Bayii

Bayii

Son dakika bayii haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bayii gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bayii haber sayfamızda...

Bayii

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 845 bayii haberi bulunmuştur.
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Haberler
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde Suçlu tarafın şikâyetten vazgeçsin diye verdiği kan parası, T.C’nin cipiyle çarpıp öldürdüğü Murat Aci’nın ailesine ‘para’ teklif edilmesiyle yeniden gündemde. Konuyu hukukçulara sorduk.
20.03.2024 Gündem
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Gündem
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Haberler
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, marj oranında yapılacak güncelleme sonucunda benzin ve motorinde 1 ila 1 buçuk TL düzeyinde bir indirim olacağını söyledi.
20.02.2024 Uzmanpara
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim
Son dakika: EPDK Başkanı açıkladı! Benzin ve motorine indirim Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) benzin ve motorin fiyatlarında indirime ilişkin önemli bir açıklama geldi.
20.02.2024 Ekonomi
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi
Türkiye'nin konuştuğu davada şok ifade: 13 yaşında erkek 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı silahla vurarak öldüren Tarık Özer savunma yaptı. Mahkemede avukat araya girerek baba Cantürk Erzen'e, “Size üçüncü kişiler vasıtasıyla 40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi?” diye sordu. Baba Erzen ise verdiği cevap ile herkesi şoke etti.
19.02.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden olay: Tekel bayi önüne patlayıcı atıp kaçtılar
İstanbul'da şoke eden olay: Tekel bayi önüne patlayıcı atıp kaçtılar Kağıthane'de 2 kişi, tekel bayii önüne patlayıcı atıp kaçtı. Patlamanın ardından şüphelileri yakalamak için tekel bayiinden çıkan şahıs ise art arda havaya ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.02.2024 Haberler
İstanbul'da şoke eden olay: Tekel bayi önüne patlayıcı atıp kaçtılar
İstanbul'da şoke eden olay: Tekel bayi önüne patlayıcı atıp kaçtılar Kağıthane'de 2 kişi, tekel bayii önüne patlayıcı atıp kaçtı. Patlamanın ardından şüphelileri yakalamak için tekel bayiinden çıkan şahıs ise art arda havaya ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.02.2024 Gündem
Süper Loto’da rekor ikramiye sahibini buldu
Süper Loto’da rekor ikramiye sahibini buldu Süper Loto’da 207 milyon 314 bin 50 liralık rekor büyük ikramiyeyi kazanan talihli çekini teslim aldı. 
27.01.2024 Ekonomi
Tekel bayi vahşetinde istenen cezalar belli oldu! Babanın attığı mesajlar ortaya çıktı
Tekel bayi vahşetinde istenen cezalar belli oldu! Babanın attığı mesajlar ortaya çıktı Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin şüpheliler hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in babasının olay günü şüphelilere attığı mesajlar yer aldı.
25.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı İstanbul Esenyurt'ta temmuz ayında 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanarak fezleke hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen fezlekede 4 şüpheli için bir kez ağırlaştırılmış müebbet, bir kez müebbet ve 31 yıl 9 aya kadar hapis cezası talep edildi.
17.12.2023 Haberler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetine ilişkin fezleke hazırlandı Esenyurt'ta temmuz ayında 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanarak fezleke hazırlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen fezlekede 4 şüpheli için bir kez ağırlaştırılmış müebbet, bir kez müebbet ve 31 yıl 9 aya kadar hapis cezası talep edildi.
17.12.2023 Gündem
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlatılan Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi’nin eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.
12.12.2023 Teknoloji
‘Gönül Bağı’ ilk mezunlarını verdi
‘Gönül Bağı’ ilk mezunlarını verdi Turkcell’in Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlattığı Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi eğitim programlarıyla 7 bin kişiye eğitim verilmesi ve 1100 kişiye istihdam sağlanması hedefleri aşamalarla gerçekleştiriliyor.
12.12.2023 Ekonomi
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIRBAŞAKŞEHİR ÇAM VE SAKURA ŞEHİR HASTANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2024 MALİ YILI HASTANE GENELİ 12 KALEM TIBBİ SARF ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
5.12.2023 Resmi İlanlar
Polis, taklit imzayla sahte silah ruhsatı verdi
Polis, taklit imzayla sahte silah ruhsatı verdi İstanbul’da bir polis memurunun, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın imzalarını taklit edip bağlı olduğu şube müdürünün şifresini de çalarak, usulsüz silah ruhsatı verdiği ortaya çıktı. Polis memuru ve aracı tutuklandı.
30.11.2023 Gündem
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-BAKIRKÖY SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Kit Karşılığı Tam Otomatik İmmünohistokimya ve İn Situ Hibridizasyon Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
29.11.2023 Resmi İlanlar
‘Kart kopyalama’ ile can yakıyorlar
‘Kart kopyalama’ ile can yakıyorlar Sahte kimlikle bir kişinin cep telefonunun SIM kartını kopyalayan dolandırıcılar, kullanıcının tüm şifrelerini değiştirip hesaplarını ele geçirdi.
19.11.2023 Gündem
2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI
2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI 2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI 2 KISIM YETİŞKİN VE PEDİATRİK NAZAL YÜKSEK AKIŞ KANÜLÜ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
16.11.2023 Resmi İlanlar
PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMI
PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMI PLAZMA STERİLİZATÖRÜ İÇİN PAKETLEME RULOSU VE DERMATOM BIÇAĞI ALIMIEĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Plazma Sterilizatörü İçin Paketleme Rulosu ve Dermatom Bıçağı Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
17.10.2023 Resmi İlanlar
'Bataklığa saplandım' dedi ekipler alarma geçti! Gerçek başka çıktı
'Bataklığa saplandım' dedi ekipler alarma geçti! Gerçek başka çıktı Aydın'ın Efeler ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak gözlerinin görmediğini ve kaybolarak bataklığa saplandığını belirtip yardım isteyen şahıs, emniyet güçlerini alarma geçirdi. Fakat gerçek çok başka çıktı.
2.10.2023 Gündem
CERRAHİ SÜTUR SATIN ALINACAKTIR
CERRAHİ SÜTUR SATIN ALINACAKTIR CERRAHİ SÜTUR SATIN ALINACAKTIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ÜMRANİYE SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI CERRAHİ SÜTUR ALIM İHALESİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
21.09.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Bayii ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.