1000 TL Pandemi Sosyal Yardım başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? e-Devlet Pandemi sosyal yardım başvuru ekranı
1000 TL Pandemi Sosyal Yardım başvuru sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? e-Devlet Pandemi sosyal yardım başvuru ekranı Pandemi Sosyal Yardım başvuru sonuçları açıklandı mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak 2.1 milyon sonrasında 2.3 milyon aileye 1000 TL değerinde sosyal yardım ödemesi yapıldı. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştirildikten sonra e-Devlet üzerinden ihtiyaç sahibi olan emekli maaşı almayan kişi veya kişilerin başvuruda bulunması ve onlara da ulaşıabilmesi amacıyla başvurular alındı. Peki 1000 TL Pandemi sosyal yardım başvuru sonuçları ne zaman açıklanır, para ne zaman hesaplara yatar?
7.05.2020 Ekonomi
3. faz sosyal yardım parası başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım parası başvurusu nasıl sorgulanır?
3. faz sosyal yardım parası başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sosyal yardım parası başvurusu nasıl sorgulanır? Sosyal Yardım Parası ödemeleri kapsamında ilk aşamada 2.1 milyon aileye sonrasında ise 2.3 milyon aileye 1000 TL değerinde sosyal yardım ödemesi yapıldı. Ödemelerin ardından ihtiyaç sahibi olan aileler için 3. faz sosyal yardım kapsamında e-Devlet üzerinden geçtiğimiz hafta başında başvurular alınmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün akşam yapılan açıklamada 3. faz sosyal yardım parası kapsamında 4.5 milyon kişinin başvuru yaptığı duyuruldu. Peki 3. faz sosyal yardım parası başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.04.2020 Ekonomi