Son dakika Balığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Balığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Balığı haber sayfamızda...

Balığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.292 balığı haberi bulunmuştur.
"Bir ejderha da biz tuttuk" diyerek 15 kiloluk balığı yakalamayı başardı
"Bir ejderha da biz tuttuk" diyerek 15 kiloluk balığı yakalamayı başardı Hatay'da amatör balıkçı Erdi Tufan, İskenderun Körfezi'nde yaklaşık 15 kilogram ağırlığındaki çatalkuyruk balığını oltayla yakalamayı başardı. Tufan'ın "Bir ejderha da biz tuttuk" diyerek balığı yakaladığı andaki heyecanı cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.05.2024 Yaşam
'Bir ejderha da biz tuttuk'
'Bir ejderha da biz tuttuk' Hatay'da amatör balıkçı, İskenderun Körfezi'nde yaklaşık 15 kilogram ağırlığındaki çatalkuyruk balığını oltayla yakalamayı başardı.
13.05.2024 Gündem
‘İstilacılar nasıl yenilir şefler çözecek’
‘İstilacılar nasıl yenilir şefler çözecek’ Institut Français Türkiye, geçtiğimiz gün İstanbul şubesinde “Akdeniz, Baskı Altında Bir Deniz” temalı bir söyleşi gerçekleştirdi.
11.05.2024 Gündem
2 milyon araba lastiğinin okyanus dibinde ne işi var? Ordu devreye girdi: 'Çok pişmanız'
2 milyon araba lastiğinin okyanus dibinde ne işi var? Ordu devreye girdi: 'Çok pişmanız' 200 binden fazla canlıya ev sahipliği yapan okyanuslar, bugün yok olmaya yüz tutmuş son mercan resiflerini de içinde barındırıyor. Ancak sayısı her gün daha da çok azalan eşsiz canlılar için son derece tuhaf ve şaşırtıcı bir çözüm yolu bulundu!
10.05.2024 Yaşam
Amatör balıkçı oltayla 1 metre uzunluğunda turna balığı yakaladı
Amatör balıkçı oltayla 1 metre uzunluğunda turna balığı yakaladı Kırklareli'de Çayırdere Barajı'nda avlanan amatör balıkçı Samet Baycan, oltasıyla yaklaşık 1 metre uzunluğunda ve 9 kilogram ağırlığında turna balığı tuttu. Baycan’ın balığı tutma anları kamera ile kaydedildi.
4.05.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum'
Fenerbahçe'de Artem Dovbyk gerçekleri! 'Bunu anlayamıyorum' La Liga'da Girona formasıyla gösterdiği performansla alkış toplayan Artem Dovbyk ile ilgili Fenerbahçe gerçekleri ortaya çıktı. Tecrübeli forvetin sarı-lacivertlilerin kapısından döndüğü öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
‘Hamsiye kota’ geliyor
‘Hamsiye kota’ geliyor Son yıllarda miktar olarak beklentileri karşılayamayan ve boyu küçülen hamsiyi gelecek nesillere aktarmak için Tarım ve Orman Bakanlığı ile balıkçılar harekete geçti.
2.05.2024 Ekonomi
Aşı skandalı yıllar sonra patladı! AstraZeneca itiraf etti: TTS’ye neden olabiliyor
Aşı skandalı yıllar sonra patladı! AstraZeneca itiraf etti: TTS’ye neden olabiliyor AstraZeneca, Oxford Üniversitesi ile birlikte geliştirdiği Kovid aşısının nadir bir yan etkiye sahip olduğunu itiraf etti.
29.04.2024 Dünya
Kod adı: Hayalet köpek balığı! Dev silah ABD'yi bile sarstı, üzerine asker bindirip duyurdular
Kod adı: Hayalet köpek balığı! Dev silah ABD'yi bile sarstı, üzerine asker bindirip duyurdular ABD'li gözlemcileri bile şaşırtan insansız denizaltıyı duyuran Avustralya'nın 'Hayalet Köpekbalığı' uluslararası medyada ses getirdi. Cihazın teknik özellikleri ve rakipleriyle kıyasını ise Telegraph gazetesi yazdı.
