1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı! Sosyal Yardım Pandemi başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor?
1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı! Sosyal Yardım Pandemi başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor? 1000 TL Pandemi sosyal yardım başvuruları alınmaya devam ediyor. Corona virüsün 11 Mart tarihinde ülkemizde ortaya çıkmasının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak sistemde kayıtlı olan sosyal yardımlardan faydalanan kişilere 1. ve 2. faz kapsamında 1000 TL sosyal yardım ödemesi yapıldıktan sonra e-Devlet üzerinden Pandemi sosyal yardım başvuruları alınmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3. faz ödemelerinin dinamik bir süreç olacağını bitme ve sona erme gibi bir durumunun olmayacağını açıklamıştı. Peki Pandemi Sosyal Yardım başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor?
22.06.2020 Ekonomi
6 ay ödemesiz Vakıfbank bireysel Temel İhtiyaç Kredisi sorgulama ekranı! 10.000 TL'ye kadar temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?
6 ay ödemesiz Vakıfbank bireysel Temel İhtiyaç Kredisi sorgulama ekranı! 10.000 TL'ye kadar temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Temel İhtiyaç Kredisi başvuruları alınmaya devam ediyor. Vakıfbank üzerinden 10.000 TL'ye kadar Temel İhtiyaç Kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Başvuru işlemlerinin ardından kredi başvuru durumunu sorgulamak isteyen vatandaşlar bu işlemin nasıl gerçekleştirileceğini merak ediyor. Peki 6 ay ödemesiz Temel İhtiyaç Kredisi başvuruları nasıl yapılır? Kredi durumu nasıl sorgulanır? İşte Vakıfbank İhtiyaç kredisi durumu sorgulama ekranı ve başvuru ekranı...
16.05.2020 Ekonomi