Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir?
Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir? İnsanın yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen baş dönmesi ciddi sağlık problemlerinin habercisi olabilir. Genellikle açlık, yorgunluk, susuzluk ve stres nedeniyle ortaya çıkan baş dönmesine iyi gelen bazı doğal ve bitkisel besinler yer almaktadır. Belirtiler arasında mide bulantısı, göz kararması gibi semptomlar yer alır. Baş dönmesi genellikle kısa süreli ve geçicidir. Ancak uzun süreli baş dönmelerinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? diyorsanız “Baş dönerse yapılması gerekenler” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Mide bulantısına ne iyi gelir, neden olur? Mide bulantısına iyi gelen yiyecekler
Mide bulantısına ne iyi gelir, neden olur? Mide bulantısına iyi gelen yiyecekler Mide bulantısı toplumun çoğunda görülebilen sağlık problemidir. Mide bulantısının altında yatan nedenler önemli olabilir. Mide bölgesinde rahatsızlık verici durum olarak ortaya çıkan mide bulantısına virüsler, sindirim sorunları, hamilelik veya kötü koku gibi çok çeşitli sebepler neden olabilir. Evde yapılabilecek bitkisel çözümlerle mide bulantısını geçirmek mümkün olabilir. Mide bulantısı sürekli devam ediyor ve baş ağrısı, ishal ve baş ağrısı gibi semptomlar da eşlik ediyorsa mutlaka sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Sürekli mide bulantısı neden olur, nasıl geçer ve ne iyi gelir? içeriğimizden detaylara bakabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Başkan Çebi: 120 milyon TL ödedik, Avrupa yasağı kalktı
Başkan Çebi: 120 milyon TL ödedik, Avrupa yasağı kalktı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kulübün YouTube hesabından yaptığı açıklamada UEFA yasağının kalktığını açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Düşük tansiyonlulara özel öneriler
Düşük tansiyonlulara özel öneriler “Benim tansiyonum hep düşük” diyorsanız, tansiyon hastası olma riskiniz de düşük demektir. Ama bir grup düşük tansiyonlu bu kadar şanslı değil! Tansiyon hastası olmasalar bile yorgunluktan bulantıya, çarpıntıdan bayılmaya kadar varan günlük hayatlarını ve hayat kalitelerini etkileyebilen sorunlar yaşayabiliyorlar. Peki, düşük tansiyonla yaşamanın sırları neler? Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yeşim Yılmaz Can bu kişilere yönelik genel ve acil durumlardaki yapabilecekleri konusunda önerilerde bulunuyor.
21.09.2018 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar bana ihanet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onlar bana ihanet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralel Yapı'yla ilgili olarak "Onlar Tayyip Erdoğan'a ihanet ettiler, ben onlara ihanet etmiyorum." dedi. Erdoğan milli maçta yaşananlara da tepki gösterdi, "Orada tabi birkaç yüz olabilir herhalde kendini bilmez ıslıklamaya başlıyor. Bu olacak bir iş değil. Biz bir ülkenin İstiklal Marşına karşı saygı gösteremeyecek kadar tahammülsüz bir millet değiliz. Bu milletin genlerinde bu yok. Aynı şeyi bize karşı başkaları yapsa biz buna nasıl bakarız? Dinlersin sakin bir şekilde olur biter" dedi.
19.11.2015 Siyaset
Erdoğan son ölü sayısını açıkladı
Erdoğan son ölü sayısını açıkladı Erdoğan grup toplantısında Reyhanlı'da hayatını kaybeden vatandaşlarla ilgili son rakamı açıkladı. 51 kişinin öldüğünü belirten Erdoğan, patlamanın bilançosunu verdi.
14.05.2013 Siyaset
TFF Başkanı'ndan önemli açıklamalar
TFF Başkanı'ndan önemli açıklamalar TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Süper Lig'in başlamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aydınlar, "Kadınlarımızı ve 16 yaş altındaki çocuklarımızı statlarımıza davet ediyoruz. Kısa sürede tamamlayacağımız düzenlemeyle, kadın ve çocuklarımızı statlara ücretsiz alacak, oluşacak ekonomik yükü de Türkiye Futbol Federasyonu olarak karşılayıp kulüplerimizin gelir hanesine yazacağız." dedi.
10.09.2011 Skorer
Bankaların gücü borsayı krizden korudu
Bankaların gücü borsayı krizden korudu 2001 sonrası güçlenen bankalar, yaşanan son küresel krizde büyümeyi sürdürdü. Bankacılıktaki büyüme borsayı küresel krizden korurken zirveye taşıdı. Halka açık bankaların piyasa değeri 149 milyara çıktı
5.06.2010 Ekonomi
‘Koca’yla şiirsel  bir dans: tango
‘Koca’yla şiirsel bir dans: tango “Kocanın Güzelliği” kitabının adı da, tıpkı ana motifi gibi, Keats’in bir sözünden esinlenme: “Hakikat güzelliktir”... Kocanın güzelliği/ kocanın hakikati: İyi ironi, iyi sorgulama!
2.11.2009 Kültür Sanat