29.04.2024 Dünya
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz'
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz' Mehtap-Kadir Çakır, pandemi döneminde profesyonel dans antrenörlüğü yaptıkları işlerini geride bırakarak köye göç etmeye karar verdi. Şehrin stresli koşturmasının kendilerini köye yönelttiğini söyleyen çift, her gün aynı kıyafetleri giydiklerini, kıyafet almak yerine, tohum ve fidan aldıklarını dile getiriyor. Şehir yaşamını hiç aramayan Çakır ailesi, genç yaşta göç ettikleri köy hayatında yaşadıklarını anlatıyor.
29.04.2024 Yaşam
Köpek balığını görüntüleyen amatör balıkçının yaşadığı heyecan kameraya yansıdı
Köpek balığını görüntüleyen amatör balıkçının yaşadığı heyecan kameraya yansıdı Hatay’ın İskenderun körfezinde amatör balıkçı İshak Beyaz'ın köpek balığına rastladığı anlardaki heyecanı cep telefonu kamerasına yansıdı. Beyaz'ın "kocaman lan bu" diyerek kayda aldığı anlar gülümsetti.
27.04.2024 Haberler
Balık avlarken karşısına köpek balığı çıktı: Kocaman bu
Balık avlarken karşısına köpek balığı çıktı: Kocaman bu Hatay’ın İskenderun körfezinde amatör balıkçı İshak Beyaz'ın köpek balığına rastladığı anlardaki heyecanı cep telefonu kamerasına yansıdı. Beyaz'ın "kocaman lan bu" diyerek kayda aldığı anlar gülümsetti.
27.04.2024 Gündem
Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor
Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde barajda avlanan tonlarca gümüş balığı, başta Fransa ve Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihraç ediliyor. Türkiye’de yeterince rağbet görmeyen gümüş balığını Avrupalılar çerez niyetine tüketiyor.
26.04.2024 Ekonomi
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı
İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı İki yılda büyük bir azimle 72 kilo verdiğini anlatan genç kadın, çektiği sosyal medya videosunda ince ve sağlıklı bir hayata uzanan sırlarını paylaştı.
25.04.2024 Dünya
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
“Levrek ve çipuraya rağbet var”
“Levrek ve çipuraya rağbet var” Kebabın başkenti Adana'da kırmızı etin yanı sıra balık tüketimi de her geçen gün artıyor.
24.04.2024 Ekonomi
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti
Gürpınar’dan 49.087 ton balık geçti 2023-2024 balık av sezonu boyunca Gürpınar Balık Hali’nde 49 bin ton balık satışı gerçekleştirildi. Geçen yıla oranla balık miktarında yüzde 14 azalma görülürken bunun en büyük nedeni ise palamut kıtlığı.
23.04.2024 Ekonomi
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar
Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: Kocaman, bu canavar Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve yakaladıkları 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.
22.04.2024 Haberler
Balıkçılar ne yapacaklarını şaşırdı! 'Kocaman, bu canavar'
Balıkçılar ne yapacaklarını şaşırdı! 'Kocaman, bu canavar' Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı.
22.04.2024 Gündem
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor
800 bin TL hibe desteği ile iş kurdu! Yurt dışına ihraç ediyor Erzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024 Ekonomi
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı Ölen amcasıyla bankadan kredi çekmek isteyen kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Amcasını tuvalette dahi kontrol edip bankaya götüren ve ölü olduğunun farkında olan kadın gözaltına alındı. Bir gün önceki kayıtlarda ise yaşlı adamın kolunu ve kafasını hareket ettirebildiği görüldü.
18.04.2024 Dünya
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını getiren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın görüntüleri ise dünya basınında ses getirdi.
17.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Balığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.