Ekonomi 1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı! Sosyal Yardım Pandemi başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor?

1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı! Sosyal Yardım Pandemi başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor?

22.06.2020 - 15:38 | Son Güncellenme:

1000 TL Pandemi sosyal yardım başvuruları alınmaya devam ediyor. Corona virüsün 11 Mart tarihinde ülkemizde ortaya çıkmasının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak sistemde kayıtlı olan sosyal yardımlardan faydalanan kişilere 1. ve 2. faz kapsamında 1000 TL sosyal yardım ödemesi yapıldıktan sonra e-Devlet üzerinden Pandemi sosyal yardım başvuruları alınmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 3. faz ödemelerinin dinamik bir süreç olacağını bitme ve sona erme gibi bir durumunun olmayacağını açıklamıştı. Peki Pandemi Sosyal Yardım başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor?

1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranı Sosyal Yardım Pandemi başvuru sonucu ne zaman açıklanıyor

Pandemi sosyal yardım başvuruları alınmaya devam ediyor. 3. faz kapsamında e-Devlet üzerinden alınmaya başlanan 1000 TL Pandemi sosyal yardım ödemelerinde başvuruların ne zaman sonuçlanacağı vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zahra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada 3. faz ödemelerinin dinamik bir süreç olacağı ve sonlanmayacağını duyurmuştu. Peki Pandemi sosyal yardım başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

3. faz kapsamında e-Devlet üzerinden alınmaya devam eden Pandemi Sosyal Yardım başvuruları sürekli olarak değerlendirilmeye devam ediyor. Başvuruda bulunan kişi hakkında birtakım araştırmalar yapıldıktan sonra gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığına göre Pandemi sosyal yardım ödemesi yapılıyor.

BAKAN SELÇUK ARABASI OLANDA ARSASI OLANDA BAŞVURUYOR

3. faz başvurularının başlamasının ardından geçen kısa süre zarfının ardından Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada arsası, arabası ve 100 Büüykbaş Hayvanı olanda başvuruyor açıklamasında yapmış. Başvuruların değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra ödeme işleminin gerçekleştirildiği açıklanmıştı.

Haberin Devamı

PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU DURUMU SORGULAMA EKRANI