Bebeklerin cinsiyetini daha erken öğrenmek mümkün mü?
Bebeklerin cinsiyetini daha erken öğrenmek mümkün mü? Gebelik döneminde ailelerin sıklıkla başvurduğu 4D (4 boyutlu) ultrason ile ilgili bilgiler veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Müge Temel, bebeklerinin kime benzediğini ve cinsiyetini merak eden anne-babaların sıklıkla 4D ultrasona başvurduğunu söyledi.
25.05.2021 Çocuk Sağlığı
Ceyda Ateş bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan duyurdu
Ceyda Ateş bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan duyurdu Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, hamile olduğunu duyurdu. Ateş bebeğinin cinsiyetini de sosyal medya hesabından açıkladı.
1.06.2020 Magazin
Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur?
Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur? Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon doğum gerçekleşiyor. İlk annelik ve babalık deneyimi yaşayanlar içinse heyecan daha farklı. Anne ve baba adayları birçok soru yöneltirken bu sorulardan biri de 'Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur?' şeklinde...
30.10.2019 Gündem
Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur?
Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur? Her yıl binlerce çift çocuk sahibi oluyor. Anne adaylarının hamilelik döneminde heyecan tavan yaparken en heyecanlı kısım ise bebeğin cinsiyetinin belli olduğu an... Peki, Bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur?
24.10.2019 Gündem
Bebeğimin Cinsiyeti Ne Olacak?
Bebeğimin Cinsiyeti Ne Olacak? Anne karnındaki bebeğin cinsiyetini tahmin etmek mümkün mü? Bebeğimin cinsiyeti ne olacak?
23.01.2017 Çocuk